עזרה !!! איפה ניתן לרכוש מגבר מסוג ימאהה 1070
אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, אבל הדיעה שלך לא שווה כלום אם אתה לא מגבה אותה בעובדות.
להגיד "זה כמו להשוות בין מרצדס לסוברו" ו-"היה לי דנון, היום יש לי 2 ימאהה" לא אומר לאף אחד כלום חוץ מזה שעכשיו יש לך רסיבר של ימאהה. בנאדם שוקל לקנות כאן מגבר יקר מאוד, אם אתה רוצה להמליץ לו על המגבר הזה, תן לו נתונים אמיתיים שיעזרו לו.
במקום זה הכנסת משפט לא קשור שלא עוזר לאף אחד, וגם לא מחובר למציאות.
גם אני השוויתי, אני ההיפך ממך, היה לי ימאהה, והיום יש לי דנון, ואני מרוצה ממנו הרבה יותר, אז?
להגיד "זה כמו להשוות בין מרצדס לסוברו" ו-"היה לי דנון, היום יש לי 2 ימאהה" לא אומר לאף אחד כלום חוץ מזה שעכשיו יש לך רסיבר של ימאהה. בנאדם שוקל לקנות כאן מגבר יקר מאוד, אם אתה רוצה להמליץ לו על המגבר הזה, תן לו נתונים אמיתיים שיעזרו לו.
במקום זה הכנסת משפט לא קשור שלא עוזר לאף אחד, וגם לא מחובר למציאות.
גם אני השוויתי, אני ההיפך ממך, היה לי ימאהה, והיום יש לי דנון, ואני מרוצה ממנו הרבה יותר, אז?
שתי חברות מעולות . הכל תלוי בדגם ספציפי שאליו משווים.
סדרת A של ימהה מתחילה בדגם 870 ( ה 870 אינו משתלם לדעתי ונדיר שמישהו ירכוש אותו )
לכן, ה 1070 הרולוונטי מתחרה ישיר מול 4400 של דנון.
2070 מתחרה מול 6400.
הדנון לא עולה 1000$. באנגליה מוכרים אותו ב 570 פאונד ו 1070 נמכר בדיוק כמו ה 4400 - 900 פאונד לערך.
ולתמחר את הדנון בארץ לפי 3,500 ( X3400 ) ו 5,500 ( 4400X ) ביבואן מקביל זה לא חוכמה גדולה !
לימהה אין יבואן מקביל בארץ ולכן המחירים של היבואן הרשמי גבוהים בהרבה.
מי שעושה שיעורי בית מבין שלרכוש דנון יבואן רשמי בארץ זו כבר לא חגיגה גדולה והמחיר בהתאם. הבדל זניח מול ימהה.
שבוע טוב
סדרת A של ימהה מתחילה בדגם 870 ( ה 870 אינו משתלם לדעתי ונדיר שמישהו ירכוש אותו )
2070 מתחרה מול 6400.
הדנון לא עולה 1000$. באנגליה מוכרים אותו ב 570 פאונד ו 1070 נמכר בדיוק כמו ה 4400 - 900 פאונד לערך.
ולתמחר את הדנון בארץ לפי 3,500 ( X3400 ) ו 5,500 ( 4400X ) ביבואן מקביל זה לא חוכמה גדולה !
מי שעושה שיעורי בית מבין שלרכוש דנון יבואן רשמי בארץ זו כבר לא חגיגה גדולה והמחיר בהתאם. הבדל זניח מול ימהה.
שבוע טוב
·סדרה A מתחילה ב 670 ועד לא מזמן היה גם בסדרה 5.LiorShap כתב:שתי חברות מעולות . הכל תלוי בדגם ספציפי שאליו משווים.
2070 מתחרה מול 6400.
שבוע טוב...
אין דבר כזה לא משתלם, ה870 משתלם בדיוק כמו 770 או 1070, לכל אחד יש או חסרים פיצרים שאין באחר וההבדלי מחיר לא מהותיים
1070 לא מתחרה ישיר של 4400 אלא יותר בכיוון של 3400
תודה! סוף סוף מישהו שמבין עניין.Hava972 כתב:·סדרה A מתחילה ב 670 ועד לא מזמן היה גם בסדרה 5.......
