x900e או b7y?
-
runkz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
הפוסט המקורי שלי על סמסונג סטה פניה חדה לאפשרויות של סוני ואלג'י אז פתחתי פוסט חדש כדי לשקף את זה.
במה בחרתם ולמה?
אני מתלבט כרגע בין שני הדגמים האלה - הX900E עולה עם אחריות יבואן בסביבות 7600 וB7Y עולה בערך 6300. אני הולך על ה55 אינץ' של אחד מהדגמים האלה כי האפשרות של 65 אינץ' זה קפיצה של כמה אלפים מעבר לתקציב שלי.
השימושים שלי זה גיימינג עם PS4 PRO, מחשב עם 980TI שאני מקווה שאוכל לשחק בו מעל ל60 פריימים לשניה וכמובן צפיה של תכנים מנטפליקס והורדות ישירות.
אני מרגיש כמו סכיזופרן כבר מלקרוא על צריבה במסכי OLED, זה נשמע כמו 50% אומרים שאין בעיה ו50% אומרים שיש בעיה.
במה בחרתם ולמה?
אני מתלבט כרגע בין שני הדגמים האלה - הX900E עולה עם אחריות יבואן בסביבות 7600 וB7Y עולה בערך 6300. אני הולך על ה55 אינץ' של אחד מהדגמים האלה כי האפשרות של 65 אינץ' זה קפיצה של כמה אלפים מעבר לתקציב שלי.
השימושים שלי זה גיימינג עם PS4 PRO, מחשב עם 980TI שאני מקווה שאוכל לשחק בו מעל ל60 פריימים לשניה וכמובן צפיה של תכנים מנטפליקס והורדות ישירות.
אני מרגיש כמו סכיזופרן כבר מלקרוא על צריבה במסכי OLED, זה נשמע כמו 50% אומרים שאין בעיה ו50% אומרים שיש בעיה.
- ExTzY
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
אתה יכול להשיג את ה B7 במעט יותר זול. לדעתי גם ב 6,000 עגול כולל התקנה והובלה אחריות ח.י.
-
runkz
-
- חבר שרק התחיל

·מאיפה?ExTzY כתב:אתה יכול להשיג את ה B7 במעט יותר זול. לדעתי גם ב 6,000 עגול כולל התקנה והובלה אחריות ח.י....
- ExTzY
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
תנסה ב P1000 או אולסיילrunkz כתב:·מאיפה?.........
מכירה אישית כמובן. מיקוח נכון ותקבל
-
runkz
-
- חבר שרק התחיל

קיבלתי הצעה מאבי סופר של ה55XE9005 ב7200 שקלים כולל הובלה והתקנה ואני שוקל בחיוב.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
מחיר הסוני הזוי.
בסכום הזה כבר עדיף לקנות OLED. אלא אם כן יש סיבה מאד ספציפית שבגללה שווה לשלם יותר עבור LCD.
בסכום הזה כבר עדיף לקנות OLED. אלא אם כן יש סיבה מאד ספציפית שבגללה שווה לשלם יותר עבור LCD.
-
runkz
-
- חבר שרק התחיל

·TheCoolest כתב:מחיר הסוני הזוי.
בסכום הזה כבר עדיף לקנות OLED. אלא אם כן יש סיבה מאד ספציפית שבגללה שווה לשלם יותר עבור LCD....
קיבלתי את הרושם שהטלוויזיה של סוני מתמודדת עם תנועה יותר טוב מזאת של LG, אני טועה?
ואני גם מודאג מעניין הצריבה של התמונה במסך שקראתי שאפשרי בדגם B7Y.
בתכלס אני משתמש במסך טלוויזיה בתור המסך הראשי של המחשב ולפעמים אני נשאר על מסכים סטטיים, לא רוצה להסתכן עם זה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
אני לא משתמש ב-OLED כמסך מחשב, ולא משאיר תמונות סטטיות לאורך זמן, לכן אני לא יכול לייעץ פה יותר מדי.
אם אתה חושש מצריבות אז לך על LED.
אם אתה חושש מצריבות אז לך על LED.
- eyalsha
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
עמדתי בפני דילמה דומה כאשר הכסף לא מהווה שיקול כי הוצעו לי הדגמים באותו מחיר בדיוק.
החלטתי ללכת על הסוני מחוסר רצון להתעסק עם תקלות שכנראה נובעות מטכנולוגיה לא בשלה לגמרי . כמו שחוויתי בפלזמה בזמנו.
לא מצטער לרגע על הבחירה. הסוני מדהימה.
החלטתי ללכת על הסוני מחוסר רצון להתעסק עם תקלות שכנראה נובעות מטכנולוגיה לא בשלה לגמרי . כמו שחוויתי בפלזמה בזמנו.
לא מצטער לרגע על הבחירה. הסוני מדהימה.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
- Rekcuf
-
- טרול

- תגובות: 1098
·eyalsha כתב:עמדתי בפני דילמה דומה כאשר הכסף לא מהווה שיקול כי הוצעו לי הדגמים באותו מחיר בדיוק.
לא מצטער לרגע על הבחירה. הסוני מדהימה....
עשית בשכל. אין בכלל מקום להשוואה בין סוני כחברה, ל LG מבחינת איכות בניה ואמינות מוצר. אין לדעת גם כיצד תראה תמונה במסך OLED אחרי כמה שנות שימוש. תתחדש ותהנה ממסך איכותי וכמובן מעבד תמונה ומנגנון החלקה מתקדם פי 10 ממה שיש ל LG להציע.
https://www.quora.com/What-tv-brand-is- ... Sony-or-LG
- יצחק22
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
חהל מלבד המחליק תנועה הlgטובה בכמעט על פרמטר
גם היחס תמורה למחיר למחיר של הסוני לא שווה בארץ
בחול הe900 עןלה 500 דולר יותר זול מoled
גם היחס תמורה למחיר למחיר של הסוני לא שווה בארץ
בחול הe900 עןלה 500 דולר יותר זול מoled
- andy1991
-
- חבר פעיל

- תגובות: 78
אני גם מתלבט..
אבל בזאפ אני רואה שהיא עולה הסוני 6500 לא?!
אבל בזאפ אני רואה שהיא עולה הסוני 6500 לא?!