מקרן משומש ב-eBay.com
שלום לכולם,
יש לנו קרובי משפחה שמגיעים בעוד כחודש מארצות הברית והחלטנו לנצל את ההזדמנות ולהביא מקרן לארץ.
מסקרנת אותי האפשרות לקנות מקרן משומש ב-eBay.
מישהו התנסה בקניה מקרנים משומשים? האם בכלל כדאי ללכת על האפשרות הזו או לקנות חדש?
והאם סכום של 500-700 דולר מספיק לקניה של מקרן משומש?
אחרי שיהיו לי את התשובות הללו אתחיל לבחון דגמים ספציפיים.
תודה
וחג עצמאות שמח!
יש לנו קרובי משפחה שמגיעים בעוד כחודש מארצות הברית והחלטנו לנצל את ההזדמנות ולהביא מקרן לארץ.
מסקרנת אותי האפשרות לקנות מקרן משומש ב-eBay.
מישהו התנסה בקניה מקרנים משומשים? האם בכלל כדאי ללכת על האפשרות הזו או לקנות חדש?
והאם סכום של 500-700 דולר מספיק לקניה של מקרן משומש?
אחרי שיהיו לי את התשובות הללו אתחיל לבחון דגמים ספציפיים.
תודה
וחג עצמאות שמח!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי הסיכון גבוה.
אינך יודע מה מצב הנורה (אז תניח שהיא גמורה לצורך העיניין).
אינך יודע איך תיחזקו את המקרן (ניקיום פילטר, אולי הוא היה מותקן בפאב מאובק וכו').
אינך יודע אם עבר אי אילו תיקונים .
וכו'.
אם הוצאת סכום כזה לא בעייתי בשבילך ויש מציאות מיוחדות, אז אולי שווה...
אינך יודע איך תיחזקו את המקרן (ניקיום פילטר, אולי הוא היה מותקן בפאב מאובק וכו').
אינך יודע אם עבר אי אילו תיקונים .
וכו'.
אם הוצאת סכום כזה לא בעייתי בשבילך ויש מציאות מיוחדות, אז אולי שווה...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש מקרנים חדשים במחירים האלה בארה"ב
תעשה חיפושים, יש מקרנים, מדגמים לא חדשים (גם משומשים לא יהיו חדשים מן הסתם)\ שעולים בסביבות המחיר הזה עם REBATE וכד'
בהצלחה
בהצלחה
לפי הכרותי עם eBay, המוכרים שם הוגנים ומדווחים בדיוק כמה שעות עבדה הנורה ולמה שימש המקרן. אני טועה?MartinHSabag כתב:לדעתי הסיכון גבוה.
אינך יודע אם עבר אי אילו תיקונים ....
איפה לחפש?lawpower כתב:תעשה חיפושים, יש מקרנים, מדגמים לא חדשים (גם משומשים לא יהיו חדשים מן הסתם)\ שעולים בסביבות המחיר הזה עם REBATE וכד'
בהצלחה...
דגמים ישנים זולים יותר מעצם היותם ישנים ולא בגלל שהם פחות איכותיים, נכון?
מה זה "היכרות עם eBay" ?omribe כתב:לפי הכרותי עם eBay, המוכרים שם הוגנים ומדווחים בדיוק כמה שעות עבדה הנורה ולמה שימש המקרן. אני טועה?MartinHSabag כתב:לדעתי הסיכון גבוה.
אינך יודע אם עבר אי אילו תיקונים .......
מי הם "המוכרים שם" ?
מדובר במספר עצום של אנשים שאי אפשר לקטלגם תחת קטגוריה אחת.
הסיכון נובע מהמחיר שבכל זאת גבוה באופן מוחלט (למשהו שעלול לא לעבוד) ומאי הוודאות.
עיקר הסיכון לא נובעת מזה שתעלה על נוכל/שקרן. היא נובעת מעצם זה שזה משומש.
משה
אפשר ללכת לראות בחנויות. מבחינת ביקורות, ה HC3100 נחשב לאחד המקרנים עם רמות השחורים הטובות ביותר (פרט ל JVC), בעוד ה HD1000 הוא בינוני בלבד. ע"מ להשיג רמות שחורים טובות כ"כ, ה HC3100 מצוייד בגלגל צבע ללא אזור שקוף (בניגוד ל HD1000), בצמצם ידני (בניגוד ל HD1000), ובצ'יפ מסוג Darkchip3 (בניגוד ל HD1000).850$ עולה ה HD1000 ולא ה 3100. (חדש כמובן).
ה3100 עולה בסביבות ה 1600$.
מעניין מה ההבדל בינהם ואם הוא מצדיק כזה הפרש.......
עם זאת, ה HC3100 הוא לא בליגת המחירים של ה HD1000. מי שפתח את האשכול שאל על מקרן משומש באזור ה 500-700 דולר, ומול מקרן כזה, HD1000 חדש מהקופסא יהיה אלטרנטיבה עדיפה בהרבה לדעתי.