לא ניתן לממש אחריות על מוצר שנרכש בKSP
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
@Amstel
כתבת שבאחריות מצוין : "במידה ולא קיים המוצר במלאי החברה ואו נפסק יצורו תיתן החברה מוצר אחר שווה ערך בביצועיו (בטווח של 10%) למוצר הפגום, בתוך זמן סביר, תלוי בזמינות הפריט ולפי שיקול דעתה הבלעדי של החברה. החברה אינה מתחייבת לתת מוצר זהה למוצר הפגום."
אז הם לא יכולים להגיד לך שבגלל שנפסק הייצור האחריות לא תקפה, כי זה רשום בתנאי האחריות. או שאני מפספס משהו?
כתבת שבאחריות מצוין : "במידה ולא קיים המוצר במלאי החברה ואו נפסק יצורו תיתן החברה מוצר אחר שווה ערך בביצועיו (בטווח של 10%) למוצר הפגום, בתוך זמן סביר, תלוי בזמינות הפריט ולפי שיקול דעתה הבלעדי של החברה. החברה אינה מתחייבת לתת מוצר זהה למוצר הפגום."
אז הם לא יכולים להגיד לך שבגלל שנפסק הייצור האחריות לא תקפה, כי זה רשום בתנאי האחריות. או שאני מפספס משהו?
-
Amstel
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 539
- שם מלא: in
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
·mulder כתב:@Amstel
אז הם לא יכולים להגיד לך שבגלל שנפסק הייצור האחריות לא תקפה, כי זה רשום בתנאי האחריות. או שאני מפספס משהו?...
אתה לא מפספס כלום.
הם לא מעוניינים לכבד את זה.
גם המונח אחריות לשנתיים לא נותן כלום אצלהם.
אני תקוע עם מכשיר נקסוס 5X עם הבאג המפורסם של BootLoop והם טוענים שהמכשיר עם קורוזיה וביטלו את האחריות בצורה שרירותית (המכשיר נקי לחלוטין !).
חברה נוראית שלא שווה לקנות ממנה כלום.
אני תקוע עם מכשיר נקסוס 5X עם הבאג המפורסם של BootLoop והם טוענים שהמכשיר עם קורוזיה וביטלו את האחריות בצורה שרירותית (המכשיר נקי לחלוטין !).
חברה נוראית שלא שווה לקנות ממנה כלום.