וילון\תריס גלילה ממונע

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
gkatz פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1610
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 92 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים, אני מתכנן לשים וילונות גלילה שרוב החלונות שלי. ברשותי VARA PLUS והתנסיתי (מעט) עם מודולים של FIBARO.
קראתי מספר שרשורים לגבי וילון (אופקי) ופתרונותיו המפנים לינק של מוכר ספציפי. אותו מוכר גם מספק מנוע (אנכי) לתריסי גלילה:
https://www.aliexpress.com/store/product/motorized-roller-blinds-system-smart-home-use-wired-wall-switch-controll-customized-width-free-shipping/605802_32640267857.html?spm=2114.12010608.0.0.39c44556NlGow8

השאלות שלי הן:
1. האם מנוע כזה יעבוד עם FIBARO ROLLER SHUTTER 2?
2. האם מומלץ לקנות מנוע כזה? למישהו יש נסיון?
3. האם עדיף לקנות בארץ גלילה ממונעת וזהו או עדיף לרכוש בעלי אקפרס מנוע ולהחליף את הגלילה הרגילה במנוע (אין לי הבנה עמוקה בוילונות גם שאין לי מושג אם קל לפרק את המנגנון הידני בתריסי גלילה ולהחליף בממונע. יהיה הבדל משמעותי במחיר?

תודה לעונים ולעוזרים.

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2567
שם מלא: Grappa
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 390 פעמים

שליחה #2 

@gkatz
·
אני רכשתי מהמוכר הזה "Friend Industry Holding Co., Ltd" באליאקספרס גם וילון עם מסילה וגם וילון גלילה אוטם אור ב 2 המקרים הגיעו מנועים של חברת DOOYA שזו חברה ידועה ומוכרת בארץ.
המוכר מומלץ מאד!

1. המנוע הפשוט שהגיע עם וילון הגלילה עובד מעולה עם מודול של פיברו ולדעתי גם המנועים שמותקנים אצלי בתריסים הם מתוצרת DOOYA ועובדים מעולה עם מודול פיברו.
2. מדובר בחברה אמינה וטובה ולכן אני ממליץ.
3. באם יש לך יכולות בסיסיות וילון גלילה די קל להתקין לגבי תריסים זו עבודה לא קלה ובאם אתה לא סופר "הנדי מן " מציע לך לפנות למתקין.

gkatz פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1610
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 92 פעמים

שליחה #3 

Grappa כתב:@gkatz
·
אני רכשתי מהמוכר הזה "Friend Industry Holding Co., Ltd" באליאקספרס גם וילון עם מסילה וגם וילון גלילה אוטם אור ב 2 המקרים הגיעו מנועים של חברת DOOYA שזו חברה ידועה ומוכרת בארץ.
המוכר מומלץ מאד!

1. המנוע הפשוט שהגיע עם וילון הגלילה עובד מעולה עם מודול של פיברו ולדעתי גם המנועים שמותקנים אצלי בתריסים הם מתוצרת DOOYA ועובדים מעולה עם מודול פיברו.
2. מדובר בחברה אמינה וטובה ולכן אני ממליץ.
3. באם יש לך יכולות בסיסיות וילון גלילה די קל להתקין לגבי תריסים זו עבודה לא קלה ובאם אתה לא סופר "הנדי מן " מציע לך לפנות למתקין.
...
@Grappa תודה על העזרה (כרגיל)
ממה שהבנתי ממך קנית את וילון הגלילה קומפלט כלומר הוילון והמנוע כבר באו ביחד. הבנתי נכון?
במקרה שלי, יש לי וילונות גלילה ואני צריך רק את המנוע, אני אבדוק איך מפרקים את הגליל ואמדוד מידות כדי לראות איזה מנוע יתאים.

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2567
שם מלא: Grappa
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 390 פעמים

שליחה #4 

gkatz כתב:
...
...
@Grappa תודה על העזרה (כרגיל)
ממה שהבנתי ממך קנית את וילון הגלילה קומפלט כלומר הוילון והמנוע כבר באו ביחד. הבנתי נכון?
...
·
כן מנוע עם הבסיס להתקנה על קיר או תקרה כולל הוילון שעשוי מחומר פלסטי שאוטם אור (יש בכל מיני סוגים וצבעים) מורכב עליו.
לא נראה לי שיהיה הבדל משמעותי במחיר ללא הוילון מציע לך לרכוש הכל מוכן.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”