Klipsch R-12SW כנגד Polk Audio PSW505 12-Inch
-
theshahar101
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
מה דעת המומחים פה? איזה סאב עדיף, רק מציין שיש לי כבר סאב אחד של פולק ומעונין לקנות עוד אחד לרסיבר שתומך בשני ערוצי סאב, מבחינת איכות סאונד מי אתם חושבים יותר איכותי?
@theshahar101
·
אם הם באותו סדר גודל של מחיר, אז ללא ספק פולק. החברה יותר איכותית מקליפש, הסאב הזה יותר עוצמתי בהגברה (250 לעומת 200 וואט), והוא יורד נמוך יותר בדצי בל אחד.בשניהם הפורט אחורי, ולכן יש להרחיק מהקיר, אבל הפורט של הפולק אינו דורש מרחק גדול, כי הוא לא פורט עגול ופשוט. פורט אופקי רחב מונע מערבולות בלחצי האוויר שהוא דוחף...
מהיכן אתה מתכוון לרכוש? לא מהארץ אני מקווה, כי היבואן של ה POLK הוא ממש PORK אבל מהסוג החי...
·
אם הם באותו סדר גודל של מחיר, אז ללא ספק פולק. החברה יותר איכותית מקליפש, הסאב הזה יותר עוצמתי בהגברה (250 לעומת 200 וואט), והוא יורד נמוך יותר בדצי בל אחד.בשניהם הפורט אחורי, ולכן יש להרחיק מהקיר, אבל הפורט של הפולק אינו דורש מרחק גדול, כי הוא לא פורט עגול ופשוט. פורט אופקי רחב מונע מערבולות בלחצי האוויר שהוא דוחף...
מהיכן אתה מתכוון לרכוש? לא מהארץ אני מקווה, כי היבואן של ה POLK הוא ממש PORK אבל מהסוג החי...
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
דברים שאין להם שום ביסוס. אם כבר אז נכון יותר להשוות דגם מול דגם.Rekcuf כתב:@theshahar101
·
אם הם באותו סדר גודל של מחיר, אז ללא ספק פולק. החברה יותר איכותית מקליפש...
לפותח הנושא -
הפולק הוא דגם ישן יותר משמעותית מהקליפש לפחות מבדיקה באמאזון.
מבחינת תדרים נמוכים לא נראה ששניהם מצטיינים יותר מדי.
כמו שנאמר כבר מעלי, חסר כל ביסוס.אם הם באותו סדר גודל של מחיר, אז ללא ספק פולק. החברה יותר איכותית מקליפש...
50 וואט הפרש זה לא מה שעושה את ההבדל.הסאב הזה יותר עוצמתי בהגברה (250 לעומת 200 וואט),...
עוד פעם קשקוש מוחלט. כדאי שתגבה את הדברים שלך בהוכחות טכניות.שניהם הפורט אחורי, ולכן יש להרחיק מהקיר, אבל הפורט של הפולק אינו דורש מרחק גדול, כי הוא לא פורט עגול ופשוט. פורט אופקי רחב מונע מערבולות בלחצי האוויר שהוא דוחף......
-
theshahar101
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
@Rekcuf
· זה את האמת מה שגם אני חשבתי אבל אני רואה פה מתנגדים יש סיבה?
· זה את האמת מה שגם אני חשבתי אבל אני רואה פה מתנגדים יש סיבה?
·theshahar101 כתב:@Rekcuf
· זה את האמת מה שגם אני חשבתי אבל אני רואה פה מתנגדים יש סיבה?...
אל תתיחס. אנשים כאן רושמים הודעות מתוך קידום אינטרסים אישיים, כמו למשל רצון לקדם יבואן ספציפי. לגבי השטויות שנאמרו, אז ההבדל בין עוצמות ההגברה - תוספת של 50W על ה 200 אמנם מוסיפה רק 1 דציבל בעוצמה לטובת הפולק, אבל מקטינה משמעותית את אחוז העיוותים לאותה עוצמה. יותר הספק של ההגברה - פחות מאמץ. פורט אחורי מעוגל ופשוט של קליפש לא מפזר טוב את הגל האקוסטי שנפלט ממנו בצורה אלומה מרוכזת. הוא מצריך להרחיק את הסאב לפחות פעמיים הקוטר מהקיר האחורי. פורט בעל צורה לא עגולה הוכיח את עצמו כיעיל יותר. אתה שומע יותר באסים לא ממוקדים ופחות את מיקום התיבה עצמה.
השיקול היחיד שנותר זה המחיר. בכל אופן לא הייתי רוכש אף אחד מהם מהארץ, אם כי מנסיון, למרות התמחור המוגזם של שני היבואנים (קליפש ופולק) בארץ, הרבה יותר קל להתמקח על מוצרי פולק מאשר על קליפש. אם אתה מגיע לחנות מתמחה שמחזיקה פולק ומראה להם שאתה מודע למחיר המוצר באירופה, לרוב יסכימו להוריד משמעותית את המחיר, לאחר קבלת אישור מהיבואן. אז ההיתי הולך לבדוק כמה ניתן לקבל את הסאב בארץ לפני ההזמנה. אם הפער לא גבוה, מן הסתם עדיף אחריות מקומית.
·mulder כתב:אמר מקדם המכירות של ימאהה.........
אני לא מקדם מכירות של אף חברה. אם תעקוב אחר כל ההודעות שלי אתה תראה שאני תמיד ימליץ על טלויזיות של סוני על כל חברה אחרת, כי מנסיון המסכים שלהם יותר טובים, אבל באותה מידה אני נגד רסיברים של סוני שנחשבים לגרועים מאד בעיניי. מבחינת רסיברים, אם הבחירה היא בין ימהה מסדרה R לדנון, אז ללא ספק עדיף דנון, אבל ימהה סדרה A זה כבר ליגה אחרת, אז ברור שאני אמליץ עליהם כעדיפות ראשונה. לקפיפש אמנם יש סדרות גבוהות אודיפיליות שקימות משנות ה 80, כגון סדרת HORN, אבל כל מה שלא משתייך לסדרה הזאת, זה רמקולים מסחריים שמיועדים לקהל ספציפי של בני 16 או חובבי מוסיקת ראפ, בדיוק כמו חברת CERIN VEGA.