קופסת גוויס עם 3 בקרי פיבארו - מנסה להבין האם המיקום הפיזי יספיק
שלום לכולם.
מתכנן לחבר 2 לחצני תאורה+ 2 מפסקי תריס (תריס וסוכך)
מדובר בסה"ה 3 מודולים של פיבארו (בקר תאורה כפול + 2 מודולים לתריס)
קצת מוטרד מהאפשרות שאמבטית 4 מודולים לא תהיה מספיק גדולה להכיל 4 מפסקים, חיווט ו3 מודולים.
למישהו יש נסיון עם סטאפ דומה?
האפשרויות החליפיות שחשבתי הן :
לקחת אביזר 6, (אין 5, גוויס קופצים מ4 ל6) שיאפשר יותר מקום, ואולי לנצל את האווויר שנוצר לי להכניס עוד מודול USB נניח.
הבעיה - האביזר גדול ומגושם.
להשתמש עבור לחצני תאורה במודולים 1/2 - על פניו נראה לי מאוד לא נוח לעבודה.
דעתכם?
מתכנן לחבר 2 לחצני תאורה+ 2 מפסקי תריס (תריס וסוכך)
מדובר בסה"ה 3 מודולים של פיבארו (בקר תאורה כפול + 2 מודולים לתריס)
קצת מוטרד מהאפשרות שאמבטית 4 מודולים לא תהיה מספיק גדולה להכיל 4 מפסקים, חיווט ו3 מודולים.
למישהו יש נסיון עם סטאפ דומה?
האפשרויות החליפיות שחשבתי הן :
לקחת אביזר 6, (אין 5, גוויס קופצים מ4 ל6) שיאפשר יותר מקום, ואולי לנצל את האווויר שנוצר לי להכניס עוד מודול USB נניח.
הבעיה - האביזר גדול ומגושם.
להשתמש עבור לחצני תאורה במודולים 1/2 - על פניו נראה לי מאוד לא נוח לעבודה.
דעתכם?
אני הייתי עושה 2 קופסאות של 4 אחת מתחת לשניה ו"קישור" בינהם כך שאחד מפסקים ו אחד מתגים.
בהצלחה
בהצלחה
!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
·מנסה לצמצם את החשיפה הויזואלית למינימום, אבל העלת לי, רעיון למשוך את הקונטרולרים לקופסת בקרה קרובה. יש סיבה שלא יעבוד?ליקר כתב:אני הייתי עושה 2 קופסאות של 4 אחת מתחת לשניה ו"קישור" בינהם כך שאחד מפסקים ו אחד מתגים.
בהצלחה...
מקווה שאני לא עושה שום עברה אבל תעשה משהו כזה
http://lightshop.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%A1%D7%94-%D7%92%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1-%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%95%D7%9C-6.html
http://lightshop.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%A1%D7%94-%D7%92%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1-%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%95%D7%9C-6.html
!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@froger
·
מנסיוני:
בקופסא עמוקה (7 ס"מ) של 6 מודולים גביס זה יכול להיכנס בתנאי שלא כל המודולים מאוכלסים (רק 4) ויש עבודת חיווט מסודרת.
בקופסא עמוקה (7 ס"מ) של 4 מודולים גביס בה כל המודולים מאוכלסים הצלחתי לדחוס 2 מודולים ZWAVE של פיברו (דורש עבודת חיווט מסודרת(.
במידה והקיר מספיק עמוק אפשר לחצוב עוד ולהרכיב קופסה על קופסא כדי להשיג עומק נוסף.
לחלופין אפשר להעביר רק את מודול התריס לקופסאת החיבורים בדרך או לארגז התריס.
·
מנסיוני:
בקופסא עמוקה (7 ס"מ) של 6 מודולים גביס זה יכול להיכנס בתנאי שלא כל המודולים מאוכלסים (רק 4) ויש עבודת חיווט מסודרת.
בקופסא עמוקה (7 ס"מ) של 4 מודולים גביס בה כל המודולים מאוכלסים הצלחתי לדחוס 2 מודולים ZWAVE של פיברו (דורש עבודת חיווט מסודרת(.
במידה והקיר מספיק עמוק אפשר לחצוב עוד ולהרכיב קופסה על קופסא כדי להשיג עומק נוסף.
לחלופין אפשר להעביר רק את מודול התריס לקופסאת החיבורים בדרך או לארגז התריס.
עבודות חשמל צריכות להתבצע ע"י חשמלאי ואין בהמלצות אלו הנחיה לפעול אחרת.
·הלינק לא עובדליקר כתב:מקווה שאני לא עושה שום עברה אבל תעשה משהו כזה
http://lightshop.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%A1%D7%94-%D7%92%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1-%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%95%D7%9C-6.html...
·מה הכוונה "חציבה בעומק הקופסה?נירקו כתב:@froger
·למיטב ידיעתי יש קופסאות עמוקות רק ל 3 ו- 4 מודול לא ל 6 מודול.....
בכל מקרה מדובר בפיתרון פשוט וקל 2-3 דקות חציבה בעומק הקופסה והבעיה נפתרת.......
לי יש קירות גבס, למיטב ידיעתי אין קופסאות עמוקות לגבס (אם אני טועה אשמח ללינק).
אז איך אני יוצר עומק בקופסה מוגבלת בעומק? נניח שאני "חותך" את הדופן הפנימית, אז המודולים יצופו באויר מאחור, האם זו הכוונה?
תודה.
·froger כתב:תודה לכולם על העצות המחכימות.
החלטתי ללכת על הפתרון הבטוח יותר וכעצת @Grappa קניתי אמבטיה ל6 מודולים שתאוכלס ב 4 אביזרי גוויס ו3 FIBARRO
נ.ב.
מבאסים הארכה האלה, מוציאים את כל הכיף מלקנות באמזון...
הי, באיזה ארכה ?
הייתי בראשון ולא היה במלאי אצלהם ולא במקומות אחרים את הלחצן המואר.
כמו כן הם רצו 24 שח ללחצן ועוד נדמה לי 14 שח ללד.
אתה מציג הנחות יפות מאוד... סיבה מיוחדת ?
אגב, אצלי יש קורוס וממש קשה לדחוף מודולים בפנים. לא יודע מה זה "חיווט מסודר" אבל זה ממש צפוף ! במיוחד שצריך להוסיף מפצלים לפאזה ולאפס.
@mayeast
ארכה ראשון, הייתי בבוקר יום רביעי.
אלו המחירים שהתבקשתי לשלם, לא ביקשתי שום הנחה מיוחדת..
אתה יכול להשתמש בחשבונית המצורפת למיקוח מולם אם תרצה, לדעתי יעזור אם תאמר להם שאתה מתכוון לשנות אביזרים בכל הבית אבל קונה דוגמא קודם.
ארכה ראשון, הייתי בבוקר יום רביעי.
אלו המחירים שהתבקשתי לשלם, לא ביקשתי שום הנחה מיוחדת..
אתה יכול להשתמש בחשבונית המצורפת למיקוח מולם אם תרצה, לדעתי יעזור אם תאמר להם שאתה מתכוון לשנות אביזרים בכל הבית אבל קונה דוגמא קודם.
·כך אפשר לעשות, בהנחה שמתכננים מראש. (זתומרת לא רק קופסאות עמוקות, ואפס לכל קופסא, אלא גם ריכוז קופסאות איפה שרלוונטי).ליקר כתב:אני הייתי עושה 2 קופסאות של 4 אחת מתחת לשניה ו"קישור" בינהם כך שאחד מפסקים ו אחד מתגים.
בהצלחה...
ואז לא חסר מקום למודולים, שנאים, וכו'