עזרה !!! איפה ניתן לרכוש מגבר מסוג ימאהה 1070
היי לכולם,
אני מעוניין במגבר הנ"ל של חברת ימאהה , הדגם הנ"ל מאוד יקר .
אני מחפש לרכוש אותו דרך אמזון או דרך שיטה (אשמח לתגובות)
אני מצאתי באמזון בלינק הזה : https://www.amazon.com/Yamaha-AVENTAGE- ... eiver+1070
האם תהיה לי בעיה במתחים ?
האם ישנה אופציה לבקש כבל ארופאי שמתאים לארץ ?
האם תהיה לי בעיה מבחיחנת המכס , משרד התיקשורת ?
האם יש מקום בארץ שבו יהיה אפשר לרכוש אותו במחיר שפוי ?
תודה לכל העונים.
אני מעוניין במגבר הנ"ל של חברת ימאהה , הדגם הנ"ל מאוד יקר .
אני מחפש לרכוש אותו דרך אמזון או דרך שיטה (אשמח לתגובות)
אני מצאתי באמזון בלינק הזה : https://www.amazon.com/Yamaha-AVENTAGE- ... eiver+1070
האם תהיה לי בעיה במתחים ?
האם ישנה אופציה לבקש כבל ארופאי שמתאים לארץ ?
האם תהיה לי בעיה מבחיחנת המכס , משרד התיקשורת ?
האם יש מקום בארץ שבו יהיה אפשר לרכוש אותו במחיר שפוי ?
תודה לכל העונים.
הוא מאוד יקר בארץ ללא הצדקה נראית לעין.
מחירו 1,200 דולר באמזון ארה"ב ובארץ הוא עולה משהו כמו 7,000 לפני הנחה. לשם השוואה דנון 3400H שעולה 1,000 דולר גם, נמכר בארץ בקצת פחות מ-4,000 ש"ח כרגע.
סחטנות של היבואן נטו כי מדובר בדגם נישתי (רווב האנשים קונים RX-V ולא RX-A) מה הצרכים שלך מהמגבר ולמה אתה דווקא נעול על הדגם הזה?
מחירו 1,200 דולר באמזון ארה"ב ובארץ הוא עולה משהו כמו 7,000 לפני הנחה. לשם השוואה דנון 3400H שעולה 1,000 דולר גם, נמכר בארץ בקצת פחות מ-4,000 ש"ח כרגע.
סחטנות של היבואן נטו כי מדובר בדגם נישתי (רווב האנשים קונים RX-V ולא RX-A) מה הצרכים שלך מהמגבר ולמה אתה דווקא נעול על הדגם הזה?
גם הרסיברים הזולים יותר של ימאהה כמו ה RX-V683 יתנו לך את זה, כמו גם Denon 2400H ו Sony STR-DN1080 שזולים משמעותית ממנו ואיכותיים לא פחות.
5,000 זה תקציב יפה לרסיבר, אין צורך להשקיע את כולו לדעתי. יש לך את ה Denon 3400H בקצת פחות מ-4,000 שיעשה לך את העבודה מצוין. כמו שהסברתי המחיר של ה-1070 יקר בגלל סחטנות של היבואן כי מדובר בדגם לא פופולרי בשוק מול דגמי RX-V שנמכרים יותר, לכן היבואן מרשה לעצמו לדפוק מחיר פרימיום, למרות שהמחיר האמיתי שלו הוא 4,000 ש"ח.
הייתי ממליץ גם על Marantz 5012 אבל הוא יודע להעביר רק 4K @ 30Hz.
5,000 זה תקציב יפה לרסיבר, אין צורך להשקיע את כולו לדעתי. יש לך את ה Denon 3400H בקצת פחות מ-4,000 שיעשה לך את העבודה מצוין. כמו שהסברתי המחיר של ה-1070 יקר בגלל סחטנות של היבואן כי מדובר בדגם לא פופולרי בשוק מול דגמי RX-V שנמכרים יותר, לכן היבואן מרשה לעצמו לדפוק מחיר פרימיום, למרות שהמחיר האמיתי שלו הוא 4,000 ש"ח.
