שאלה לגבי הApple EarPods
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
האוזניות של אפל מתחברות רק למוצרי אפל... (בזכות W1 chip שתומך באייפון, אייפד, שעון, ואפל-טיוי)
כנראה ראית חיקוי
ואגב קוראים להן AirPods
כנראה ראית חיקוי
ואגב קוראים להן AirPods
הגיוני שחברות אחרות שמוכרות טלפונים יביאו עם הטלפון שלהם חיקוי לאוזניות של אפל?tomer953 כתב:האוזניות של אפל מתחברות רק למוצרי אפל... (בזכות W1 chip שתומך באייפון, אייפד, שעון, ואפל-טיוי)
כנראה ראית חיקוי
ואגב קוראים להן AirPods...
אגב הם נחשבות איכותיות? אני ששומע שירים מאוד בסיסיים הם מאוד טובות בגלל כאשר אני רץ הן לא זזות לי מהאוזן..
השאלה אם יש אוזניות באותו עיצוב? כי הוא מאוד מתאים ליhaimpk כתב:לא עובד רק עם מוצרים של אפל... אפשר לחבר גם לאנדואידים.
נשמעות טוב מאוד, רחוקות מלהיות אוזניות אודיופיליות.
אם איכות הסאונד זה מה שקובע תחפש משהו אחר....
אם העיצוב חשוב לך
https://www.banggood.com/True-Wireless- ... mds=search
אין לי מושג איך הן נשמעות, מה איכות החומרים ורמת הקישריות שלהן.
באוזניות של אפל איכות החומרים טובה, הן נוחות באוזניים ולא נופלות גם בריצה (לפחות אצלי), איכות השמע טובה והאוזניות לא מקרטעות או מתנתקות מהטלפון (לפחות בחיבור לאייפון)
אין לי מושג איך הן נשמעות, מה איכות החומרים ורמת הקישריות שלהן.
באוזניות של אפל איכות החומרים טובה, הן נוחות באוזניים ולא נופלות גם בריצה (לפחות אצלי), איכות השמע טובה והאוזניות לא מקרטעות או מתנתקות מהטלפון (לפחות בחיבור לאייפון)
חיקויים סינים בצד, כל הקטע של ה- Airpods הוא שהן האוזניות true wireless היחידות, ככל הידוע לי, שהן ear buds ולא in ear. ניסיתי אותן, הן מאד נוחות, לא נופלות מהאוזניים, לא אוטמות את הסביבה ונשמעות כמו ear buds טובות, אבל לא מתקרבות ל- in ear באותו המחיר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
@HazooM
·שים לב שזה מאוד שונה בהתאם למבנה האוזן - למרבית האנשים הם באמת לא נופלים אבל יש לא מעט שזה נופל להם כל הזמן...
לא ברור מה הם עשו שם טכנולוגית שגורם ל-W1 לעבוד כל כך הרבה יותר אמין ממוצרים אחרים. להערכתי זה קשור לדילוג תדרים אגרסיבי במיוחד אבל די מדהים שמוצר כל כך קטן עובד כל כך טוב. חבל רק שאין שום איטום ושהאיכות לא להיט (גם העיצוב לא מדבר אלי).
·שים לב שזה מאוד שונה בהתאם למבנה האוזן - למרבית האנשים הם באמת לא נופלים אבל יש לא מעט שזה נופל להם כל הזמן...
לא ברור מה הם עשו שם טכנולוגית שגורם ל-W1 לעבוד כל כך הרבה יותר אמין ממוצרים אחרים. להערכתי זה קשור לדילוג תדרים אגרסיבי במיוחד אבל די מדהים שמוצר כל כך קטן עובד כל כך טוב. חבל רק שאין שום איטום ושהאיכות לא להיט (גם העיצוב לא מדבר אלי).
ודאי, אבל מי שהאוזניים שלו קצת גדולות לאוזניות האלה יכול לקנות מעטפת בד שעוטפת את האוזניות, בדיוק כמו ב- ear buds, ועל ידי כך לעזור או לטפל לחלוטין בבעיית הנפילה.oferlaor כתב:@HazooM
·שים לב שזה מאוד שונה בהתאם למבנה האוזן - למרבית האנשים הם באמת לא נופלים אבל יש לא מעט שזה נופל להם כל הזמן......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
@HazooM
·לא מתחבר לרעיון או לעיצוב... כשאני רואה אותם אני חושב על רודי גו'יליאני...
http://www.businessinsider.com/rudy-giu ... ong-2018-3
·לא מתחבר לרעיון או לעיצוב... כשאני רואה אותם אני חושב על רודי גו'יליאני...
http://www.businessinsider.com/rudy-giu ... ong-2018-3
אני באמת חייב להבין מה מניע אדם לקנות true wireless במחיר מופקע.
אם אני רוצה אוזניות לספורט אני אקח בלוטוס, ולשימוש יומיומי, הסאונד מול המחיר לא משתווה למחיר של אין איר באותו מחיר.
ואני לא מדבר על עשרות חברות הtrue wireless שמקומות, בונים פרוטוטייפ , עושים סרטון עם אפקטים, מוכרים בpre sale, ואז עושים מוצר meh שלרוב מתנתק בתזוזה והסאונד לא משהו. ואנשים משקיעים מחירים לא רציונליים.
מאסדרופ כל שבוע מפרסמים חברות קש ראה ערך פרשת kanoa.
אם אני רוצה אוזניות לספורט אני אקח בלוטוס, ולשימוש יומיומי, הסאונד מול המחיר לא משתווה למחיר של אין איר באותו מחיר.
ואני לא מדבר על עשרות חברות הtrue wireless שמקומות, בונים פרוטוטייפ , עושים סרטון עם אפקטים, מוכרים בpre sale, ואז עושים מוצר meh שלרוב מתנתק בתזוזה והסאונד לא משהו. ואנשים משקיעים מחירים לא רציונליים.
מאסדרופ כל שבוע מפרסמים חברות קש ראה ערך פרשת kanoa.