קניית ראוטר של אסוס
-
Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אחרי הרבה חיפושים , הגעתי למסקנה שהראוטרים של אסוס נותנים תפוקה מעולה למחיר (אני עוד לא סגור על דגם ספציפי) וראיתי שהם לא נמכרים בארץ (לפחות לפי בדיקה זריזה בזאפ).
הראוטר שאבחר מן הסתם יכלול שידור ב- 5 Ghz, דבר שיכול להעלות בעייתיות בעניין הייבוא שלו לארץ.
רציתי לשאול האם ישנה דרך בטוחה לייבא מכשיר שכזה לארץ מבלי להסתבך יותר ובמה ייבוא מכשיר שכזה כרוך.
תודה!
הראוטר שאבחר מן הסתם יכלול שידור ב- 5 Ghz, דבר שיכול להעלות בעייתיות בעניין הייבוא שלו לארץ.
רציתי לשאול האם ישנה דרך בטוחה לייבא מכשיר שכזה לארץ מבלי להסתבך יותר ובמה ייבוא מכשיר שכזה כרוך.
תודה!
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@Chris_Barnes
·אין דרך "בטוחה", אבל יש אנשים שהזמינו מאמזון באירופה (איטליה, גרמניה, בריטניה) וזה הגיע אליהם. יש כאלו שזה נעצר ע"י משרד התקשורת והוחזר לאמזון בסופו של דבר, ויש כאלה שלא הוזמנו באמזון ולך תדע מה עלה בגורלם.
הכי טוב לדעתי זה אם יש לך מישהו שמגיע מאירופה ותוכל לבקש ממנו להביא את הנתב במזוודה (למרות שיש סיכוי קטן שהוא ייעצר במכס ואז לא תוכל להכניס את הנתב לארץ).
·אין דרך "בטוחה", אבל יש אנשים שהזמינו מאמזון באירופה (איטליה, גרמניה, בריטניה) וזה הגיע אליהם. יש כאלו שזה נעצר ע"י משרד התקשורת והוחזר לאמזון בסופו של דבר, ויש כאלה שלא הוזמנו באמזון ולך תדע מה עלה בגורלם.
הכי טוב לדעתי זה אם יש לך מישהו שמגיע מאירופה ותוכל לבקש ממנו להביא את הנתב במזוודה (למרות שיש סיכוי קטן שהוא ייעצר במכס ואז לא תוכל להכניס את הנתב לארץ).
@Chris_Barnes
·
מה התקציב שלך ?
האמת שגם אני חשבתי פעם כמוך.. עד שהזמנתי RT-AC3200 ( היה אז ראוטר הדגל שלהם )
ובמשך חודשים היו לי אינספור בעיות ששום עדכון קושחה פתר ( מסתבר שיש אי תאימות בין ASUS להמון יצרנים אחרים )
החלפתי אותו בראוטר של Synology RT 2600AC וטפו טפו טפו
לא רואה\שומע\נתקל\מכיר בעיות אלחוט\תקשורת\רשת
הזמנתי מאמאזון ארה"ב את שניהם - ושניהם הגיעו ללא בעיה
·
מה התקציב שלך ?
האמת שגם אני חשבתי פעם כמוך.. עד שהזמנתי RT-AC3200 ( היה אז ראוטר הדגל שלהם )
ובמשך חודשים היו לי אינספור בעיות ששום עדכון קושחה פתר ( מסתבר שיש אי תאימות בין ASUS להמון יצרנים אחרים )
החלפתי אותו בראוטר של Synology RT 2600AC וטפו טפו טפו
לא רואה\שומע\נתקל\מכיר בעיות אלחוט\תקשורת\רשת
הזמנתי מאמאזון ארה"ב את שניהם - ושניהם הגיעו ללא בעיה
-
Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

התקציב הוא בסביבות 300-400 ש"ח
ראיתי למשל את הדגם הזה (הצעות לדגמים אחרים יתקבלו בברכה): https://www.amazon.com/RT-ACRH17-Concur ... M9F8JQWRV9
מישהו יודע במקרה באיזה נפח של הארד דיסקים הוא תומך? אני מתכנן לקנות גם הארד דיסק של 8 ג'יגה שיהיה מחובר אליו באופן קבוע
ראיתי למשל את הדגם הזה (הצעות לדגמים אחרים יתקבלו בברכה): https://www.amazon.com/RT-ACRH17-Concur ... M9F8JQWRV9
מישהו יודע במקרה באיזה נפח של הארד דיסקים הוא תומך? אני מתכנן לקנות גם הארד דיסק של 8 ג'יגה שיהיה מחובר אליו באופן קבוע
לא מכיר את הראוטר. קצב ההעברה בפועל תלוי בבקר ה USB וברוב המקרים הוא סביבות 10MBps, מעבר לכך ישנן הפרעות הדדיות ש USB 3 יוצר עם רשת 2.4GHz, מה שיכול לאלץ אותך להעביר את הקשיח ל USB2 אם קיים.
