השוואה LG950 לסמסונג MU9000
שאלה טובה, לא הצלחתי לראות אותם בחנות אחת ליד השניה אלא אחת בחנות והשניה אצל חבר למחרת.
שתיהן מרשימות ברוב המקורות שבדקתי, לא ברמה של QLED או OLED אבל מבין ה LED הן מצוינות.
נדמה לי בארץ את ה 950 תקבל עם 3 שנות אחריות לעומת שנה בסמסונג, אולי זה חלק מהעניין.
שתיהן מרשימות ברוב המקורות שבדקתי, לא ברמה של QLED או OLED אבל מבין ה LED הן מצוינות.
נדמה לי בארץ את ה 950 תקבל עם 3 שנות אחריות לעומת שנה בסמסונג, אולי זה חלק מהעניין.
היא יקרה יותר כי זה דגם חדש שלא מזמן הושק.
שים לב שגם ה-9000 כאשר הושקה עלתה יותר מפי-2 מהמחירים שהיא נמכרת בהם כיום.
גם ה-950 צפויה לרדת במשך השנה.
לגבי איכות תמונה, אכן בכל פרמטר בערך ה-9000 עדיפה, כך לפחות על פי מבחנים.
לגבי האיכות של ה-qled של סמסונג, מאותם מבחנים הם לא התרשמו ממנה והיא מקבלת ציונים נמוכים יותר מה-9000 שזה האמת דיי מביך...
לגבי האיכות של ה-qled של סמסונג, מאותם מבחנים הם לא התרשמו ממנה והיא מקבלת ציונים נמוכים יותר מה-9000 שזה האמת דיי מביך...
·אחת ליד השניה ה QLED נראית טוב יותר מ 9000בוננזה כתב:היא יקרה יותר כי זה דגם חדש שלא מזמן הושק.
לגבי האיכות של ה-qled של סמסונג, מאותם מבחנים הם לא התרשמו ממנה והיא מקבלת ציונים נמוכים יותר מה-9000 שזה האמת דיי מביך......
@שח_מט
·
זה שאחת נראית טובה יותר מהשניה בחנות לא אומר הרבה.
יכול להיות למשל ששתיהן מכוונות שונה כאשר ה-Q מכוונת יותר לרווית צבעים או בהירות גבוהה במיוחד (או שניהם יחד) בכדי לבלוט על קיר התצוגה?
אני מאמין יותר למבחנים כגון אלו מאתר rtings מאשר להתבוננות בחנות, שם אין לי באמת שליטה על המסכים (לא נראה לי סביר להתחיל לכייל כל אחד מן המסכים בחנות).
·
זה שאחת נראית טובה יותר מהשניה בחנות לא אומר הרבה.
יכול להיות למשל ששתיהן מכוונות שונה כאשר ה-Q מכוונת יותר לרווית צבעים או בהירות גבוהה במיוחד (או שניהם יחד) בכדי לבלוט על קיר התצוגה?
אני מאמין יותר למבחנים כגון אלו מאתר rtings מאשר להתבוננות בחנות, שם אין לי באמת שליטה על המסכים (לא נראה לי סביר להתחיל לכייל כל אחד מן המסכים בחנות).
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
זה עיניין מאוד אינדבדואלי , המבחנים נעשים בפרמטרים קבועים ויכול להיות שלאחד מסך שמדורג גבוה יראה לא טוב כמו מסך שמדורג נמוך יותר. צריך ללכת ולצפות במסכים אפשר בחנות לבקש שלט לשחק קצת עם המסך ולראות מה יותר מוצא חן. כמה שאני ניסיתי לבדוק מסכים של lg פשוט לא התחברתי לשום מסך שלהם. בהצלחה....
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...