מכה למיקרוסופט: Dell חוזרת ל-XP
שטויות, זו כותרת צהובה ותו' לא.kouliben1 כתב:רק אני מרגיש שמחה לאיד?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3391336,00.html...
זה לא ש-Dell באמת נוטשת את Vista וחוזרת ל-XP, רוב המחשבים עדיין ימכרו עם Vista, אבל אם לקוח ייבקש הוא יוכל לקנות את המחשב עם Windows XP במקום.
ודרך אגב, מזה שנים, עם לקוח מבקש, הוא יכול לרכוש מ-Dell את המחשב עם Dos (גרסה חופשית של IBM), מה זה אומר? ש-Dell לא מאמינה ב-Windows ומעדיפה את Dos במקום? כמובן שלא.
בפני עצמו זה לא אומר כלום אבל זה מצטרף להערכה הרווחת שויסטה היא גירסת נפל שהיתה צריכה עוד להתבשל ויצאה לשוק רק כי מייקרוסופט היו חייבים להיראות חדשניים ולדחוף עוד OS שיגרוף לתקוותם מיליונים.
דוס אגב לא עולה כסף כך שאין כאן ממש השוואה ולא טענו שדל נוטשת אלא שבעצם זה שהיא נותנת את האופציה, זו מכה למייקרוסופט בגלל התחזיות שאנשים לא יקנו.
דוס אגב לא עולה כסף כך שאין כאן ממש השוואה ולא טענו שדל נוטשת אלא שבעצם זה שהיא נותנת את האופציה, זו מכה למייקרוסופט בגלל התחזיות שאנשים לא יקנו.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
ויסטה גירסת נפל? הרשה לי לגחך
אני מתכנת על המערכת הזו מאז שהיא בשלב RC1, היא מדהימה אותי כל יום מחדש. יציבה נוחה, UI מצויין. לקוחות ענק של החברה שלנו (מדובר ב 5K-10K מהנדסים) כבר עוברים אליה (וזה קרה הרבה יותר מוקדם ממה שציפינו).
זה שמספר אנשים פשוט נהנים לקטרג את מיקרוסופט סתם כי זה כיף, לא עושה את המערכת שלהם לפחות טובה.
זה שמספר אנשים פשוט נהנים לקטרג את מיקרוסופט סתם כי זה כיף, לא עושה את המערכת שלהם לפחות טובה.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
הייתי על ויסטה תקופה של חודשיים עד שלוש ואפילו הזמנתי שידרוג חינם שמגיע לי ללפטופ (שעדיין לא הגיע)
אבל השבוע חזרתי ל XP כי פשוט הויסטה מעצבנת אותי ולא נוחה לי.
אין ספק ש XP היא תוכנה טובה יותר.
אבל השבוע חזרתי ל XP כי פשוט הויסטה מעצבנת אותי ולא נוחה לי.
אין ספק ש XP היא תוכנה טובה יותר.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
החל מינואר 2008 כל מחשב חדש ימכר רק עם ויסטה (מיקרוסופט לא תתמוך ב-xp oem ) כך שלרוב האנשים לא תהיה ברירה.
דבר שני רוב הטענות שהועלו מול ויסטה (גם אם מוצדקות) הם או מחלות ילדות או שינוי ממשק שצריך להיתרגל אליו.
מכאן להניח לויסטה גרועה , זה הגזמה .
דבר שני רוב הטענות שהועלו מול ויסטה (גם אם מוצדקות) הם או מחלות ילדות או שינוי ממשק שצריך להיתרגל אליו.
מכאן להניח לויסטה גרועה , זה הגזמה .
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הסיבה האמיתית ש Dell מאפשרת רכישה של מחשבים חדשים עם XP מותקן מראש היא בגלל שבחברות גדולות לוקח לפחות שנה עד שהם מאשרים פריסה של מערכת הפעלה חדשה. הסיבה הרשמית היא שזה הזמן שלוקח להם לבחון יישומים יחודיים ולבדוק שהם ממשיכים לעבוד תחת מערכת ההפעלה החדשה.
יש לא מעט חברות שלקח להם 3 שנים לעבור מ 98 ו Windows 2000 ל XP כך שזה ממש לא מפתיע ש Dell רוצים לשמר את הלקוחות שלהם. אין לזה שום קשר אם Vista טובה יותר או פחות מ XP אבל אני שמח שהחלטת לשתף אותנו בהגיגך. עכשיו בוא ספר לנו בלי להתבייש מה אתה באמת חושב על Vista.
