שרשור תגובות: Oppo Digital מפסיקה את פעולתה בתחום נגני ה- Blu-ray ושוק האוד

חדשות ועדכונים של HT Magazine
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46404
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #1 

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9065
נתן תודות: 1584 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #2 

חבל...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #3 

היי היי היי אני תכף מתאבד
Sony 1040
Monitor mass

big27
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2606
נתן תודות: 132 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #4 

עצוב מאוד לכל אלה שרכשו במיטב כספם את המכשיר הכי טוב שיכול להיות (ואני אחד מהם )

KabyLake
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

יום עצוב לשוק הסטרימרים בהחלט בשורה קשה וכואבת.
Oppo נכנסו לשוק נגני הבלוריי בעוצמה רבה והיו שחקני מפתח בתחום.
ללא ספק יצרן יחודיי.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #6 

חדשות מצערות... מתגעגע לHA-2 מתוצרתם שנלקח ממני בלי רשות. (W)

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #7 

היה צפוי. בגלל שירותי תוכן מקוננים כמו נטפליקס וספוטיפיי, וכמובן השוק הפיראטי, חלה ירידה דרסטית בביקוש לנגני בלו ראיי או כל סוג מדיה מפלסטיק, כמו CD. נתח השוק שלהם דיי בעייתי, הם מכוונים נגני וידאו לשוק האודיופילי, כאשר רוב האודיפיליים לא נוהגים לערבב בין שני העולמות ומעדיפים נגני אודיו בלבד. יוצא שהמכירות שלהם דיי נמוכות. הם ככל הנראה יצאו בהפסדים בפיתוח וייצור הסדרה החדשה שלהם כמו ה UDP-205. סיבה הגיונית נוספת לכשלון של הליין החדש שלהם היא שעד היום הנגנים החדשים לא נפרצו ולא ניתן לנגן איתם קבצי ISO מהרשת ל BD 4k. מניח שברגע שנגן כמו ה 205 יפרץ, הוא יהפוך להיות מוצר מאד מבוקש... תכלס, לא מבין מדוע הם לא אפשרו ניגון ISO מהרשת. זה הרי לא מפר זכויות יוצרים... אם יש תוכנות חוקיות שמציעות עקיפה מלאה של הגנות CINAVIA, למה שזה לא יהיה מובנה במכשיר כמו 205 שעולה הון..?

erez67
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #8 

big27 כתב:עצוב מאוד לכל אלה שרכשו במיטב כספם את המכשיר הכי טוב שיכול להיות (ואני אחד מהם )
...
עצוב שהפסיקו לייצר אך תשמח שהצלחת לשים את ידך על מכשיר מעולה שכבר לא ניתן יהיה להשיג.
גם אני רכשתי לאחרונה ואני שמח מאוד על כך.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #9 

מציע לקחת בערבון מוגבל את ההצהרה על המשך עדכוני קושחה.
הוצאת עידכונים כאלה היא עסק יקר מאוד, ולא בטוח בכלל שהחברה תשקיע כסף רב זה - בקו מוצרים מת.

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים

שליחה #10 

....
...... another one bites the dust
כמה חבל שהקידמה הפילה גם את החברה המצוינת הזו

vickie
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #11 

חבל pm3 וpm2 היו דגמים מעולים.

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים

שליחה #12 

השאלה החשובה כאן היא האם תתכן המשכיות בצורת חברה סינית שתמשיך לפתח קושחה לנגנים הללו? מקווה שלקראת הסוף ישחררו את הקוד לכל הקושחות בכדי שכל מפתח יוכל להמשיך לספק תמיכה. נראה שלכל היותר הם ימשיכו לתמוך כשנה אחד ויעלמו. מה יהיה אם העוד שנתיים יצא איזה כותר BD שיסרב להתנגן ב 205? מי ידאג לשחרר קושחה עם תיקון הבאג? זה מאד היה מלחיץ אותי אילו רכשתי נגן כזה...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78924
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #13 

כואב הלב

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #14 

עכשיו אני מבין למה הורידו מהאתר של oppo את הha2 ולא החזירו אותו. גם לרוכשי האזניות זו אכזבה מאחר והם יפסיקו לייצר פדים. שורה תחתונה - חבל. חסרות חברות איכותיות בתחום האזניות.

genvirt
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1495
נתן תודות: 89 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #15 

מלבד מילת WOW - אין לי מה לומר.... חבל
R.I.P.
😔
Heavy Metal Is The Law

Avishay1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 389
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #16 

יש לי שאלת תם, כאחד שלא ממש מבין בתחום.
בהנחה שלא היו מפסיקים את הפעילות, איזה יתרון יש לנגן בלוריי שמנגן כותרים פיזיים, לעומת כל מחשב שיודע לנגן את הקובץ הדיגיטלי של ה-BD?
בסופו של דבר מדובר באוסף של ביטים שקורא אותם מכשיר, בהנחה שהעברתי את אוסף הביטים בצורה נאמנה למקור מהדיסק לקובץ (האם יש בעיה לבצע שכפול שכזה? עד כמה שאני יודע ההגנה של בלוריי כבר נפרצה), לא אמור להיות הבדל, על כן למה בכלל צריך נגנים פיזיים כיום (אם בכלל)?