הייתי ממליץ גם על Marantz 5012 אבל הוא יודע להעביר רק 4K @ 30Hz.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·הכל דיבורים באווירץAlon_Solo כתב:@alonmozes
·דיברו פה על יבוא מקביל במחירים מאוד אטרקטיביים. זכורה לי חנות בפ״ת....
ממתנים לקישורים לסאב ב2000 ולא מקבלים כבר כמה ימים אז אני מבין שזה עוד פוסט של טרול.
@alonmozes
·
היתה לי בדיוק אותה הדילמה לגבי 2070.
אתה יכול למצוא אותו במתח 220 כאן:
http://www.220-electronics.com/yamaha-r ... 60-hz.html
תתכתב איתם, הם מאוד ריספונסיביים. אמנם זה הדגם הקודם אבל הוא טוען שבאותו המחיר הם מוציאים גם את החדש, פשוט האתר לא מעודכן (לפחות לגבי ה-2070)
לאחר הרבה התלבטויות בסופו של דבר קניתי את המכשיר בארץ, בעיקר בגלל שלהביא אותו לבד זה מאוד בעייתי בגלל משקלו וגודלו והחשש שיקרה לו משהו בדרך..
·
היתה לי בדיוק אותה הדילמה לגבי 2070.
אתה יכול למצוא אותו במתח 220 כאן:
http://www.220-electronics.com/yamaha-r ... 60-hz.html
תתכתב איתם, הם מאוד ריספונסיביים. אמנם זה הדגם הקודם אבל הוא טוען שבאותו המחיר הם מוציאים גם את החדש, פשוט האתר לא מעודכן (לפחות לגבי ה-2070)
לאחר הרבה התלבטויות בסופו של דבר קניתי את המכשיר בארץ, בעיקר בגלל שלהביא אותו לבד זה מאוד בעייתי בגלל משקלו וגודלו והחשש שיקרה לו משהו בדרך..
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
·Zachn כתב:הוא מאוד יקר בארץ ללא הצדקה נראית לעין.
סחטנות של היבואן נטו כי מדובר בדגם נישתי (רווב האנשים קונים RX-V ולא RX-A) מה הצרכים שלך מהמגבר ולמה אתה דווקא נעול על הדגם הזה?...
אין מה להשוות בין דנון לימהה, זה כמו להשוות מרצדס וסוברו
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
·hipoo כתב: ·
אין מה להשוות בין דנון לימהה, זה כמו להשוות מרצדס וסוברו...
השאלה היא מה הוא המרצדס ומה הסובארו?
- hipoo
- חבר ותיק

@molvy
·בוא נגיד שנוח כבר היה לי, לא יהיה בעתיד
·בוא נגיד שנוח כבר היה לי, לא יהיה בעתיד
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
אם ככה למה שניהם עולים אותו דבר בארה"ב? כי שניהם באותה רמה, זה שבארץ דופקים לך פה מחיר פרימיום כדי לגרום לך לחשוב שימאהה זה מרצדס ואתה אוכל את זה זה סיפור אחר.hipoo כתב:·......
אין מה להשוות בין דנון לימהה, זה כמו להשוות מרצדס וסוברו...
מבזק חדשות, כל הרסיברים מתחת ל-1,500 דולר הם אותו דבר, מיוצרים בויטנאם, סין, מלזיה ושות'... אז בבקשה בלי בלבולי מוח, אם יש לך משהו קונקרטי להגיד, תגבה אותו בעובדות, תודה.
- hipoo
- חבר ותיק

@Zachn
·אתחיל בזה שאומר מה שאני רוצה, לא אתה ולא אף אחד אחר יגידו לי מה להגיד או לא להגיד!
מכבר לזה, היה לי דון, ויש לי 2 ימהה היום, אם אתה מנסה להשוות, אני השוותי!
עכשיו סע!
·אתחיל בזה שאומר מה שאני רוצה, לא אתה ולא אף אחד אחר יגידו לי מה להגיד או לא להגיד!
מכבר לזה, היה לי דון, ויש לי 2 ימהה היום, אם אתה מנסה להשוות, אני השוותי!
עכשיו סע!