אין דבר כזה לא משתלם, ה870 משתלם בדיוק כמו 770 או 1070, לכל אחד יש או חסרים פיצרים שאין באחר וההבדלי מחיר לא מהותיים
1070 לא מתחרה ישיר של 4400 אלא יותר בכיוון של 3400...
בתקציב שציינת אתה יכול לרכוש בארץ בגזרת הימהה אדוונטג רק אולי את ה 670 שעונה על כל הדרישות שלךalonmozes כתב:אני מחפש מגבר שיתמוך בכל הפורמטים החדשים וידע להעביר 4k 60hz ועם אופציה של zone 2 . לא ברור למה המחיר שלו כל כך יקר .
האם ישנה חלופה אחרת ?
התקציב הינו 5000₪...
·
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
ליאור צודק.
צח, זה שקנית 3400 לא אומר שצריך להלל אותו בכל הזדמנות. אחלה רסיבר למחירו אבל הוא לא בקטגוריה של 1070. מחיר MSRP של מוצר לא בא סתם ככה ולכל מוצר באותה קטגוריית מחיר יש פיצ'רים או איכויות שבחרו להתמקד בהם בהינתן עלות המוצר הסופית. כל החברות מתמחרות דומה את המוצרים ברמה של עלות הרכיבים והפיתוח מול העלות הסופית לצרכן - חלק בוחרים להתמקד יותר בחלקים שקשורים בהגברה וחלק בפיצ'רים. מכורח המציאות הדגמים היותר מוצלחים בכל שנה בקטגוריה נשארים קרוב יותר למחיר MSRP המקורי והפחות מוצלחים יורדים במחיר (לפחות בחו"ל).
עכשיו בארצנו הקטנטונת יש אלמנט נוסף שיש לקחת בחשבון וזה הקופון שמחליט לגזור כל יבואן. עם המידע הזה כל אחד יכול להחליט לרכוש מה שהוא רוצה בתקציב שלו.
צח, זה שקנית 3400 לא אומר שצריך להלל אותו בכל הזדמנות. אחלה רסיבר למחירו אבל הוא לא בקטגוריה של 1070. מחיר MSRP של מוצר לא בא סתם ככה ולכל מוצר באותה קטגוריית מחיר יש פיצ'רים או איכויות שבחרו להתמקד בהם בהינתן עלות המוצר הסופית. כל החברות מתמחרות דומה את המוצרים ברמה של עלות הרכיבים והפיתוח מול העלות הסופית לצרכן - חלק בוחרים להתמקד יותר בחלקים שקשורים בהגברה וחלק בפיצ'רים. מכורח המציאות הדגמים היותר מוצלחים בכל שנה בקטגוריה נשארים קרוב יותר למחיר MSRP המקורי והפחות מוצלחים יורדים במחיר (לפחות בחו"ל).
עכשיו בארצנו הקטנטונת יש אלמנט נוסף שיש לקחת בחשבון וזה הקופון שמחליט לגזור כל יבואן. עם המידע הזה כל אחד יכול להחליט לרכוש מה שהוא רוצה בתקציב שלו.
אני לא מהלל אותו כי קניתי אותו, אני ואני משווה אותו ל-1070 בגלל שתסתכל על הנתונים, הם זהים מבחינת הרכיבים, העוצמה, והפיצ׳רים. שני הרסיברים האלו באותה קטגוריה, אני לא מבין על סמך מה אתם אומרים שה-3400H לא בקטגוריה של ה-1070? רק בגלל שבארץ ה-1070 עולה 3,000 יותר?
לידיעתכם יש גם אנשים בארץ שמוכרים את ה-3400 ב-6,000 ש״ח.
MSRP של 3400H הוא $999 ומחירו של 1070 הוא $1,200. ההפרש הוא $200
ליאור למשל אמר שהוא עולה 570 פאונד באנגליה? המחיר כרגע הוא 800 פאונד.
800 פאונד שווים לכמעט $1,200, באמזון, שימו לב שהמוכר הוא דנון. סבבה יש פאנבויס של ימאהה, ויש פאנבויס של דנון, הכל טוב ויפה להגיד ״הימאהה לא רואה אותו״ ו ״הוא לא בקטגוריה״ כשלמעשה אתם יודעים שזה שטויות, ואם אתם אומרים את זה, אני מצפה להסבר למה הוא לא בקטגוריה? אני באמת רוצה לדעת, כי עם כל הכבוד שאלתי לא מעט אנשים גם ב-AVS שאני מאמין שיש שם אנשים שמבינים קצת יותר מכאן, אפילו יצרתי קשר עם מישהו שפתח פיזית 1070 ו-3400 והשווה את הרכיבים והוא אמר לי שהם יחסית תואמים מבחינת איכות הבניה והרכיבים הפנימיים.
