איך לבדוק אם יש תקלה ברסיבר אונקיו tx nr515?
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
יש לי רסיבר Onkyo TX NR515 וטלויזיה Hisense 70m7000. עד לפני כמה ימים שמעתי הכל דרך ברסיבר. לאחרונה ה ARC הפסיק לעבוד ועכשיו אפילו את המכשירים שמחוברים לרסיבר אני לא מצליח לשמוע דרכו.
הוא עדיין עובד, אני מצליח למשל להפעיל את כיוונון הרמקולים עם Audyssey ואחר כך הסאונד של מכשירים שמחוברים ישירות לרסיבר גם עבד כמה זמן.
גםחיבור הרשת לא עובד - לפני שבועיים השמעתי דרכו מוזיקה עם ספוטיפיי ועכשיו הוא טוען שאין לו חיבור רשת.
על פניו נראה שהבעיה בו, לא בטלוויזיה, אבל איך אני מוודא את זה? האם זו בעיית תוכנה שיכולה להיפתר באיתחול או עדכון קושחה, או שסביר להניח שקרה משהו ברמת החומרה?
הוא עדיין עובד, אני מצליח למשל להפעיל את כיוונון הרמקולים עם Audyssey ואחר כך הסאונד של מכשירים שמחוברים ישירות לרסיבר גם עבד כמה זמן.
גםחיבור הרשת לא עובד - לפני שבועיים השמעתי דרכו מוזיקה עם ספוטיפיי ועכשיו הוא טוען שאין לו חיבור רשת.
על פניו נראה שהבעיה בו, לא בטלוויזיה, אבל איך אני מוודא את זה? האם זו בעיית תוכנה שיכולה להיפתר באיתחול או עדכון קושחה, או שסביר להניח שקרה משהו ברמת החומרה?
נשמע כאילו יש לך את הבעיה הידועה עם כרטיסי ה-HDMI, היה לי בדיוק את אותו הרסיבר ובנובמבר הייתה לי את אותה הבעיה,
המכשיר נרכש דרך אמזון ולאחר שיחה עם onkyo UK אישרו לי תיקון ללא עלות במסגרת הריקול בארץ אצל טופ אודיו.
אם אני זוכר נכון הריקול היה בתוקף עד סוף דצמבר 17 אבל שווה לך לברר מולם
תחפש כאן לפי הסיריאל שלך אם אתה זכאי
https://onkyo.rma-service.com/page/onkyorma.aspx
המכשיר נרכש דרך אמזון ולאחר שיחה עם onkyo UK אישרו לי תיקון ללא עלות במסגרת הריקול בארץ אצל טופ אודיו.
אם אני זוכר נכון הריקול היה בתוקף עד סוף דצמבר 17 אבל שווה לך לברר מולם
תחפש כאן לפי הסיריאל שלך אם אתה זכאי
https://onkyo.rma-service.com/page/onkyorma.aspx
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

לפי הסריאלי אני זכאי, אבל צריך לבדוק אם התאריך לא בעייתי. זה יהיה ממש מעצבן אם קיבלתי חומרה שידועה כתקולה ולא יחליפו לי אולי כי היא התקלקלה שלושה חודשים מאוחר מדי.
תודה רבה!
תודה רבה!
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

עידכון: באתר כתוב שהתכנית היא עד סוף 2018. אני אתקשר לטופ אודיו ביום ראשון ואשמור על אופטימיות זהירה.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

כן, מפיוצ'ר.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

עדכון: טופ אודיו אכן הכירו בתקלה ויתקנו את הרסיבר ללא תשלום. לפי כמות הרסיברים של אונקיו שהיו במעבדה כשהגעתי, סביר להניח שזה ייקח את מלוא 15 ימי העסקים עליהם הם מתחייבים בהנחה שיש להם את הכרטיס במלאי 
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

עדכון: למרות שהתחייבו ל-15 ימי עסקים, תוך יום וחצי הרסיבר כבר מתוקן.
שאפו!
שאפו!
·dragon כתב:האם כרטיסי ה-HDMI שלהם שופרו בדגמים המאוחרים יותר, או שעדיין הרגישות לבעיות קיימת?...
הם רכשו את חברת פיוניר והתמזגו איתם. זה אומר שאין להם יותר אודיסי, ובמקום זאת הם אמצו את אותה מערכת הכיול של פייוניר ה MCACC רק שהם קוראים לה בשם אחר - ACCUEQ, ועל הדרך הם גם עברו לכרטיסי HDMI זהים לאלו של פיוניר. הבעיה הנפוצה ברסיברי פיוניר היא לא כרטיסי HDMI, אלא כרטיס הרשת, שלאחר כמה שנים שובק חיים. לא ברור איזה כרטיס רשת יש באונקיו החדשים. אבל אונקיו ללא אודיסי, כבר לא שווה לקנות היום. עדיף דנון שמגיעים עם אותם פיצ'רים נוחים כמו באונקיו ועדיין כוללים אודיסי.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

למה לי למכור אותו? הוא מספיק למה שאני צריך. אין לי כמעט מכשירים שתומכים ב-4K, אין לי טלויזיה ששווה להשקיע בשבילה ב-HDR ואין לי רמקולים לאטמוס.