שאלה לגבי הפעלת שירות Spotify על נגן Pioneer N-50A

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
hitec פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום

ברשותי נגן Pioneer N-50A שאני מאוד מרוצה ממנו, לנגן יש אפשרות להיות מתואם עם אפליקציית ה-Spotify שנמצאת בסמארטפון.

הנגן מחובר לרשת בצורה קווית (אין לי את המודול האלחוטי) והסמארטפון כמובן מחובר אלחוטית לאותה רשת ביתית.

האפליקציה לא מזהה את הנגן למרות שהוא בודאות נתמך....האם אני חייב להיות עם חיבור אלחוטי גם בנגן כדי שהן ידברו האחד עם השני.

יש לי חשבון "פרימיום" כמובן ואפשרות לקבלת מוסיקה ב-24 ביט אונליין מאוד חשובה.

תודה

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

אתה לא תקבל 24 ביט וזה לא משנה איזה חיבור יש, פשוט הם לא משדרים קצב כל כך גבוה כמו שאתה חושב...

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 303 פעמים

שליחה #3 

לא יודע למה מאד חשוב לך להזרים דברים שאתה פיזית לא יכול לשמוע ושאין בהם שום טעם (הכוונה ל24 ביט), אבל לעצם עניין הספוטיפיי, תנסה להוריד את אפליקציית ספוטיפיי למחשב ולנסות לזהות דרכה את הרסיבר, אם זה יקרה גם הפלאפון יראה את הרסיבר ואז כבר תוכל לנגן דרכו כל הזמן גם בלי המחשב.

hitec פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

@evgenetic

בשאלה שלי כתבתי את מה שענית לי שהאפליקציה הותקנה ולמרות ששניהם הסטרימר (לא הרסיבר) והסמארטפון על אותה רשת הסמארטפון לא מזהה את הסטרימר.

לערב מחשב בעסק זה פשוט ואני לא צריך כי הסטרימר תומך בספוטיפיי וגם אם אין אפשרות לקבל הזרמה באיכות 24 ביט זה עדיין לא משנה את העובדה שאין לי לינק בין שניהם, אסתפק גם באיכות נמוכה יותר העיקר שזה יעבוד.

·

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 303 פעמים

שליחה #5 

@hitec
תקרא קצת יותר טוב את מה שכתבתי לך. אתה לא מערב את המחשב, אתה מנצל אותו זמנית כדי לנסות לזהות את הסטרימר ולשייך אותו למנוי הספוטיפיי שלך, אם זה יקרה דרך המחשב זה יקרה גם דרך הפלאפון.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”