Sony A8F
במקרה הייתי בישפאר ביום שישי האחרון, מוכרת את הA1 ב15K...
טלוויזיה מדהימה במחיר פגז לטעמי וזה אומר שאפשר הפחות אצל החנויות המורשות...
המוכר כמובן לא ידע לענות על שום שאלה טיפה יותר רצינית כמו אם הוא כבר קיבל\התקין את עדכון הDOLBY VISION האחרון או האם אפשר להוציא אטמוס מהטלוויזיה החוצה (כמו בLG)
אבל האמת שהוא לא היה צריך לומר כלום כי הטלוויזיה דיברה
טלוויזיה מדהימה במחיר פגז לטעמי וזה אומר שאפשר הפחות אצל החנויות המורשות...
המוכר כמובן לא ידע לענות על שום שאלה טיפה יותר רצינית כמו אם הוא כבר קיבל\התקין את עדכון הDOLBY VISION האחרון או האם אפשר להוציא אטמוס מהטלוויזיה החוצה (כמו בLG)
אבל האמת שהוא לא היה צריך לומר כלום כי הטלוויזיה דיברה
@gkatz
·
שאלה טכנית.
היום אני מחובר עם נוק לרסיבר ורואה סרטים בלוריי שמין הסתם תומכים בשמע ראוי לאוזן
הרסיבר הוא זה שבעצם מפענח את האות ויודע להוציא TRUEHD\DTS HD\ATMOS.
אני לא מבין למה זה חשוב שהטלווזיה תומכת אטמוס, דולבי ויזין ועוד תקניי שמע מתקדמים? הרי אם תחברו רמקולים חיצוניים זה יהיה חייב להיות דרך רסיבר.
או שהכוונה לחבר את הטלווזיה למקרן קול ואז מי שבאמת רוצה שמע איכותי, מתפשר על האיכות.
או שאני מפספס משהו?
·
שאלה טכנית.
היום אני מחובר עם נוק לרסיבר ורואה סרטים בלוריי שמין הסתם תומכים בשמע ראוי לאוזן
הרסיבר הוא זה שבעצם מפענח את האות ויודע להוציא TRUEHD\DTS HD\ATMOS.
אני לא מבין למה זה חשוב שהטלווזיה תומכת אטמוס, דולבי ויזין ועוד תקניי שמע מתקדמים? הרי אם תחברו רמקולים חיצוניים זה יהיה חייב להיות דרך רסיבר.
או שהכוונה לחבר את הטלווזיה למקרן קול ואז מי שבאמת רוצה שמע איכותי, מתפשר על האיכות.
או שאני מפספס משהו?
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
@Oren520
·
מסלול הנוק (או סטרימר מכובד אחר) >רסיבר>מסך הוא האיכותי ביותר האפשרי להפקת וידאו ואודיו.
כל זה בתנאי ש: 1- המוצרים קיימים 2-תומכים בפורמטים המבוקשים
מסלול המסך>ARC>רסיבר קיים לחסרי סטרימרים מתקדמים (או לניסויים, השוואה וגיבוי - כמו אצלי)
·
מסלול הנוק (או סטרימר מכובד אחר) >רסיבר>מסך הוא האיכותי ביותר האפשרי להפקת וידאו ואודיו.
מסלול המסך>ARC>רסיבר קיים לחסרי סטרימרים מתקדמים (או לניסויים, השוואה וגיבוי - כמו אצלי)
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
זה בהנחה ואתה לא מחפש תמיכה ב HDR ו HDMI 2.0.hm32hm כתב:@Oren520
·
מסלול המסך>ARC>רסיבר קיים לחסרי סטרימרים מתקדמים (או לניסויים, השוואה וגיבוי - כמו אצלי)...
לצערי כל המחשבים הנוכחיים לא עובדים טוב ב HDMI 2.0 או בכלל לא תומכים בזה.
הדרך היחידה לתמוך בזה ממחשב היא תוספת של כרטיס מסך.
באופן כללי לגבי איכות הוידאו, נוק/מחשב עם ווינדוס וניגון ב DXVA הוא באמת מאוד איכותי ויעיל.
יש לי מחשב בסלון ואני מתלבט מה לעשות כאשר אחליף מסך ל 4K וארצה לנגן סרטי HDR. כנראה ארכוש כרטיס מסך כלשהו שנכנס למארז שלי...
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
@Oren520
קודי משתמש ב DXVA2 בדיפולט. זה טוב.
לגבי תמיכה ב HDMI 2 אין בנוק תמיכה פרט לחלק מהדגמים החדשים שבהם משתמשים בצ'יפ מיוחד עם FIRMWARE שהופך דיספליי פורט 1.4 למשהו שנראה כמו HDMI 2. אבל יש עם זה הרבה בעיות.
קודי משתמש ב DXVA2 בדיפולט. זה טוב.
לגבי תמיכה ב HDMI 2 אין בנוק תמיכה פרט לחלק מהדגמים החדשים שבהם משתמשים בצ'יפ מיוחד עם FIRMWARE שהופך דיספליי פורט 1.4 למשהו שנראה כמו HDMI 2. אבל יש עם זה הרבה בעיות.