צריך המלצה למסך, איך ה-LG 55UJ630Y?
שלום לכולם.
לאבא שלי הלכה הפלזמה והוא זקוק למסך חדש. לא מעניינים אותו יותר מדי קשקושים של סמארט, HDR וכו', והתכנים בהם הוא לרוב צופה מגיעים מממיר YesHD, ממרחק צפייה של כ-3 מ'. התקציב כ-3000 ש"ח.
מסך עם איכות תמונה סבירה יספק אותו ומקצת קריאה ברשת ראיתי שה-LG 55UJ630Y עונה על הדרישה הזו. הוא נמכר כרגע במחסני חשמל ב-2920 ש"ח. אשמח לשמוע ממי שרכש אותו איך הוא עם תכנים שהם לא 4k (תכני HD של Yes, כאמור) ואם יש בעיות שכדאי לדעת עליהן מראש, כמו גם המלצות לדגמים נוספים מומלצים בתקציב הנ"ל.
תודה מראש.
לאבא שלי הלכה הפלזמה והוא זקוק למסך חדש. לא מעניינים אותו יותר מדי קשקושים של סמארט, HDR וכו', והתכנים בהם הוא לרוב צופה מגיעים מממיר YesHD, ממרחק צפייה של כ-3 מ'. התקציב כ-3000 ש"ח.
מסך עם איכות תמונה סבירה יספק אותו ומקצת קריאה ברשת ראיתי שה-LG 55UJ630Y עונה על הדרישה הזו. הוא נמכר כרגע במחסני חשמל ב-2920 ש"ח. אשמח לשמוע ממי שרכש אותו איך הוא עם תכנים שהם לא 4k (תכני HD של Yes, כאמור) ואם יש בעיות שכדאי לדעת עליהן מראש, כמו גם המלצות לדגמים נוספים מומלצים בתקציב הנ"ל.
תודה מראש.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@Lee
רכשתי את דגם ה 670 לחמי (82) לפני מס׳ שבועות. להבנתי ההבדל בין ה 630 ל 670 הוא עיצובי בעיקרו בנוסף להכללת ה magic remote עם ה 670.
פאנל די בסיסי כמו שמן הסתם הבנת אבל גם במקרה שלי, כל ה״קשקושים״ לא רלוונטיים מבחינתו של חמי.
לי עצמי יש OLED כך שקשה לי להיות אובייקטיבי
…אבל ברצינות - רואים בסדר גמור
בשורה התחתונה - הבנאדם מבסוט עד הגג !
רכשתי את דגם ה 670 לחמי (82) לפני מס׳ שבועות. להבנתי ההבדל בין ה 630 ל 670 הוא עיצובי בעיקרו בנוסף להכללת ה magic remote עם ה 670.
פאנל די בסיסי כמו שמן הסתם הבנת אבל גם במקרה שלי, כל ה״קשקושים״ לא רלוונטיים מבחינתו של חמי.
לי עצמי יש OLED כך שקשה לי להיות אובייקטיבי
בשורה התחתונה - הבנאדם מבסוט עד הגג !
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
אני מניח שחמך לא מתעסק יותר מדי עם תכני 4k hdr וכו', כך ש"רואים בסדר גמור" מתייחס בעיקר לתכני הוט/יס?sigamore כתב:@Lee
לי עצמי יש OLED כך שקשה לי להיות אובייקטיבי…אבל ברצינות - רואים בסדר גמור
![]()
בשורה התחתונה - הבנאדם מבסוט עד הגג !...
אפשר לשאול בכמה רכשת את ה-670?
תודה!
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@Lee
הנחתך מדוייקת
ה peak הטכנולוגי של הבנאדם מתבטא בקיצור דרך שיצרתי לו ל YouTube (ה lg webOS ידידותי מאד במובן הזה).
בשאר הזמן הוא צופה בעיקר בערוצי הברודקאסט דרך סלקום טי וי.
