מחפש סטרימר לנטפליקס
-
SkiilsThatKillz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
אני מחפש סטרימר שמיועד לצפיה בנטפליקס בלבד.
חשוב לי שתהיה תמיכה בעברית (כתוביות) ושלא יהיו תקלות דוגמאת מה שקראתי בפוסטים קודמים על ה-Mi Box.
תודה!
אני מחפש סטרימר שמיועד לצפיה בנטפליקס בלבד.
חשוב לי שתהיה תמיכה בעברית (כתוביות) ושלא יהיו תקלות דוגמאת מה שקראתי בפוסטים קודמים על ה-Mi Box.
תודה!
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
רק נטפליקס?
יש לך את הPS4 למיניהם, XBOX ONE למיניהם, Apple TV Box וכמו כן Xiaomi Mi Box
יש לך את הPS4 למיניהם, XBOX ONE למיניהם, Apple TV Box וכמו כן Xiaomi Mi Box
-
SkiilsThatKillz
-
- חבר שרק התחיל

הסוני בסלון...
אני רוצה אחד לחדר, שיהיה פשוט וזול בהתאם לפעולה שהוא עושה.
אני רוצה אחד לחדר, שיהיה פשוט וזול בהתאם לפעולה שהוא עושה.
-
SkiilsThatKillz
-
- חבר שרק התחיל

שניהם תומכים בעברית?
אתה ממליץ מניסיון?
אתה ממליץ מניסיון?
·nirzon כתב:@Rekcuf
·
האקספרס החדש עם נטפליקס בעברית? לי יש את הישן ובאמת אין לו עברית. ממש מעצבן שהם לא עדכנו את התוכנה שלו....
טוב בדקתי שוב, לא אין אפשרות לכתוביות עברית גם בחדש. כנראה התבלבלתי עם נגן אחר (יש לי 3 פלטפורמות שונות לנטפליקס, כולל טלויזיה סוני, MI BOX, ROKU וכרופקאסט אולטרה. בכולם יש עברית פרט ל roku שכן הוא לא מיועד לשוק הישראלי). אבל הוא בהחלט עדיף על ה STICK מבחינת מהירות ותמיכה בפורמטי וידאו ואודיו...
יתכן ואכן יש אפשרות לעברית ב roku אבל לא עי נגן הטלפליקס המובנה שלו, אלא עי הפעלת CAST ממחשב רחוק ל roku. אני כמעט בטוח שזה עבד לי, אבל אני צריך לבדוק (בדרך לעבודה כרגע)
נערך לאחרונה על ידי Rekcuf ב 15/04/2018 9:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
לי יש את ה roku express הוזמן בספטמבר 17 ויש תרגום עברית..
-
SkiilsThatKillz
-
- חבר שרק התחיל

תודה לכולם!
@SkiilsThatKillz
אם המטרה היא נטפליקס עם כתוביות בעברית אז כן הרוקו תומך בזה, אבל כמו שנאמר כאן ע"י אחרים הוא לא תומך בממשק בעברית.
לטעמי הוא הפתרון האולטימטיבי לנטפליקס + אמזון + גוגל פליי וידאו לחדר שינה או נסיעות.
אם המטרה היא נטפליקס עם כתוביות בעברית אז כן הרוקו תומך בזה, אבל כמו שנאמר כאן ע"י אחרים הוא לא תומך בממשק בעברית.
לטעמי הוא הפתרון האולטימטיבי לנטפליקס + אמזון + גוגל פליי וידאו לחדר שינה או נסיעות.
-
SkiilsThatKillz
-
- חבר שרק התחיל

ממשק בעברית פחות מדבר אליי אני אסתפק בכתוביות... תודה!
Roku Stick עובד מצוין
החסרון היחיד שהשלט שלו לא IR ולכן השלט האוניברסלי (Harmony 650) לא יכול לשלוט עליו
Re: Roku Stick עובד מצוין
·nangel כתב:החסרון היחיד שהשלט שלו לא IR ולכן השלט האוניברסלי (Harmony 650) לא יכול לשלוט עליו...
ל EXPRESS יש עוד חסרון חוץ משלט - החיבור לרשת הוא רק ויפי ללא אפשרות חיבור מתאם כי אין USB. הוא טוב בטור סטרימר זול לחדר שינה. לגבי הרמוני, אני כן מפעיל אותו עי ההרמוני בעזרת ה CEC. אם יש לך רסיבר שתומך ב CEC, אז שלט הרסיבר, ולכן גם שלט ההרמוני ישלוט על ה ROKU בלי בעיה.
Re: Roku Stick עובד מצוין
@Rekcuf
· צודק, אפשר לשלוט דרך CEC. זה הדבר הראשון שאני מכבה במכשירים כי איכשהו זה תמיד יותר לבאגן מתועלת.
אבל תיאורטית זה אפשרי
· צודק, אפשר לשלוט דרך CEC. זה הדבר הראשון שאני מכבה במכשירים כי איכשהו זה תמיד יותר לבאגן מתועלת.
אבל תיאורטית זה אפשרי