אגב אני בהתחלה חשבתי בכלל שה-3400 מקביל ל-870, אבל תיקנו אותי בכמה הזדמנויות ואמרו לי שההשוואה הנכונה היא ל-1070.
אם יש לכם מידע אחר אני באמת רוצה לדעת, כי אני לא מצאתי משהו שמחזק את זה, ומבחינתי זה בגדר דיעה ולא עובדה, ולסיום הנה ההשוואה בין שניהם:
https://www.crutchfield.com/S-vd0fiHfVv ... mmand.html
לידיעתכם יש גם אנשים בארץ שמוכרים את ה-3400 ב-6,000 ש״ח.
MSRP של 3400H הוא $999 ומחירו של 1070 הוא $1,200. ההפרש הוא $200
ליאור למשל אמר שהוא עולה 570 פאונד באנגליה? המחיר כרגע הוא 800 פאונד.
800 פאונד שווים לכמעט $1,200, באמזון, שימו לב שהמוכר הוא דנון. סבבה יש פאנבויס של ימאהה, ויש פאנבויס של דנון, הכל טוב ויפה להגיד ״הימאהה לא רואה אותו״ ו ״הוא לא בקטגוריה״ כשלמעשה אתם יודעים שזה שטויות, ואם אתם אומרים את זה, אני מצפה להסבר למה הוא לא בקטגוריה? אני באמת רוצה לדעת, כי עם כל הכבוד שאלתי לא מעט אנשים גם ב-AVS שאני מאמין שיש שם אנשים שמבינים קצת יותר מכאן, אפילו יצרתי קשר עם מישהו שפתח פיזית 1070 ו-3400 והשווה את הרכיבים והוא אמר לי שהם יחסית תואמים מבחינת איכות הבניה והרכיבים הפנימיים.
אגב אני בהתחלה חשבתי בכלל שה-3400 מקביל ל-870, אבל תיקנו אותי בכמה הזדמנויות ואמרו לי שההשוואה הנכונה היא ל-1070.
אם יש לכם מידע אחר אני באמת רוצה לדעת, כי אני לא מצאתי משהו שמחזק את זה, ומבחינתי זה בגדר דיעה ולא עובדה, ולסיום הנה ההשוואה בין שניהם:
https://www.crutchfield.com/S-vd0fiHfVv ... mmand.html
אתה עושה מה שאתה טוען שאני עושה, כי לך כנראה יש את ה-1070, ולי יש את ה-3400, אתה לא מתעלה על עצמך בשום צורה כאן. אני לפחות מנסה לגבות את הנתונים שלי בעובדות, אתה מצידך רק אומר שצוחקים על מה שאני אומר ומתקדם הלאה, מצטער אבל זה לא דיון איכותי. אם אתה באמת מאמין שהם לא שווים תן לי נתונים שמחזקים את זה ואם אתה צודק, אז אני החכמתי.LiorShap כתב:1070 מתחרה מול 3400? ..
אוקיי
העיקר ששניכם מבינים גדולים.
העלתי את זה אגב בפני עוסקים בתחום מאוד ידועים בשתי חנויות גדולות בארץ.
כמעט נחנקו מצחוק . אבל העיקר להרגיש טוב, זה בהחלט חשוב.....
מעניין אותי מי אלה העוסקים הידועים האלה, הכי קל לכתוב על הפורום. גם אני שאלתי בלא מעט מקומות, חנויות, בעלי מקצוע, מתקינים, וגם בפורומים אחרים בחו״ל כמו: Audioholics, AVForums, AVSForum, והתשובות שקיבלתי היו מה שכתבתי.
@alonmozes
·
לא יודע בכמה מצאת את ה 1070 אבל אולי שווה לשקול את זה במקום
https://www.hometheater.co.il/vt299303.html
·
לא יודע בכמה מצאת את ה 1070 אבל אולי שווה לשקול את זה במקום
https://www.hometheater.co.il/vt299303.html