יש לא מעט חברות שלקח להם 3 שנים לעבור מ 98 ו Windows 2000 ל XP כך שזה ממש לא מפתיע ש Dell רוצים לשמר את הלקוחות שלהם. אין לזה שום קשר אם Vista טובה יותר או פחות מ XP אבל אני שמח שהחלטת לשתף אותנו בהגיגך. עכשיו בוא ספר לנו בלי להתבייש מה אתה באמת חושב על Vista.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
גרוע זה עניין משתנה ויחסי. כשעל רוב המחשבים הביתיים ויסטה איטית באופן די מחריד, אפשר להניח שלא יעניין אותם שאר הפונקציות. (כפי שהתברר לאחרונה שעל מחשב הדגמת הויסטה הפומבית היה 4 גיג'ה זיכרון. דבר שמייקרוסופט לא בדיוק חשפה). לגבי הממשק אני מסכים איתך שזה רק מצטרף לתסכול של הכבדות ואפשר להתרגל אליו.dudib כתב:החל מינואר 2008 כל מחשב חדש ימכר רק עם ויסטה (מיקרוסופט לא תתמוך ב-xp oem ) כך שלרוב האנשים לא תהיה ברירה.
מכאן להניח לויסטה גרועה , זה הגזמה ....
למה שאתבייש? כבר סיפרתי הכלCatskinner כתב:הסיבה האמיתית ש Dell מאפשרת רכישה של מחשבים חדשים עם XP מותקן מראש היא בגלל שבחברות גדולות לוקח לפחות שנה עד שהם מאשרים פריסה של מערכת הפעלה חדשה. הסיבה הרשמית היא שזה הזמן שלוקח להם לבחון יישומים יחודיים ולבדוק שהם ממשיכים לעבוד תחת מערכת ההפעלה החדשה.
יש לא מעט חברות שלקח להם 3 שנים לעבור מ 98 ו Windows 2000 ל XP כך שזה ממש לא מפתיע ש Dell רוצים לשמר את הלקוחות שלהם. אין לזה שום קשר אם Vista טובה יותר או פחות מ XP אבל אני שמח שהחלטת לשתף אותנו בהגיגך. עכשיו בוא ספר לנו בלי להתבייש מה אתה באמת חושב על Vista....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
צר לי שלא שמת לב לאירוניה.
חבל לי גם שאתה רואה בנושא משהו שמצדיק שמחה לאיד. מה עוד ש Dell רחוקה מלהיות עמוד תמך של מקדש הצדק. זו חברה מסחרית שתמכור מה שהלקוחות שלה - במקרה זה חברות שרוכשות אלפי מחשבים בהזמנה אחת בודדת- רוצות. לא מעניין אותה אם זה טוב או לא טוב, מצידה היא הייתה גם מוכרת מחשבים המונעים בקיטור אם זה היה מביא לה רווחים.
דרך אגב, אני גם לא מת על Vista אבל אני מספיק ישר כדי להודות שגם כש XP יצאה לא בדיוק התעלפתי מהתרגשות.
חבל לי גם שאתה רואה בנושא משהו שמצדיק שמחה לאיד. מה עוד ש Dell רחוקה מלהיות עמוד תמך של מקדש הצדק. זו חברה מסחרית שתמכור מה שהלקוחות שלה - במקרה זה חברות שרוכשות אלפי מחשבים בהזמנה אחת בודדת- רוצות. לא מעניין אותה אם זה טוב או לא טוב, מצידה היא הייתה גם מוכרת מחשבים המונעים בקיטור אם זה היה מביא לה רווחים.
דרך אגב, אני גם לא מת על Vista אבל אני מספיק ישר כדי להודות שגם כש XP יצאה לא בדיוק התעלפתי מהתרגשות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
kouliben1
אני עובד בעבודה עם xp עם 1.5 gb אבל זה לא אומר שהיא לא יכולה לעבוד עם 0.5 GB
בויסטה שלי יש 2 GB ועובדת יפה ויכולה לעבוד גם עם 1GB אז מה הקשר לזה שבתצוגה היה למחשב 4 GB , נכון שויסטה דורשת יותר אבל זה לא מחייב כאלה כמויות של זיכרון .
אגב בלינוקס שלי יש רק 1 GB ועובד יותר יפה מכולם (SLED10).
אני עובד בעבודה עם xp עם 1.5 gb אבל זה לא אומר שהיא לא יכולה לעבוד עם 0.5 GB
בויסטה שלי יש 2 GB ועובדת יפה ויכולה לעבוד גם עם 1GB אז מה הקשר לזה שבתצוגה היה למחשב 4 GB , נכון שויסטה דורשת יותר אבל זה לא מחייב כאלה כמויות של זיכרון .
אגב בלינוקס שלי יש רק 1 GB ועובד יותר יפה מכולם (SLED10).