המלצה לאוזניות on\over ear עד 1000 ש"ח
אהלן,
יש לי את ה meeaudio P1 ואני נהנה מהן מאד. אני מחפש אוזניות on\over ear בעלות איכות וחתימת צליל "דומה" (לא מבין בעניין בדיוק, אבל יודע לומר שאני לא חובב באסים מנופחים או טרבלים גבוהים מדי). השימוש יהיה בעיקר משרדי, אז אני מחפש אוזניות קלות יותר ולא מסורבלות מדי.
כרגע המקורות שלי הם הנייד (LG V10), xduoo x3 והמחשב. אני מוכן לרכוש מגבר בהמשך, אם יש צורך.
התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח, עדיף פחות. יש לי אפשרות לרכוש מארה"ב בשבוע הקרוב.
תודה!
יש לי את ה meeaudio P1 ואני נהנה מהן מאד. אני מחפש אוזניות on\over ear בעלות איכות וחתימת צליל "דומה" (לא מבין בעניין בדיוק, אבל יודע לומר שאני לא חובב באסים מנופחים או טרבלים גבוהים מדי). השימוש יהיה בעיקר משרדי, אז אני מחפש אוזניות קלות יותר ולא מסורבלות מדי.
כרגע המקורות שלי הם הנייד (LG V10), xduoo x3 והמחשב. אני מוכן לרכוש מגבר בהמשך, אם יש צורך.
התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח, עדיף פחות. יש לי אפשרות לרכוש מארה"ב בשבוע הקרוב.
תודה!
מה קורה אחי לא מכיר לעומק את הדגם הזה שיש לך, אבל אני יכול להביא לך שמות שכדאי לך לבדוק, כמובן את המוכרים , כמו bederdynamic dt770 או sennheiser 598 cs.
ועוד זוג שגם תפס שם עולמי, זה v moda m100 , כדאי לתת בדיקה.
ועוד זוג שגם תפס שם עולמי, זה v moda m100 , כדאי לתת בדיקה.
רצוי לקרוא את תוכן ההודעה לפני שממליצים על דברים.
ה-Meze 99 לא יתאימו מכיוון שזו אוזנית עם באס מאוד מודגש, ומאוד שונה מה-P1 מבחינת סאונד. גם זו לא ממש אוזניה שמתאימה לשימוש מחוץ לבית מבחינה ויזואלית.
יש במדור יד שניה Audeze Sine עם כבל Cipher שזו אוזניית On ear מאוזנת מאוד מבחינת חתימת סאונד, ונשמע שזה בדיוק מה שאתה מחפש. זו גם אוזניה מאוד אלגנטית ותתאים לשימוש מחוץ לבית.
הייתי מציע לך ליצור קשר עם הבחור ולנסות להגיע איתו לאיזור התקציב שלך, זו כנראה הקניה הכי טובה שתעשה בהתחשב בתקציב ובדרישות.
ה-Meze 99 לא יתאימו מכיוון שזו אוזנית עם באס מאוד מודגש, ומאוד שונה מה-P1 מבחינת סאונד. גם זו לא ממש אוזניה שמתאימה לשימוש מחוץ לבית מבחינה ויזואלית.
יש במדור יד שניה Audeze Sine עם כבל Cipher שזו אוזניית On ear מאוזנת מאוד מבחינת חתימת סאונד, ונשמע שזה בדיוק מה שאתה מחפש. זו גם אוזניה מאוד אלגנטית ותתאים לשימוש מחוץ לבית.
הייתי מציע לך ליצור קשר עם הבחור ולנסות להגיע איתו לאיזור התקציב שלך, זו כנראה הקניה הכי טובה שתעשה בהתחשב בתקציב ובדרישות.
- holyj
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
יש לי את הP1, ויצא לי לשמוע את הMeze 99.
לא שמעתי שהבאס מודגש מדי. ההתרשמות שלי היתה אוזניות יחסית נייטרליות, עם טרבל מאוד עדין .אולי קצת עדין מדי.
אבל זה גורם לחתימת צליל להיות מאוד נינוחה ונעימה.
הAudio-Technica ATH-MSR7 גם יכולה להיות אופציה טובה. עם עיצוב שפונה ליותר אנשים.
ולפי ביקורות לפחות איכות סאונד טובה.
לא שמעתי שהבאס מודגש מדי. ההתרשמות שלי היתה אוזניות יחסית נייטרליות, עם טרבל מאוד עדין .אולי קצת עדין מדי.
אבל זה גורם לחתימת צליל להיות מאוד נינוחה ונעימה.
הAudio-Technica ATH-MSR7 גם יכולה להיות אופציה טובה. עם עיצוב שפונה ליותר אנשים.
ולפי ביקורות לפחות איכות סאונד טובה.
גם לי יש P1, ובמקרה גם את ה-MEZE 99. באמת לא ברור לי איך אתה מוצא קשר בין שניהן..
ה-MEZE זו אוזניית באס לכל דבר, בדומה ל-THX00 רק עם טרבל יותר מעוגל ופחות צורם.
הזו שיש ברשותי חדש לגמרי ויכול להיות שעם מעט ברייק-אין הבאס יתייצב מעט, אבל זו עדיין
תישאר אוזניה בעלת חתימה חמימה מאוד.
MSR7 זו אופציה טובה גם כן במידה והטרבל לא יהיה חד מידי עבורו.
חוץ שה-SINE שהצעתי שיהיו טובות כנראה מכל דבר אחר בתקציב עם פרמטרים דומים, על פי הדרישות שלו
של אוזניה קלה, לא מסורבת ובעיקר לשימוש משרדי עם חתימה שטוחה יחסית נשמע אולי כדאי לו לשקול דווקא
אוזניית BT כמו ה-BOSE QC35 או הסוני 1000MX2.
ה-MEZE זו אוזניית באס לכל דבר, בדומה ל-THX00 רק עם טרבל יותר מעוגל ופחות צורם.
הזו שיש ברשותי חדש לגמרי ויכול להיות שעם מעט ברייק-אין הבאס יתייצב מעט, אבל זו עדיין
תישאר אוזניה בעלת חתימה חמימה מאוד.
MSR7 זו אופציה טובה גם כן במידה והטרבל לא יהיה חד מידי עבורו.
חוץ שה-SINE שהצעתי שיהיו טובות כנראה מכל דבר אחר בתקציב עם פרמטרים דומים, על פי הדרישות שלו
של אוזניה קלה, לא מסורבת ובעיקר לשימוש משרדי עם חתימה שטוחה יחסית נשמע אולי כדאי לו לשקול דווקא
אוזניית BT כמו ה-BOSE QC35 או הסוני 1000MX2.