עזרה - בעל מקצוע ללחיצות ראשים באיזור השרון!!!!
שלום,
השחלתי בדירה חדשה כבלי רשת CAT5E של טלדור. סה"כ 15 נקודות בבית.
כרגע עובד עם 8 נקודות.
עד עכשיו עבדתי בתשתית של 100 מגה והכל היה בסדר. עכשיו עברתי ל 200 מגה ושידרגתי את הציוד ומסתבר לי ש 4 נקודות לא תומכות ב 1 גיגה כי גיד אחד לא תקין(בעזרת חוקי מרפי 2 מהן חשובות לי).
בדקתי עם מכשיר פשוט עם הנורות ובכל ה 4 נקודות הוא מראה לי שגיד 8 לא תקין, אצלי זה הצבע החום.
יש לי לוחץ קורונה סיני וניסיתי ללחוץ שוב אך ללא הועיל וגם ניסיתי ראש אחר גם לא עבד.
באחת הנקודות ששם 2 גידים לא עבדו, לאחר שלחצתי שוב גיד אחד הסתדר
קשה לי להאמין שבכל ה 4 הכבל לא תקין וצריך להשחיל שוב ולכן אני מחפש מישהו מקצועי שיכול לאבחן בדיוק את הבעיה ולטפל בה.
אני גר בנתניה.
אשמח לעזרה או המלצה על אנשים באזור שזה המקצוע שלהם.
תודה רבה.
השחלתי בדירה חדשה כבלי רשת CAT5E של טלדור. סה"כ 15 נקודות בבית.
כרגע עובד עם 8 נקודות.
עד עכשיו עבדתי בתשתית של 100 מגה והכל היה בסדר. עכשיו עברתי ל 200 מגה ושידרגתי את הציוד ומסתבר לי ש 4 נקודות לא תומכות ב 1 גיגה כי גיד אחד לא תקין(בעזרת חוקי מרפי 2 מהן חשובות לי).
בדקתי עם מכשיר פשוט עם הנורות ובכל ה 4 נקודות הוא מראה לי שגיד 8 לא תקין, אצלי זה הצבע החום.
יש לי לוחץ קורונה סיני וניסיתי ללחוץ שוב אך ללא הועיל וגם ניסיתי ראש אחר גם לא עבד.
באחת הנקודות ששם 2 גידים לא עבדו, לאחר שלחצתי שוב גיד אחד הסתדר
קשה לי להאמין שבכל ה 4 הכבל לא תקין וצריך להשחיל שוב ולכן אני מחפש מישהו מקצועי שיכול לאבחן בדיוק את הבעיה ולטפל בה.
אני גר בנתניה.
אשמח לעזרה או המלצה על אנשים באזור שזה המקצוע שלהם.
תודה רבה.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
הגידים שזורים או מוליך 1 מוצק?
לוחץ קורונה הוא לא אביזר מתוחכם במיוחד - ואין סיבה או אפשרות לטעות איתו - הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא ללחוץ איתו הפוך ואז לחתוך את הגידים החשובים במקום המיותרים
לוחץ קורונה הוא לא אביזר מתוחכם במיוחד - ואין סיבה או אפשרות לטעות איתו - הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא ללחוץ איתו הפוך ואז לחתוך את הגידים החשובים במקום המיותרים
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אם אין לך מיכשור לבדיקת כבלים, רב מודד יספיק.amirba כתב:@Borderline1איך אני יודע ב 100 אחוז אם גיד מסויים קרוע במהלך הכבל. איזה מכשור קיים ישירות לגיד....
בצד אחד, חבר ביחד כל 2 זוגות צבעים.
בצד השני, בדוק אם יש רציפות בין כל 2 זוגות שחיברת ביניהם.
- טכנאירשתות
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא צריך השחלה חדשה, תשתמש בכבל הקאט5 כחוט משיכה לקאט6 בלי סטאלבנד וגמור את הסיפור.
לא הבנתי אותך טוב..4 כבלים מושחלים אצלך בדירה זתומרת 4 חדרים מראים שגיאה על גיד 8?
לא הבנתי אותך טוב..4 כבלים מושחלים אצלך בדירה זתומרת 4 חדרים מראים שגיאה על גיד 8?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שקול להחליף את החום במיקום.
בשני הצדדים כמובן.
ואז תראה, אם הבעייה ממשיכה בחום - יש בעייה בכבל.
אם הבעייה עוברת למיקום שבו הייתה הבעיה - הבעייה בקינגסטון
כמו שאמרו - אם אתה משתמש בקינגסטון, אין הרבה אפשרויות מה לא עובד.
תבדוק שבעת גילוי החוטים לא עשית איזה נגיעה בחום, באחד הצדדים.
בשני הצדדים כמובן.
ואז תראה, אם הבעייה ממשיכה בחום - יש בעייה בכבל.
אם הבעייה עוברת למיקום שבו הייתה הבעיה - הבעייה בקינגסטון
כמו שאמרו - אם אתה משתמש בקינגסטון, אין הרבה אפשרויות מה לא עובד.
תבדוק שבעת גילוי החוטים לא עשית איזה נגיעה בחום, באחד הצדדים.
לא, יש לי 15 נקודות בבית שיוצאות מארון התקשורת ו 4 נקודות מראה שגיד 8 לא מחובר. שאר ה 11 הכל בסדר איתם.טכנאירשתות כתב:לא צריך השחלה חדשה, תשתמש בכבל הקאט5 כחוט משיכה לקאט6 בלי סטאלבנד וגמור את הסיפור.
לא הבנתי אותך טוב..4 כבלים מושחלים אצלך בדירה זתומרת 4 חדרים מראים שגיאה על גיד 8?...
כמה נפוצה בעיה שהיא בכבל?
מדובר בכבל טלדור שהוא די חזק .
כמה זה נפוץ שכבל נקרע במהלך השחלה הוא שמראש הוא לא תקין?
ההשחלה לא הייתה כזו קשה כך שאני די מאמין שהכבל לא נקרע.
בכל מקרה הבנתי שהבדיקה הטובה ביותר זה עם רב מודד ולבצע קצר בין 2 גידים ולבדוק רציפות.
כמה זה נפוץ שכבל נקרע במהלך השחלה הוא שמראש הוא לא תקין?
ההשחלה לא הייתה כזו קשה כך שאני די מאמין שהכבל לא נקרע.
בכל מקרה הבנתי שהבדיקה הטובה ביותר זה עם רב מודד ולבצע קצר בין 2 גידים ולבדוק רציפות.