רכשתי לו את דגם ה 49. נדמה לי שהמחיר היה 2500. במקביל סידרתי למכרה שלנו את אותו הדגם ב 55 אבל לא זוכר כמה היא שילמה בסוף.
אם תרצה פנה אלי בפרטי ואקשר אותך עם החנות המתמחה
הנחתך מדוייקת
ה peak הטכנולוגי של הבנאדם מתבטא בקיצור דרך שיצרתי לו ל YouTube (ה lg webOS ידידותי מאד במובן הזה).
רכשתי לו את דגם ה 49. נדמה לי שהמחיר היה 2500. במקביל סידרתי למכרה שלנו את אותו הדגם ב 55 אבל לא זוכר כמה היא שילמה בסוף.
אם תרצה פנה אלי בפרטי ואקשר אותך עם החנות המתמחה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
sigamore כתב:@Lee...
חנות מתמחה במקרה הזה לא רלוונטית, כי המסך ירכש ככל הנראה בסניף מחסני חשמל בצפון.sigamore כתב:הנחתך מדוייקת![]()
אם תרצה פנה אלי בפרטי ואקשר אותך עם החנות המתמחה...
תודה, בכל אופן.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה רוצה 4K ו-HDR אין לך מה לחפש בסדרת 600 ואפילו 700 של LG.
כנ"ל MU7000.
כנ"ל MU7000.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
@TheCoolest
·
לפי פותח השרשור
לפי הבנתי הוא לא רוצה 4K ו-HDR
אז נראה שהוא בכוון הנכון
·
לפי פותח השרשור
·לא מעניינים אותו יותר מדי קשקושים של סמארט, HDR וכו',
אשמח לשמוע ממי שרכש אותו איך הוא עם תכנים שהם לא 4k (תכני HD של Yes, כאמור)...
אז נראה שהוא בכוון הנכון
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
קראתי מהתגובה השניה, ולכן הטעות.
אז כן, כנראה הוא בכיוון.
@Lee
אם הצפייה היא בעיקר בחדר מואר אז אני מניח שה-UJ630 תעשה את העבודה.
אבל אם יצפו במסך גם בחושך, עקב פאנל IPS המסך יהווה שנמוך משמעותי מהפלסמה. עד כמה זה באמת יפריע (אם בכלל) לאביך, זה רק הוא יודע.
אז כן, כנראה הוא בכיוון.
@Lee
אבל אם יצפו במסך גם בחושך, עקב פאנל IPS המסך יהווה שנמוך משמעותי מהפלסמה. עד כמה זה באמת יפריע (אם בכלל) לאביך, זה רק הוא יודע.
למרות שהמסך שציינתי בהודעה הראשונה, בכל זאת 4k ותומך ב-HDR 10/HLG...molvy כתב:@TheCoolest
·
לפי פותח השרשור
·......
אז נראה שהוא בכוון הנכון...
כל עוד המסך שתומך בנ"ל לא חורג מהתקציב שהוגדר, אין לי בעיה.
בד"כ הוא צופה בחדר חצי מואר, לא שמש ישירה וכמעט אף פעם לא חשוך לגמרי. מהיכרות שלי עם חוסר ההבנה שלו בפרטים ועניינים טכניים (ולא משנה כמה פעמים אסביר לו ואנסה להלהיב אותו בכל מיני טכנולוגיות חדשניות), נראה לי שהמסך הזה יענה על דרישתו ויהיה קפיצה ענקית ממה שהיה לו עד עכשיו. על אף שמדובר במסך בסיסי, אדאג בכל מקרה לעדכן לגבי איכות המסך באם וכאשר יירכש. אולי זה יעזור לאחרים שגם יתלבטו לגביו.TheCoolest כתב:קראתי מהתגובה השניה, ולכן הטעות.
אז כן, כנראה הוא בכיוון.
@Lee
אבל אם יצפו במסך גם בחושך, עקב פאנל IPS המסך יהווה שנמוך משמעותי מהפלסמה. עד כמה זה באמת יפריע (אם בכלל) לאביך, זה רק הוא יודע....
תודה לכולם.