קניה קבוצתית של x900e?
- NivToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אם המחיר היה בסביבות ה9 פלוס מינוס תוסיף אותי בבקשה ל קבוצת רכישה
- NivToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
פעם אחרונה שביררתי לפני שבוע - ביבוא מקביל עם שנה אחריות 9200 בDVDCENTER
באולסייל רוצים 10500+ אתה מקבל קופון של 1000 לקניה חוזרת באתר - אבל לא התמקחתי מאמין שאפשר להוריד ולגלח עוד 300 שקל
באולסייל רוצים 10500+ אתה מקבל קופון של 1000 לקניה חוזרת באתר - אבל לא התמקחתי מאמין שאפשר להוריד ולגלח עוד 300 שקל
@עופרפולק
·
לא כל הזמן יש דגם חדש, כרגע לפי מה שהבנתי יצא כבר דגם חדש. השאלה היא אם הוא הגיע לארץ. בחו"ל הוא כבר נמכר ויש מחירים מעודכנים, אין לי מושג מה קורה בארץ.
אחת מטלוויזיות האולד שלהם אם אני לא טועה עדיין נמכר אותו דגם שיצא שנה שעברה, אז יש הבדל בין דגם עתידי שיצא בעוד חצי שנה או שנה אולי לדגם חדש שכבר יצא ונמכר.
·
לא כל הזמן יש דגם חדש, כרגע לפי מה שהבנתי יצא כבר דגם חדש. השאלה היא אם הוא הגיע לארץ. בחו"ל הוא כבר נמכר ויש מחירים מעודכנים, אין לי מושג מה קורה בארץ.
אחת מטלוויזיות האולד שלהם אם אני לא טועה עדיין נמכר אותו דגם שיצא שנה שעברה, אז יש הבדל בין דגם עתידי שיצא בעוד חצי שנה או שנה אולי לדגם חדש שכבר יצא ונמכר.
הדגם החדש כבר משווק בארץ דרך ייבוא מקביל.
מסיבה זו המחירים של הדגם הישן ירדו באופן חד.
אני בספק גדול אם היבואן המקביל יחתוך עוד במחיר.
לפני 5 חודשים הייתה כאן רכישה קבוצתית של אותו הדגם בדיוק.
אתם יכולים להתרשם מהמחירים אז (לאחר הנחה דיי יפה) מול המחיר היום.
https://www.hometheater.co.il/article08259.html
מסיבה זו המחירים של הדגם הישן ירדו באופן חד.
אני בספק גדול אם היבואן המקביל יחתוך עוד במחיר.
לפני 5 חודשים הייתה כאן רכישה קבוצתית של אותו הדגם בדיוק.
אתם יכולים להתרשם מהמחירים אז (לאחר הנחה דיי יפה) מול המחיר היום.
https://www.hometheater.co.il/article08259.html
Re: קצת בלאגן על איזה דגם אתה מדבר ?
@E.W
·
אני מדבר על הדגמים: XBR55X900E/XBR65X900E או מקבילתם הישראלית: KD-65XE9005BAEP/KD-55XE9005BAEP
·
אני מדבר על הדגמים: XBR55X900E/XBR65X900E או מקבילתם הישראלית: KD-65XE9005BAEP/KD-55XE9005BAEP