רואים על הפנים בכל מצב.
ברשותי טלויזית LCD 32 של סמסונג (שמשום מה כולם פה מעריצים את החברה הזו) ואני רואה לא טוב . לא בחיבור לממיר (SCART-S-VIDEO) ולא בחיבור DVD (קומפוננט).
זה לא שהתמונה מרוחה אלא פשוט חוסר חדות וחוסר שלמות כמו שציפיתי (או שאולי ציפיתי יותר מידי).
היות ואת העיניים שלי אני לא יכול להחליף אז אולי להחליף את הסמסונג בשארפ או משהו אחר?
זה לא שהתמונה מרוחה אלא פשוט חוסר חדות וחוסר שלמות כמו שציפיתי (או שאולי ציפיתי יותר מידי).
היות ואת העיניים שלי אני לא יכול להחליף אז אולי להחליף את הסמסונג בשארפ או משהו אחר?
כנראה שאין ברירה תחליף טלויזיה ודרך אגב
אין באמת הבדל מהותי בחדות תמונה בניהם (R ל S )
אני הייתי מחליף או לשארפ או היטאצי או טושיבה
פחות או יותר באותו תקציב אבל יותר חדות
אני הייתי מחליף או לשארפ או היטאצי או טושיבה
פחות או יותר באותו תקציב אבל יותר חדות
האמת כבר התיאשתי, כנראה שזה מה שיש.
אבל מה שמוזר ולא ברור לי זה, איך בערוץ 70 בהוט (France 24) זה הערוץ היחיד שאני רואה עוד בצורה איכותית אפילו יותר טוב מערץ 10 וערוצי הסרטים הרי בעיקרון ערוץ כזה זניח אמור להיות משודר בצורה פחות טובה?
צודק זה לא קשור לסמסונג או שארפ או כל דגם אחרymg כתב:אז כנראה שגילית שאתה וידאופיל כמו הרבה פה באתר...
היתי במצב שלך, וחבל על המאמץ, לא תמצא פיתרון משביעה רצון כנראה בLCD, חבל על המאמץ ועל הכסף......
כי בכולם רואים פחות או יותר אותו דבר.
שלום !
אם אתה מחליט לרכוש מסך חדש או להחליף... אל תשכח להסתכל היטב על איכות התמונה של המוצר שאתה קונה בחנות (גם בשידורי כבלים/לווין וגם בשידורי DVD ותבקש את ההגדרות מהמוכר ואל תתבייש להציק - אחרי הכל אתה עומד להוציא די הרבה כסף )!!!
דרך אגב, אולי בכלל עדיף לך להשקיע ב TRANSCODER עבור הכבלים, ולקנות DVD חדש עם יכולת עיבוד תמונה יותר טובה. DVD שעלה 200 שקל לפני מספר שנים יפיק תמונה ממוצעת ב CRT וממוצעת אפילו עוד יותר ב LCD. לא משנה אם החיבור הוא COMPONENT, משנה אם ה DVD יכול בכלל להוציא תמונה סבירה (ושוב תמונה סבירה ב CRT יכולה להפוך למפוקסלת קמעה ב LCD).
בברכה,
מעידו.

אם אתה מחליט לרכוש מסך חדש או להחליף... אל תשכח להסתכל היטב על איכות התמונה של המוצר שאתה קונה בחנות (גם בשידורי כבלים/לווין וגם בשידורי DVD ותבקש את ההגדרות מהמוכר ואל תתבייש להציק - אחרי הכל אתה עומד להוציא די הרבה כסף )!!!
דרך אגב, אולי בכלל עדיף לך להשקיע ב TRANSCODER עבור הכבלים, ולקנות DVD חדש עם יכולת עיבוד תמונה יותר טובה. DVD שעלה 200 שקל לפני מספר שנים יפיק תמונה ממוצעת ב CRT וממוצעת אפילו עוד יותר ב LCD. לא משנה אם החיבור הוא COMPONENT, משנה אם ה DVD יכול בכלל להוציא תמונה סבירה (ושוב תמונה סבירה ב CRT יכולה להפוך למפוקסלת קמעה ב LCD).
בברכה,
מעידו.
תנסה את הדברים הבאים
1. אל תחליף TV באם לא מקולקלת
2. מהממיר תעביר RGB ולא SVIDEO ֱ
3. יש כבלים RGB לVGA ב-TV שלך .
או RGB ל- קומפוננט ב-TV .
תקפיד על כבלים איכותיים .
2. מהממיר תעביר RGB ולא SVIDEO ֱ
3. יש כבלים RGB לVGA ב-TV שלך .
או RGB ל- קומפוננט ב-TV .
תקפיד על כבלים איכותיים .