השימוש ב USB טוב עבור מודם סלולרי, מדפסת ואולי קשיח לשימוש מועט, מכיוון שאתה מעוניין לחבר קשיח של 8TB נשמע שאתה מעוניין בשימוש אינטנסיבי באחסון, לכן כדאי לך לקנות NAS פשוט עבור הקשיח, למשל Diskless 1 bay (אם קנית קשיח חיצוני ברובם ניתן לשלוף את הקשיח מהמארז) ולחבר לראוטר עם ה Ethernet. ניתן להגיע לקצבים יפים של מעל 100MBps, יותר מפי 10. רק בדוק שהוא תומך קשיחים בנפח הזה.
החיסרון הוא כמובן המחיר, אכן כמעט פי 10 ממארז USB.
השימוש ב USB טוב עבור מודם סלולרי, מדפסת ואולי קשיח לשימוש מועט, מכיוון שאתה מעוניין לחבר קשיח של 8TB נשמע שאתה מעוניין בשימוש אינטנסיבי באחסון, לכן כדאי לך לקנות NAS פשוט עבור הקשיח, למשל Diskless 1 bay (אם קנית קשיח חיצוני ברובם ניתן לשלוף את הקשיח מהמארז) ולחבר לראוטר עם ה Ethernet. ניתן להגיע לקצבים יפים של מעל 100MBps, יותר מפי 10. רק בדוק שהוא תומך קשיחים בנפח הזה.
החיסרון הוא כמובן המחיר, אכן כמעט פי 10 ממארז USB.
אני משתמש ב RT-AC86U של Asus כבר חצי שנה כמעט (עוד חודש יהיה חצי שנה), 0 תקלות, המון פיצ'רים, מרוצה מאוד. (נקנה מ Amazon.com ב 250$ בערך כולל Import fees ומשלוח).
ורוב הסיכויים שאם תזמין ראוטר מחו"ל דרך I-parcel לא יתפסו אותו.
ורוב הסיכויים שאם תזמין ראוטר מחו"ל דרך I-parcel לא יתפסו אותו.
-
Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

כבר קניתי את ה- WRT1900ACS. לא רציתי להתעסק עם העניין של שחרור מהמכס, אז הלכתי על דגם שנמכר גם בארץ.
בדקתי את קצת ההעברה ב-USB3 עם הארד דיסק קיים שיש לי ואני מקבל קצת העברה של 20MB/S דרך הכניסה של ה-USB3. לא הבנתי בדיוק למה דווקא הפורט המהיר מתנגש עם הרשת של ה-2.4GHZ והפורט של ה-USB2 לא...
בדקתי את קצת ההעברה ב-USB3 עם הארד דיסק קיים שיש לי ואני מקבל קצת העברה של 20MB/S דרך הכניסה של ה-USB3. לא הבנתי בדיוק למה דווקא הפורט המהיר מתנגש עם הרשת של ה-2.4GHZ והפורט של ה-USB2 לא...
20MBPS זה יפה מאוד.
בדקת אם יש הפרעות ב2.4GHz? אם לא כנראה שפורט הUSB ו\או מארז וכבל הקשיח מסוככים היטב.
אני לא מבין בדיוק, למיטב הבנתי השינויים בשדה המגנטי שנוצרים ע"י תקשורת USB 3 חופפים בחלקם עם תדרי 2.4GHz.
USB 2 עובד שונה.
https://www.intel.com/content/www/us/en ... paper.html
בדקת אם יש הפרעות ב2.4GHz? אם לא כנראה שפורט הUSB ו\או מארז וכבל הקשיח מסוככים היטב.
אני לא מבין בדיוק, למיטב הבנתי השינויים בשדה המגנטי שנוצרים ע"י תקשורת USB 3 חופפים בחלקם עם תדרי 2.4GHz.
USB 2 עובד שונה.
https://www.intel.com/content/www/us/en ... paper.html
·uriel250 כתב:אני משתמש ב RT-AC86U של Asus כבר חצי שנה כמעט (עוד חודש יהיה חצי שנה), 0 תקלות, המון פיצ'רים, מרוצה מאוד. (נקנה מ Amazon.com ב 250$ בערך כולל Import fees ומשלוח).
ורוב הסיכויים שאם תזמין ראוטר מחו"ל דרך I-parcel לא יתפסו אותו....
משתמש באותו דגם וגם מרוצה מאוד וממליץ עליו בחום.
החליף אצלי את האסוס RT-AC68U שגם עבד מעולה.
Batnun
.