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #17 

@Avishay1
·סליחה על הבוטות אבל השאלה שלך מפגרת. אני אסביר:
לפי מה שאתה אומר: אם אפשר לפרוץ דיסק BD ולשכפל אותו לקובץ אז למה בכלל צריך נגן יעודי.
אם נמשיך את הלוגיקה הזאת: אם לא צריך נגן אז לא צריך מדיה פיזית. ואם לא צריך מדיה פיזית את מה בדיוק יפרצו? כלומר, לא ישאר לך מה לצרוך בצורה פירטית.
כלומר אתה מנסה לשכנע לכרות את העץ שאתה יושב עליו (לכן השאלה מפגרת) הרי שרשרת המזון של התוכן הפירטי מבוסס על טמבלים / פראיירים עם נגנים שעבורם מייצרים מדיה פיזית. אם תפגע בחוליה בשרשרת, כל השרשרת בסכנה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #18 

Alon_Solo כתב:@Avishay1
·סליחה על הבוטות אבל השאלה שלך מפגרת. אני אסביר:
לפי מה שאתה אומר: אם אפשר לפרוץ דיסק BD ולשכפל אותו לקובץ אז למה בכלל צריך נגן יעודי.
אם נמשיך את הלוגיקה הזאת: אם לא צריך נגן אז לא צריך מדיה פיזית. ואם לא צריך מדיה פיזית את מה בדיוק יפרצו? כלומר, לא ישאר לך מה לצרוך בצורה פירטית.
כלומר אתה מנסה לשכנע לכרות את העץ שאתה יושב עליו (לכן השאלה מפגרת) הרי שרשרת המזון של התוכן הפירטי מבוסס על טמבלים / פראיירים עם נגנים שעבורם מייצרים מדיה פיזית. אם תפגע בחוליה בשרשרת, כל השרשרת בסכנה
...
·השאלה סופר ליגיטמית. התשובה היא שאין באמת הגיון למדיה פיזית בטוח הארוך. לא מאמין שנראה עוד פורמט אחרי BD UHD

נתחיל עם זה שסטרימינג תופס נפח גדול יותר ויותר ויש יותר ויותר שירותים. יש שירותים שגם כוללים הורדה.

לבסוף, פירטיות לא הולכת לשום מקום בעולם הסטרימינג ושירותי online. אין סרט משמעותי של נפליקס שלא זמין ברשת.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #19 

@oferlaor
·אין ספק שיש מגמות עולמיות ונכון לעכשיו - זה הכיוון.
אני רק ציינתי שיש סתירה פנימית בגישה של למה צריך נגנים אם אפשר לפרוץ את המדיה ולצרוך אותה פירטית כקובץ. הרי אם כולם יגידו שלא צריך נגן ואז לא יהיה עבור מי לשווק מדיה פיזית ואז לא יהיה מה לפרוץ ואז לא יהיה תוכן פירטי שמבוסס על אותה מדיה.
אני אישית גם מעדיף סטרימינג ומוכן לשלם על תוכן (כולל מדיה פיזית) הבעיה שבישראל כמעט כלום לא זמין גם למי שמוכן לשלם. למיטב ידיעתי, האלטרנטיבה היחידה לBD UHD זה השירות של קלידסקופ (שגם היא שורדת בקושי) שלא זמין בארץ.
ולסיום, הvinyl כבר הפתיע. אז לך תדע...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #20 

Alon_Solo כתב:@oferlaor
·אין ספק שיש מגמות עולמיות ונכון לעכשיו - זה הכיוון.
אני רק ציינתי שיש סתירה פנימית בגישה של למה צריך נגנים אם אפשר לפרוץ את המדיה ולצרוך אותה פירטית כקובץ. הרי אם כולם יגידו שלא צריך נגן ואז לא יהיה עבור מי לשווק מדיה פיזית ואז לא יהיה מה לפרוץ ואז לא יהיה תוכן פירטי שמבוסס על אותה מדיה.
אני אישית גם מעדיף סטרימינג ומוכן לשלם על תוכן (כולל מדיה פיזית) הבעיה שבישראל כמעט כלום לא זמין גם למי שמוכן לשלם. למיטב ידיעתי, האלטרנטיבה היחידה לBD UHD זה השירות של קלידסקופ (שגם היא שורדת בקושי) שלא זמין בארץ.
ולסיום, הvinyl כבר הפתיע. אז לך תדע...
...
·אבל שים לב מה היתה השאלה. השאלה היתה על הקונספט של מדיה פיזית ואתה תקפת את השאלה כ ״מפגרת״ כשהיא לא רק שאלה נכונה אלא אקטואלית להפליא. יש אין ספור שירותי סורי מימד בארץ. אני מניח שאתה מתייחס רק ל uhd hdr. כאלה יש לאמאזון, נטפיקס ואייטיונז שכולם מציעים חוקית סרטים כאלה באיכות 4k hdr. אם תתחיל לחפור תראה שיש עוד כמה שירותים כמו vudu שבעזרת vpn ניתן להגיע אליו.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”