פרסום של אמאזון ממוקד לישראל
-
Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
פעם ראשונה שנתקלתי בפרסום של אמאזון שמיועד לארץ, עוד צעד בדרך לחדירה לשוק הישראלי אי שם בעתיד?
בקיצור, קיבלתי מייל עם קופון 10$ הנחה, צריך להכניס בקופה קוד AMEX10 ומותנה בשימוש בכרטיס אמריקן אקספרס של בנק הפועלים.
בקיצור, קיבלתי מייל עם קופון 10$ הנחה, צריך להכניס בקופה קוד AMEX10 ומותנה בשימוש בכרטיס אמריקן אקספרס של בנק הפועלים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
·Nunatak כתב:פעם ראשונה שנתקלתי בפרסום של אמאזון שמיועד לארץ, עוד צעד בדרך לחדירה לשוק הישראלי אי שם בעתיד?
בקיצור, קיבלתי מייל עם קופון 10$ הנחה, צריך להכניס בקופה קוד AMEX10 ומותנה בשימוש בכרטיס אמריקן אקספרס של בנק הפועלים....
יש לציין שזה כמובן עובד רק בתשלום בכרטיס שלהם ורק במוצרים שנמכרים ע"י אמזון (לא FULFFILED BY AMAZON, אלא גם SOLD BY AMAZON), מה שמצמצם את המבחר משמעותית.
- michaelfar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 234
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
לא הבנתי איפה המיקוד לארץ, נראה כמו מיקוד ל AMEX
·Huber כתב:·......
יש לציין שזה כמובן עובד רק בתשלום בכרטיס שלהם ורק במוצרים שנמכרים ע"י אמזון (לא FULFFILED BY AMAZON, אלא גם SOLD BY AMAZON), מה שמצמצם את המבחר משמעותית....
אבל זה עובד (השתמשתי בשלי), וזה מה שחשוב.
המגבלה של הכרטיס היא לא באמת מגבלה כי הוא לא היה מקבל את האימייל הזה אם לא היה לו כרטיס אמקס.
לגבי מי המוכר, אני לא רוצה להגיד "רוב" כי אין לי מושג אבל אם אני מסתכל על הקניות שלי למשל אני תמיד אעדיף לקנות כשאמזון הוא המוכר, מעט מאוד מהרכישות שלי הן "פולפילד" וקניות ממוכרים פרטיים באמזון יש לי עוד פחות, ברמה שאפשר לספור אותם על יד אחת.
- michaelfar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 234
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
·eyalpo כתב:אף פעם לא שלחתי איתות. איך עושים את זה?...
יש לך מוט בצד של ההגה
·כלומר אם היה אייפון במחיר טוב (או כל מוצר "שמצדיק") אז זה מצדיק התראה בערב יום הזיכרון?miki775 כתב:·......
בכללי,לא שולחים בפורום הזה איתותים בשעה כזו,בטח לא בערב יום הזיכרון וגם התוכן לא מצדיק את זה...
אם כ"כ חשוב לך שלא יפגע לך טוהרת היום הזה אתה יכול לבטל התראות לאותו יום.
@michaelfar ,
- shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 732
- שם מלא: שמוליק
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
מה קשור יום הזכרון לפוסטים כאן? למי שהיום הזה נושא רגיש אצלו שלא יכנס לכאן ביום זה.
כל אחד מזדהה עם יום זה בצורה שונה.
כל אחד מזדהה עם יום זה בצורה שונה.
RECIVER-------------- DENON 6500H
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101
SUBWOOFER---- SVS SB-16 ULTRA
SCREEN --------------LG OLED C9 "77
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101
SUBWOOFER---- SVS SB-16 ULTRA
SCREEN --------------LG OLED C9 "77
·shshmul כתב:מה קשור יום הזכרון לפוסטים כאן? למי שהיום הזה נושא רגיש אצלו שלא יכנס לכאן ביום זה.
כל אחד מזדהה עם יום זה בצורה שונה....
הבעייה היתה צילצול ההתראה בסמארטפון באמצע הלילה
יאללה עזבו
בעיקר כל המטיפים למיניהם
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
עזוב את אדון מיקיZachn כתב:שיהיה אחראי על המיילים שהוא מקבל מהפורום, איך בדיוק לפרסם פוסט בערב יום השואה פוגע בכבודו של היום? קשקוש...
לא תצא חכם יותר מתובנותיו המאלפות ...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
tomllic כתב:·......
אבל זה עובד (השתמשתי בשלי), וזה מה שחשוב.
המגבלה של הכרטיס היא לא באמת מגבלה כי הוא לא היה מקבל את האימייל הזה אם לא היה לו כרטיס אמקס.
לגבי מי המוכר, אני לא רוצה להגיד "רוב" כי אין לי מושג אבל אם אני מסתכל על הקניות שלי למשל אני תמיד אעדיף לקנות כשאמזון הוא המוכר, מעט מאוד מהרכישות שלי הן "פולפילד" וקניות ממוכרים פרטיים באמזון יש לי עוד פחות, ברמה שאפשר לספור אותם על יד אחת....
גם לי שלחו ואין לי AMEX, לא ברור לפי איזה אלגוריתם הם שלחו את הפרסום.
·
אתם נשמעים כמו ילדים בגן, תסלחו לי.
הפורום פועל 365 ימים בשנה מתוך בחירה והבנה שכך הם רוצים, מבלי לעשות הבדלה בשבתות, חגים, ימי זכרון, ויום כיפור.\
זה המרחב הציבורי.
מי שלא טוב לו - יכול לנהוג במרחב הפרטי כראות עיניו. הוא יכול להשתיק את הטלפון בלילה או ביום כזה ואחר. להגדיר התראות כראות עיניו.
להטיף לאחרים על שימוש במרחב הציבורי זה טיפה הזוי.
הפורום פועל 365 ימים בשנה מתוך בחירה והבנה שכך הם רוצים, מבלי לעשות הבדלה בשבתות, חגים, ימי זכרון, ויום כיפור.\
זה המרחב הציבורי.
מי שלא טוב לו - יכול לנהוג במרחב הפרטי כראות עיניו. הוא יכול להשתיק את הטלפון בלילה או ביום כזה ואחר. להגדיר התראות כראות עיניו.
להטיף לאחרים על שימוש במרחב הציבורי זה טיפה הזוי.
- HTmagDeals
- צייד דילים

- תגובות: 5264
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 472 פעמים
רק להבהיר, הפורום הוא במה פרטית.
ערוץ וקבוצת הטלגרם לדילים לא פעילות בימי זכרון וגם הודעתי על כך. לגבי זירת הפורומים, תנהלו בשיקול דעת בוגר.
ערוץ וקבוצת הטלגרם לדילים לא פעילות בימי זכרון וגם הודעתי על כך. לגבי זירת הפורומים, תנהלו בשיקול דעת בוגר.
קבוצת יד 2: https://t.me/HTyad2
ערוץ הדילים: https://t.me/HTDeals
הקבוצה להתייעצויות ובקשת קופונים: https://t.me/HTDealsChat
ערוץ הדילים: https://t.me/HTDeals
הקבוצה להתייעצויות ובקשת קופונים: https://t.me/HTDealsChat