שרשור תגובות: infuse - התוכנה שהופכת את AppleTV לסטרימר עוצמתי
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
-
oferlaor
- מנהל

·אין תפריטים. חוץ מזה, כן - יודע.zaviv כתב:אחלה סקירה עכשיו רק נשאר להחליף את ה- APPLE TV שלי לדור החדש.
לא הבנתי המכשיר יודע לקחת קובץ במבנה בלו ריי מלא ולנגן אותו עם תפריטים?...
-
oferlaor
- מנהל

@ambar
1. זו תוכנה שקיימת כבר המון זמן
2. יש המון תוכנות שעושות בדיוק אותו הדבר, מה שמיוחד כאן זה שהיא משתמשת בחומרה של AppleTV במקום להיות תלויה ב-Encoder או Transcoder חיצוני (כמו Plex ורבים אחרים).
3. אפשר למנוע עדכוני תוכנה אוטומטיים
4. טכנית סיכון יותר גדול זה שעדכון firmware למכשיר יכול פתאום לנטרל פורמט כזה או אחר.
@eli007
דווקא הוסבר כראוי. נתמך אבל הדרך שזה נתמך זה על ידי כך שהמכשיר מפענח את זה ומוציא לרסיבר כ-LPCM. פחות נחמד מ-bitstream אבל אין איבוד (או עיבוד) מידע.
2. יש המון תוכנות שעושות בדיוק אותו הדבר, מה שמיוחד כאן זה שהיא משתמשת בחומרה של AppleTV במקום להיות תלויה ב-Encoder או Transcoder חיצוני (כמו Plex ורבים אחרים).
4. טכנית סיכון יותר גדול זה שעדכון firmware למכשיר יכול פתאום לנטרל פורמט כזה או אחר.
@eli007
דווקא הוסבר כראוי. נתמך אבל הדרך שזה נתמך זה על ידי כך שהמכשיר מפענח את זה ומוציא לרסיבר כ-LPCM. פחות נחמד מ-bitstream אבל אין איבוד (או עיבוד) מידע.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תודה על הסקירה עופר - ותודה למי שגילה לך על התוכנה.
כבר מזמן זממתי לרכוש את האפל TV אבל מגבלותיו כסטרימר (ניגון תכנים מהרשת הביתית, תמיכה בפורמטי סאונד מתקדמים) היו דיל ברייקר.
חייב לציין שהחוויה משימוש בשילד (שילוב של חומרה חזקה ומערכת הפעלה מצוינת - אנדרואיד TV) די דומה למה שאני מכיר ממוצרי אפל שאני מאד אוהב. אם וכאשר סטינג TV יוציאו אפליקציה לאפל TV יתכן ואשקול לרכוש אותו.
מאד אשמח לראות השוואה בין שניהם.
כבר מזמן זממתי לרכוש את האפל TV אבל מגבלותיו כסטרימר (ניגון תכנים מהרשת הביתית, תמיכה בפורמטי סאונד מתקדמים) היו דיל ברייקר.
חייב לציין שהחוויה משימוש בשילד (שילוב של חומרה חזקה ומערכת הפעלה מצוינת - אנדרואיד TV) די דומה למה שאני מכיר ממוצרי אפל שאני מאד אוהב. אם וכאשר סטינג TV יוציאו אפליקציה לאפל TV יתכן ואשקול לרכוש אותו.
מאד אשמח לראות השוואה בין שניהם.
-
oferlaor
- מנהל

אין לי תוכניות לרכוש Shield ואין לזה לצערי יבוא מסודר.
היה לי מאמר על appleTV שגרם לי לחפש את infuse, אז אפשר להגיד תודה לכל המגיבים בשרשור התגובה ההוא.
היה לי מאמר על appleTV שגרם לי לחפש את infuse, אז אפשר להגיד תודה לכל המגיבים בשרשור התגובה ההוא.
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
"דווקא הוסבר כראוי. נתמך אבל הדרך שזה נתמך זה על ידי כך שהמכשיר מפענח את זה ומוציא לרסיבר כ-LPCM. פחות נחמד מ-bitstream אבל אין איבוד (או עיבוד) מידע."oferlaor כתב:@ambar
@eli007
דווקא הוסבר כראוי. נתמך אבל הדרך שזה נתמך זה על ידי כך שהמכשיר מפענח את זה ומוציא לרסיבר כ-LPCM. פחות נחמד מ-bitstream אבל אין איבוד (או עיבוד) מידע....
אני לא יודע למה, אולי זה פסיכולוגי אבל קשה לי עם העובדה שלא יוצג לי DTS או True HD רק ביגלל שזה תומך ב LPCM ולא ב Bitstream .
תמיד הייתה לי אעדפה שעיבוד יעשה על ידי המגבר ופחות על ידי המכשיר.
אתה יודע לומר לנו למה בכלל לא מאפשרים BItstream או שמאפשרים וזה פשוט הגדרה שצריך לבצע בAPPLETV 4k
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
אולי פספסתי.......האפליקציה מתאימה גם לאפל TV 3 ?
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

כן,
הייתי ממליץ בשלב הזה לרכוש את המנוי החודשי כי יש סיכוי לא רע שהם יעברו לגרסא 6 לא עוד המון זמן.
הייתי ממליץ בשלב הזה לרכוש את המנוי החודשי כי יש סיכוי לא רע שהם יעברו לגרסא 6 לא עוד המון זמן.