במקום לבחור אחת מהן , למה לא לקחת את שתיהן
האם זה אפשרי ? - סטרימר או טלוויזיה התומכת STING TV ו פרטנר TV במקביל ?
-
comp24seven
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מעוניין לדעת אם ניתן לקבל תחת אותו ציוד את שתי הפלטפורמות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
בשני המקרים, מדובר על ממירים שנצרבו עם גרסא ספציפית של AndroidTV שהיא סגורה לאלטרנטיבות.
אם הם היו משחררים אפליקציות לחנות ה-Android TV play store אז היה אפשר, אבל הם לא, אז אי אפשר...
סלקום דווקא שיחררו אבל זה לא עובד להיט על שני הממירים הללו.
בקיצור, התשובה כרגע היא שלא ניתן להריץ את שתיהן על אותו ממיר.
אם הם היו משחררים אפליקציות לחנות ה-Android TV play store אז היה אפשר, אבל הם לא, אז אי אפשר...
סלקום דווקא שיחררו אבל זה לא עובד להיט על שני הממירים הללו.
בקיצור, התשובה כרגע היא שלא ניתן להריץ את שתיהן על אותו ממיר.
גם לדעתי אפשרי. אני חושב שגם מישהו כאן בדק ומצא שזה אפשרי.nirzon כתב:אני חושב שאפשר להריץ סטינג על ממיר של פרטנר....
כמובן שגם אני לא בעד להתחבר לחברה כמו פרטנר שלא משחררת אפליקציית אנדרואיד טיוי. ובמילא אין הרבה תוכן בפרטנר מעבר לנטפליקס שאפשר להתקין בלי פרטנר על סטרימרים וטלוויזיות חכמות.
תשובה סופית:
לסטינג TV יש אפליקציה לאנדרואיד TV ככה שתוכל להתקין אותה בכמעט כל סטרימר שתרצה, לפרטנר אין.
אבל אם תרצה את שתי הפלטפורמות בסטרימר אחד זה אפשרי, רק אם תעשה מנוי לפרטנר, ובממיר של פרטנר שהוא גם סטרימר תתקין את
סטינג TV, אני בהתחלה עשיתי זאת רק בשביל ערוצי הספורט שאין בפרטנר אז הורדתי את סטינג TV והוא עובד טוב.
לגבי התקנת פרטנר TV על סטרימרים אחרים זה עדיין לא אפשרי לצערי, מקווה כמו רבים לשחרור אפליקציית האנדרואיד TV של פרטנר, עד אז חייב להיות מנוי עם הסטרימר של פרטנר.
לסטינג TV יש אפליקציה לאנדרואיד TV ככה שתוכל להתקין אותה בכמעט כל סטרימר שתרצה, לפרטנר אין.
אבל אם תרצה את שתי הפלטפורמות בסטרימר אחד זה אפשרי, רק אם תעשה מנוי לפרטנר, ובממיר של פרטנר שהוא גם סטרימר תתקין את
סטינג TV, אני בהתחלה עשיתי זאת רק בשביל ערוצי הספורט שאין בפרטנר אז הורדתי את סטינג TV והוא עובד טוב.
לגבי התקנת פרטנר TV על סטרימרים אחרים זה עדיין לא אפשרי לצערי, מקווה כמו רבים לשחרור אפליקציית האנדרואיד TV של פרטנר, עד אז חייב להיות מנוי עם הסטרימר של פרטנר.
- oferlaor
- מנהל

עכשיו אני רואה שאכן יצאה אפליקציה של סטינג באנדרואיד. אין לי כבר מנוי שם אז לא יכול לבדוק אפ זה פועל כראוי.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@oferlaor
עפר - האפליקציה זמינה למעשה מיומו הראשון של השירות לנגני Android TV מאושרים כמו Nvidia Shield, Mi Box, Nexus Player ומגוון מסכים דוגמת Sony Bravia.
במפתיע האפליקציה עובדת נהדר גם על Amazon Fire TV על שלל גירסאותיו.
עפר - האפליקציה זמינה למעשה מיומו הראשון של השירות לנגני Android TV מאושרים כמו Nvidia Shield, Mi Box, Nexus Player ומגוון מסכים דוגמת Sony Bravia.
במפתיע האפליקציה עובדת נהדר גם על Amazon Fire TV על שלל גירסאותיו.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- oferlaor
- מנהל

- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·oferlaor כתב:עכשיו אני רואה שאכן יצאה אפליקציה של סטינג באנדרואיד. אין לי כבר מנוי שם אז לא יכול לבדוק אפ זה פועל כראוי....
זה אומר שיש מצב שירוץ גם על כרומכאסט?
- oferlaor
- מנהל

- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
·טלHD כתב:·......
זה אומר שיש מצב שירוץ גם על כרומכאסט?...
לא ירוץ על כרומקאסט היות והם לא מאפשרים קאסטינג ממכשירים ניידים.
אם אתה מעוניין בפיתרון אלגנטי וזול אזי הסטינג רץ נהדר על Amazon Fire TV stick (גרסת ה FHD )
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !