מחפש מסך Oled 65"
-
SoulAssassin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום חבר'ה,
אני מעוניין לקנות מסך Oled בגדלים שציינתי בכותרת, כ-70 עד 75"
השימושים העיקריים של הטלוויזיה זה HTPC, סלקום TV ו-Netflix, ייתכן בעתיד שאחבר PS4 PRO לטלוויזיה.
לא הצבתי לעצמי תקציב מסוים, אך אני מחפש את הטלוויזיה עם התמורה הכי טובה עבור המחיר שלה.
ה-C7 של LG לצערי לא מגיעה מעבר ל65, אך ייתכן שאשקול אותה.
אם יש דגמי סמסונג ממולצים, אשמח, שכן אוכל לקנות אותם במחיר עלות, תודה.
אני מעוניין לקנות מסך Oled בגדלים שציינתי בכותרת, כ-70 עד 75"
השימושים העיקריים של הטלוויזיה זה HTPC, סלקום TV ו-Netflix, ייתכן בעתיד שאחבר PS4 PRO לטלוויזיה.
לא הצבתי לעצמי תקציב מסוים, אך אני מחפש את הטלוויזיה עם התמורה הכי טובה עבור המחיר שלה.
ה-C7 של LG לצערי לא מגיעה מעבר ל65, אך ייתכן שאשקול אותה.
אם יש דגמי סמסונג ממולצים, אשמח, שכן אוכל לקנות אותם במחיר עלות, תודה.
נערך לאחרונה על ידי SoulAssassin ב 10/04/2018 20:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
יש "65 ויש "77, אין באמצע. ה-"77 יקר פי כמה מה-"65.
-
SoulAssassin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני אוותר, המחיר הזה לא שפוי מבחינתי.TheCoolest כתב:יש "65 ויש "77, אין באמצע. ה-"77 יקר פי כמה מה-"65....
אשמח להצעות נוספות אחרות, כלומר, בהתחשב במחיר אני מניח שארד למסכי 65"
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ב-OLED אין יותר מדי מבחר.
יש LG ויש סוני. סוני יקר בהרבה מ-C7 (כל סדרת 2017 הולכת להתחלף אוטוטו בדגמי 2018). יש את הדגמים הגבוהים יותר של LG, אבל למעט עיצוב ו\או מערכת אודיו טובה יותר אין הבדל באיכות התמונה.
הסדרה של 2018 תהיה טובה בצורה מוחשית מ-2017. לפי מה שיצא לי לראות, המסכים כמעט ולא סובלים מ-banding (פסים אנכיים) בסצינות חשוכות. בעיניי, זאת החולשה העיקרית של המסך שלי. ובנוסף יש שיפורים נוספים במעבד התמונה. לעומת זאת אני לא יודע מה יהיה ההפרש במחירים.
לכן, אם אתה קונה עכשיו אז האופציה המועדפת תהיה C7 או B7, למעט הבדלים עיצוביים המסכים זהים.
יש LG ויש סוני. סוני יקר בהרבה מ-C7 (כל סדרת 2017 הולכת להתחלף אוטוטו בדגמי 2018). יש את הדגמים הגבוהים יותר של LG, אבל למעט עיצוב ו\או מערכת אודיו טובה יותר אין הבדל באיכות התמונה.
הסדרה של 2018 תהיה טובה בצורה מוחשית מ-2017. לפי מה שיצא לי לראות, המסכים כמעט ולא סובלים מ-banding (פסים אנכיים) בסצינות חשוכות. בעיניי, זאת החולשה העיקרית של המסך שלי. ובנוסף יש שיפורים נוספים במעבד התמונה. לעומת זאת אני לא יודע מה יהיה ההפרש במחירים.
לכן, אם אתה קונה עכשיו אז האופציה המועדפת תהיה C7 או B7, למעט הבדלים עיצוביים המסכים זהים.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אם לא דחוף לך ויש לך סבלנות של בערך חצי שנה, אני מציע לך לחכות ש C8 תעלה כמו ש C7 עולה עכשיו לקראת מבצעי Black friday.