נתב Xiaomi Mi WiFi Router 3G מעוקב במכס
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מוצרים אלקטרוניים מוזלים כבר באוגוסט: אושרו ההקלות ליבוא אישיmrraz111 כתב:תחכה שתאושר הרפורמה ליבוא אישי ואז תוכל לייבא נתבים מגירבסט
בינתיים נתבים צריך לייבא דרך אמזון...
https://www.themarker.com/consumer/1.5870165
עוד הבטחה של שר התקשורת הקלה ביבוא שלא יצאה בכלל לפועל ובטח לא לטובת הצרכנים הפרטיים אלא עוד מהלך לטובת בעלי אינטרסים
(נקבע כי שר התקשורת יוכל לפנות לוועדה בצו ולבקש דחייה של 4 חודשים, כך שהרפורמה תיכנס לתוקף לכל המאוחר בתחילת השנה הבאה. )
בשורה לצרכנים: פותחים את השוק ליבוא אישי
http://economy.gov.il/Publications/Pres ... D7%99.aspx
מי שפקח על יבוא זה משרד התקשורת ומי שמכיר את משרד התקשורת שלא יצפה לניסים ובטח לא לנפלאות
·תשאיר אותו שם, הם כבר יחזירו אותו כפי שרשמו לך בטופס שנשלח אליךleongor כתב:תודה על תשובה,
איך אני יכול להחזיר אותו למוכר?...
העניין הוא שהם לא תמיד מחזירים אלא משתמשים בו לצרכיהם /מוכרים אותו.
מצד שני גירבסט יכולים לטעון שלא קיבלו אותו בחזרה, זה בצדק או שאתה לא יכול להוכיח שכן.
פשוט לחכות קצת זמן ולאמר לגירבסט שלא קיבלת,אם הם לא קיבלו אותו בחזרה אז יתכןויסכימו לזכות אותך חלקית.
אם שילמת ב PAYPAL אז תפנה אליהם ויתכן והם ידאגו לזיכוי מלא.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Hava972
·
אחלה הצעה. לדפוק את כולם בדרך, העיקר להחזיר את הכסף ששילמת בידיעה שיכול להיות שלא יכניסו את המוצר לארץ.
·
אחלה הצעה. לדפוק את כולם בדרך, העיקר להחזיר את הכסף ששילמת בידיעה שיכול להיות שלא יכניסו את המוצר לארץ.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בפעם האחרונה שנתקעה לי חבילה במכס היתה עם טלפון אלחוטי (ביתי, זה היה ממש מזמן) מארה"ב. דרשו ממני אישור ממשרד התקשורת.
אמרתי להם שאני לא ממציא להם אישור, ומעוניין שיחזירו את המכשיר בחזרה.
הם שלחו אותו חזרה, אבל לקח לו משהו כמו חצי שנה להגיע.
אמרתי להם שאני לא ממציא להם אישור, ומעוניין שיחזירו את המכשיר בחזרה.
הם שלחו אותו חזרה, אבל לקח לו משהו כמו חצי שנה להגיע.
את אותו המכשיר בדיוק קיבלתי בלי בעיה מגירבסט לפני כחודש.
זה לחלוטין עניין של מזל, היות והם כתבו בתאור המוצר Wireless Router.
לדעתי על המוכר להיות אחראי על הבדיקה מה ניתן לשלוח ולאן ואת מה לא, היות ולא סביר לדרוש מלקוחות להבין בדקויות של חוקי התקשורת ותדרים (למרות שחוקית האחריות על היבוא היא של הלקוח).
על כן אם המכשיר היה מסורב במכס הייתי מיידע את גירבסט על המצב ודורש מהם לקבל את המכשיר בחזרה ולבצע החזר כספי.
בהצלחה.
זה לחלוטין עניין של מזל, היות והם כתבו בתאור המוצר Wireless Router.
לדעתי על המוכר להיות אחראי על הבדיקה מה ניתן לשלוח ולאן ואת מה לא, היות ולא סביר לדרוש מלקוחות להבין בדקויות של חוקי התקשורת ותדרים (למרות שחוקית האחריות על היבוא היא של הלקוח).
על כן אם המכשיר היה מסורב במכס הייתי מיידע את גירבסט על המצב ודורש מהם לקבל את המכשיר בחזרה ולבצע החזר כספי.
בהצלחה.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
·להבנתי זה לחלוטין חובתו של הקונה.shayf כתב:לדעתי על המוכר להיות אחראי על הבדיקה מה ניתן לשלוח ולאן ואת מה לא, היות ולא סביר לדרוש מלקוחות להבין בדקויות של חוקי התקשורת ותדרים (למרות שחוקית האחריות על היבוא היא של הלקוח)....
כל ההתנהלות מול המכס, שיחרור, אספקת מסמכים, וידוא שהמוצר רשאי להכנס לארץ כחוק - הכל הלקוח.
בנוסף, אם הקונה לא קיבל את המוצר בשל היותו תקוע במכס, רק לאחר קבלתו לידי המוכר, לאחר שוידא המוכר כי חזר עם כל החלקים, כפי שנשלח - יזוכה הקונה.
גם איביי\פייפאל לא ימהרו להחזיר לקונה את כספו, אלא אם המוכר אישר במקרה זה שהמוצר חזר לידיו כנדרש.
כמובן שאם המוצר אבד בדרך ואין עדכון מתאים במספר המעקב - הקונה יקבל כספו ללא שיהוי.
- MarkoVanTuches
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
אני הזמנתי roku stick plus מאמזון וזה תקוע במכס ללא תזוזה