מחפש פתרון שיוכל להריץ קודי, ולנגן 4K מכונן ברשת
יש לי מק מיני מ 2012, עליו מותקן קודי, שניגן 1080 מ Time Capsule ששירת אותי נאמנה.
לאחרונה התחדשתי בטלויזית 4K, המק מ2012 לא תומך ב4K.
מחפש מכשיר מומלץ. הדרישות הן:
1. שיריץ קודי בצורה נעימה (לפחות בסקין בסיסי).
2. יכול לנגן 4K
3. יצליח להזרים 4K באופן חלק מכונן רשת (דורש Ethernet?)
מה האפשרות הטובה ביותר עבורי במחיר נמוך?..
חשבתי על Mi Box, מעט חושש מהעובדה שאין לו חיבור Ethernet - האם יתקשה להזרים 4K מכונן רשת?
אלטרנטיבות נוספות הן ה Pi3b או אולי Fire Stick 4k החדש?..
מה הייתם ממליצים בהתחשב בדרישות?..
לאחרונה התחדשתי בטלויזית 4K, המק מ2012 לא תומך ב4K.
מחפש מכשיר מומלץ. הדרישות הן:
1. שיריץ קודי בצורה נעימה (לפחות בסקין בסיסי).
2. יכול לנגן 4K
3. יצליח להזרים 4K באופן חלק מכונן רשת (דורש Ethernet?)
מה האפשרות הטובה ביותר עבורי במחיר נמוך?..
חשבתי על Mi Box, מעט חושש מהעובדה שאין לו חיבור Ethernet - האם יתקשה להזרים 4K מכונן רשת?
אלטרנטיבות נוספות הן ה Pi3b או אולי Fire Stick 4k החדש?..
מה הייתם ממליצים בהתחשב בדרישות?..
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20182
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
במידה ואין צורך בשירותים כמו נטפליקס ושות' הייתי ממליץ על משהו מבוסס S912 + מערכת הפעלה CoreELEC (זהו fork של LibreELEC המיועד למכשירים מבוססי Amlogic) על כרטיס SD.
אני אנסה לבדוק באיזה דגם חיבור הרשת עובד כמו שצריך ב-1 גיגה.
עריכה: למשל קופסה שנקראת X92 S912.
אני אנסה לבדוק באיזה דגם חיבור הרשת עובד כמו שצריך ב-1 גיגה.
עריכה: למשל קופסה שנקראת X92 S912.
נערך לאחרונה על ידי TheCoolest ב 12/04/2018 11:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
@TheCoolest
@totlip
תודה לשניכם. נראה ששתי האפשרויות יקרות יותר מה MiBox. שזה בסדר, אני רק מוודא שאני לא משלם יותר על יכולות שאני לא צריך.
אני חושב שהאפשרות של Minix קורצת לי קצת יותר אולי בגלל שנדמה לי שיהיה לי יותר קל פשוט לחבר ולהפעיל?.. אני פשוט לא מכיר את ההבדל במערכות ההפעלה וכמה תחזוקה שוטפת הן צריכות אם בכלל.
@totlip
תודה לשניכם. נראה ששתי האפשרויות יקרות יותר מה MiBox. שזה בסדר, אני רק מוודא שאני לא משלם יותר על יכולות שאני לא צריך.
אני חושב שהאפשרות של Minix קורצת לי קצת יותר אולי בגלל שנדמה לי שיהיה לי יותר קל פשוט לחבר ולהפעיל?.. אני פשוט לא מכיר את ההבדל במערכות ההפעלה וכמה תחזוקה שוטפת הן צריכות אם בכלל.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
·ssip96 כתב:לא בטוח. אתה שואל כי עדיף להשתמש בממיר שהם מביאים ולהתקין עליו קודי?......
או כי חשוב לוודא שמה שאקנה יתמוך בהם?...
לקחת מהם — ממש לא …!
הכוונה היא שאם יש לך תוכניות עתידיות להשתמש בשרותים דוגמת סלקום או סטינג אזי כדאי לוודא שהנגן אותו אתה בוחר תומך בלי בעייה.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
אני מבין שבכל אופן כשמשלמים על השירות מקבלים מהם את הסטרימר שלהם ללא עלות - כלומר עם הסטרימר או בלי אשלם בפרטנטר 69 ש״ח.sigamore כתב:·......
לקחת מהם — ממש לא …!
הכוונה היא שאם יש לך תוכניות עתידיות להשתמש בשרותים דוגמת סלקום או סטינג אזי כדאי לוודא שהנגן אותו אתה בוחר תומך בלי בעייה....
אני מבין. ומתאם 2.0USB לא יעשה את העבודה לדעתך?..totlip כתב:אם אתה מחפש יציבות חיבור רשת גיגה אז הוא מכשיר נהדר.
לשיאומי אין חיבור רשת שעבורי הכרחי להזרמה של 4K HDR דרך הרשת...
לא שאני נעול על הMi Box, אני חושב שהוא פשוט זול משמעותית