האם c7 מתאימה לי ?

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
orel910 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי, רוכש היום c7 יש לי מס' שאלות
אני דייר בחדר מאוד קטן (מרחק ממני לטלוויזיה בערך 1.5-2 מטר )
1. האם ה55 אינץ c7 תספיק לי ? כמו כן האם היא שונה באיכות מלמשל הדגמים של ה75 או 65 אינץ ? או שזה אותו פאנל אותו איכות - כי ה55 אינץ עולה לי 7300 וה 65 אינץ כבר מעל עשירייה שזה הבדל גדול

2. יש לי מחשב מאוד חזק (זוג כרטיסי 1080ti למי שמכיר ) יכול להריץ כול משחק ב4k באיכות מקסימלית על מעל 30fps
האם ניתן לחבר את המחשב לטלוויזיה עם משחקים כמו fifa או משחקי מרוצים וכו' ולשחק ב4k ? או שזה עובד רק עם קונסולות
אם ניתן לחבר מה אני צריך ? כבל hdmi מספיק ?

3. האם ניתן לצפות בסרטי 4k מהמחשב לטלוויזיה בעזרת חיבור hdmi ? (ווינדוס 10 וכרטיס 1080ti )

תודה רבה :)

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

1. למרחק הזה "55 יספיק. האיכות פחות או יותר זהה.
2. כן, אפשר. כן, צריך כבל (Certified Premium High Speed HDMI Cable (18gbps.
3. בעיקרון כן. בלי עיקרון עדיף סטרימר יעודי. עד כמה שידוע לי HDR עדיין לא נתמך בצורה אופטימלית תחת וינדוס. הוא לא נתמך, כרגע, בכלל תחת לינוקס. אבל תכני 4K שהם לא HDR יעבדו בקלות.

orel910 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

TheCoolest כתב:1. למרחק הזה "55 יספיק. האיכות פחות או יותר זהה.
2. כן, אפשר. כן, צריך כבל (Certified Premium High Speed HDMI Cable (18gbps.
3. בעיקרון כן. בלי עיקרון עדיף סטרימר יעודי. עד כמה שידוע לי HDR עדיין לא נתמך בצורה אופטימלית תחת וינדוס. הוא לא נתמך, כרגע, בכלל תחת לינוקס. אבל תכני 4K שהם לא HDR יעבדו בקלות.
...
כמה שאלות נוספות ברשותך

1.אם ארצה לצפות בתכני hdr שמותקנים על usb נניח (הורדו ממהמחשב ) או כמובן דרך אפליקציות יעודיות של הטלוויזיה אין בעיה נכון ?
2. האם משחקים שתומכים בhdr כמו פיפא 18 או כמה משחק שיש לי על המחשב כן יוצגו בhdr בטלוויזיה או שהיא לא יודעת בכללי להציג תכני hdr שמועברים דרך כבל ממחשב ?
3. אם אחליט לרכוש סטרימר , איזה דגם מומלץ ?

שוב תודה !

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #4 

1. אין בעיה.
2. אין בעיה בטלוויזיה. אבל להוציא HDR ממחשב לא תמיד פשוט, אני לא יודע בנוגע למשחקים.
3. יש מלא, לכל רמת תקציב ודרישות. אם תרצה המלצה לסטרימר תפתח שרשור בתת-פורום המתאים.

orel910 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

TheCoolest כתב:1. אין בעיה.
2. אין בעיה בטלוויזיה. אבל להוציא HDR ממחשב לא תמיד פשוט, אני לא יודע בנוגע למשחקים.
3. יש מלא, לכל רמת תקציב ודרישות. אם תרצה המלצה לסטרימר תפתח שרשור בתת-פורום המתאים.
...
ידוע לך האם ישנם תכנים ב4k hdr בנטפליקס ? אם כן האם בכמות גדולה או בסיסית מאוד ? (שואל על נטפליקס ישראל בתרגום עברי ** )

בנוסף , יש פלטפורמות נוספות ל4k hdr או ל4k לניצול הטלוויזיה כמו שצריך ? (חשוב תרגום עברי )
דברים כמו נטפליקס.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #6 

1. יש מלא.
2. אמזון. אבל כמות התכנים שם לא ממש גדולה ואין תרגום לעברית ממה שראיתי.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”