Klipsch R-12SW כנגד Polk Audio PSW505 12-Inch

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
theshahar101 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מה דעת המומחים פה? איזה סאב עדיף, רק מציין שיש לי כבר סאב אחד של פולק ומעונין לקנות עוד אחד לרסיבר שתומך בשני ערוצי סאב, מבחינת איכות סאונד מי אתם חושבים יותר איכותי?

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #2 

@theshahar101
·

אם הם באותו סדר גודל של מחיר, אז ללא ספק פולק. החברה יותר איכותית מקליפש, הסאב הזה יותר עוצמתי בהגברה (250 לעומת 200 וואט), והוא יורד נמוך יותר בדצי בל אחד.בשניהם הפורט אחורי, ולכן יש להרחיק מהקיר, אבל הפורט של הפולק אינו דורש מרחק גדול, כי הוא לא פורט עגול ופשוט. פורט אופקי רחב מונע מערבולות בלחצי האוויר שהוא דוחף...

מהיכן אתה מתכוון לרכוש? לא מהארץ אני מקווה, כי היבואן של ה POLK הוא ממש PORK אבל מהסוג החי...

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
נתן תודות: 488 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #3 

Rekcuf כתב:@theshahar101
·

אם הם באותו סדר גודל של מחיר, אז ללא ספק פולק. החברה יותר איכותית מקליפש
...
דברים שאין להם שום ביסוס. אם כבר אז נכון יותר להשוות דגם מול דגם.

לפותח הנושא -
הפולק הוא דגם ישן יותר משמעותית מהקליפש לפחות מבדיקה באמאזון.
מבחינת תדרים נמוכים לא נראה ששניהם מצטיינים יותר מדי.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #4 

אם הם באותו סדר גודל של מחיר, אז ללא ספק פולק. החברה יותר איכותית מקליפש
...
כמו שנאמר כבר מעלי, חסר כל ביסוס.
הסאב הזה יותר עוצמתי בהגברה (250 לעומת 200 וואט),
...
50 וואט הפרש זה לא מה שעושה את ההבדל.
שניהם הפורט אחורי, ולכן יש להרחיק מהקיר, אבל הפורט של הפולק אינו דורש מרחק גדול, כי הוא לא פורט עגול ופשוט. פורט אופקי רחב מונע מערבולות בלחצי האוויר שהוא דוחף...
...
עוד פעם קשקוש מוחלט. כדאי שתגבה את הדברים שלך בהוכחות טכניות.

theshahar101 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

@Rekcuf
· זה את האמת מה שגם אני חשבתי אבל אני רואה פה מתנגדים יש סיבה?

Rekcuf
טרול
טרול

שליחה #6 

theshahar101 כתב:@Rekcuf
· זה את האמת מה שגם אני חשבתי אבל אני רואה פה מתנגדים יש סיבה?
...
·

אל תתיחס. אנשים כאן רושמים הודעות מתוך קידום אינטרסים אישיים, כמו למשל רצון לקדם יבואן ספציפי. לגבי השטויות שנאמרו, אז ההבדל בין עוצמות ההגברה - תוספת של 50W על ה 200 אמנם מוסיפה רק 1 דציבל בעוצמה לטובת הפולק, אבל מקטינה משמעותית את אחוז העיוותים לאותה עוצמה. יותר הספק של ההגברה - פחות מאמץ. פורט אחורי מעוגל ופשוט של קליפש לא מפזר טוב את הגל האקוסטי שנפלט ממנו בצורה אלומה מרוכזת. הוא מצריך להרחיק את הסאב לפחות פעמיים הקוטר מהקיר האחורי. פורט בעל צורה לא עגולה הוכיח את עצמו כיעיל יותר. אתה שומע יותר באסים לא ממוקדים ופחות את מיקום התיבה עצמה.

השיקול היחיד שנותר זה המחיר. בכל אופן לא הייתי רוכש אף אחד מהם מהארץ, אם כי מנסיון, למרות התמחור המוגזם של שני היבואנים (קליפש ופולק) בארץ, הרבה יותר קל להתמקח על מוצרי פולק מאשר על קליפש. אם אתה מגיע לחנות מתמחה שמחזיקה פולק ומראה להם שאתה מודע למחיר המוצר באירופה, לרוב יסכימו להוריד משמעותית את המחיר, לאחר קבלת אישור מהיבואן. אז ההיתי הולך לבדוק כמה ניתן לקבל את הסאב בארץ לפני ההזמנה. אם הפער לא גבוה, מן הסתם עדיף אחריות מקומית.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
נתן תודות: 488 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #7 

Rekcuf כתב:
...
...
·

אל תתיחס. אנשים כאן רושמים הודעות מתוך קידום אינטרסים אישיים, כמו למשל רצון לקדם יבואן ספציפי.
...
אמר מקדם המכירות של ימאהה :lol:

Rekcuf
טרול
טרול

שליחה #8 

mulder כתב:
...
...
אמר מקדם המכירות של ימאהה :lol:
...
·

אני לא מקדם מכירות של אף חברה. אם תעקוב אחר כל ההודעות שלי אתה תראה שאני תמיד ימליץ על טלויזיות של סוני על כל חברה אחרת, כי מנסיון המסכים שלהם יותר טובים, אבל באותה מידה אני נגד רסיברים של סוני שנחשבים לגרועים מאד בעיניי. מבחינת רסיברים, אם הבחירה היא בין ימהה מסדרה R לדנון, אז ללא ספק עדיף דנון, אבל ימהה סדרה A זה כבר ליגה אחרת, אז ברור שאני אמליץ עליהם כעדיפות ראשונה. לקפיפש אמנם יש סדרות גבוהות אודיפיליות שקימות משנות ה 80, כגון סדרת HORN, אבל כל מה שלא משתייך לסדרה הזאת, זה רמקולים מסחריים שמיועדים לקהל ספציפי של בני 16 או חובבי מוסיקת ראפ, בדיוק כמו חברת CERIN VEGA.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”