התלבטות בין שתי גרילים של נפוליאון
- אוהב-טכנלוגיה
-
- חבר פעיל

- תגובות: 55
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
לשאלתך על נפולאון
היי
בהתחשב בנתונים שאתה מציין עדיף לך לקחת את ה 410, זה אמור להספיק לך.
אגב אני אישית משתמש ברוג, שווה לך לבדוק גם אותו.
בהתחשב בנתונים שאתה מציין עדיף לך לקחת את ה 410, זה אמור להספיק לך.
אגב אני אישית משתמש ברוג, שווה לך לבדוק גם אותו.
Re: לשאלתך על נפולאון
@חוזר-למאזדה
·
התקציב שלי הוא עד 8 אלף שקל אני רוצה גריל שיעשה את העבודה לאורך זמן השימוש שלו זה פעם בשבוע 3 אנשים ואופציה לאירוח של עוד 7 אנשים השאלה היא איזה גריל של נפולאון הכי מומלץ בתקציב שלי
·
התקציב שלי הוא עד 8 אלף שקל אני רוצה גריל שיעשה את העבודה לאורך זמן השימוש שלו זה פעם בשבוע 3 אנשים ואופציה לאירוח של עוד 7 אנשים השאלה היא איזה גריל של נפולאון הכי מומלץ בתקציב שלי
- אוהב-טכנלוגיה
-
- חבר פעיל

- תגובות: 55
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
שווה לבחון גם את הדגמים של רוג, לקס, פרסטי׳ג.
אני התייעצתי עם החברה בכרמל דיירקט והם התאימו נפוליאון לפי הצרכים שלי
אני התייעצתי עם החברה בכרמל דיירקט והם התאימו נפוליאון לפי הצרכים שלי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
אני מכיר את 410 & 495, הם עדיין "יעלו באש" במידה ושמים בשר שומני בטמפרטורה גבוהה. האש יחסית גלויה מול הבשר ולכן לכלוך שמצטבר במגש השומנים (ואף אחד מאיתנו לא מנקה את המגש כל שבועיים) יתרום ללהבות גדולות שיהרסו את הבשר.
Coleman Galaxy 4 שם אותם בכיס הקטן, בנוי הרבה יותר טוב, עם רשתות עבות ומגיע לטמפרטורות גבוהות יותר.
Coleman Galaxy 4 שם אותם בכיס הקטן, בנוי הרבה יותר טוב, עם רשתות עבות ומגיע לטמפרטורות גבוהות יותר.
@guys
· עשיתי קצת מחקר על סוגי הגרילים וניראה לי שנפוליאון יותר טובים ואיכותיים מקולמן וובר וגראנד הול בגלל איכות הבניה שלהם בנוסף אני מקבל אחריות להרבה זמן ודווקא אני בעד לנקות את מגש הנוזלים כל שבועיים כדי למנוע התפרצות להבות ועשן
· עשיתי קצת מחקר על סוגי הגרילים וניראה לי שנפוליאון יותר טובים ואיכותיים מקולמן וובר וגראנד הול בגלל איכות הבניה שלהם בנוסף אני מקבל אחריות להרבה זמן ודווקא אני בעד לנקות את מגש הנוזלים כל שבועיים כדי למנוע התפרצות להבות ועשן
לי יש את ה 410 ועיצה שלי .. לך תקנה גריל רק אחרי שתבדוק את ניקוז השומנים .
כאשר שמים עליו בשרים שומנים הגריל הזה כמו שאמר זיו עולה באש ! ממש כך ! וזה מפחיד ומסוכן .
מתקן איסוף השומנים והניקוז בכלל בגריל הזה הוא בדיחה ולא מבין איך גריל שעולה 4.5 אלף שקל מייצר כזה דבר .
ומי שמנקה גריל כל יומיים באמת עובד יותר קשה ממנגליסט על גחלים .
ואגב קראתי טיפ שמישהו נתן בפייסבוק שלא בדקתי שכדאי להפוך את אחד הרשתות בשביל הבשר שומני .
כאשר שמים עליו בשרים שומנים הגריל הזה כמו שאמר זיו עולה באש ! ממש כך ! וזה מפחיד ומסוכן .
מתקן איסוף השומנים והניקוז בכלל בגריל הזה הוא בדיחה ולא מבין איך גריל שעולה 4.5 אלף שקל מייצר כזה דבר .
ומי שמנקה גריל כל יומיים באמת עובד יותר קשה ממנגליסט על גחלים .
ואגב קראתי טיפ שמישהו נתן בפייסבוק שלא בדקתי שכדאי להפוך את אחד הרשתות בשביל הבשר שומני .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני עובד בצורה שבועית קבועה על ה- 410 & Coleman Galaxy 4. בפירוש ה- Coleman עדיף מכל בחינה. עדיין מתלבלט? לך לחנות ותתרשם מהם ויזואלית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לי יש 410 מאוד מאוד מרוצה
משפחה של 5 נפשות וארחתי גם 30 בלי בעיה
גריל מעולה אבל יותר מהגריל השרות והאחריות עשו לי את זה
בדקתי את השירות פעם אחת באו בלי בעיה החליפו חלק והלכו
עובד על בסיס שבועי
מצב המנגל אחרי שנתיים מעולה והמנגל עומד בדשא ורק מכוסה
משפחה של 5 נפשות וארחתי גם 30 בלי בעיה
גריל מעולה אבל יותר מהגריל השרות והאחריות עשו לי את זה
בדקתי את השירות פעם אחת באו בלי בעיה החליפו חלק והלכו
עובד על בסיס שבועי
מצב המנגל אחרי שנתיים מעולה והמנגל עומד בדשא ורק מכוסה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

avidror,
לי בעצמי יש את ה- Napoleon Triumph 410 ואני גם מרוצה, אבל זוהי לא השאלה, כי לאחר שעבדתי מספר רב של פעמים עם ה- Coleman Galaxy 4, הייתי קונה היום אחרת ואני מאמין שגם אתה אם היית מתנסה גם כן איתו.
לי בעצמי יש את ה- Napoleon Triumph 410 ואני גם מרוצה, אבל זוהי לא השאלה, כי לאחר שעבדתי מספר רב של פעמים עם ה- Coleman Galaxy 4, הייתי קונה היום אחרת ואני מאמין שגם אתה אם היית מתנסה גם כן איתו.
יכול להיות לא מתווכח, אשמח לדעת מה ההבדלים שהפרה מרגישה שהיא נחה על הקולמןziv_r כתב:avidror,
לי בעצמי יש את ה- Napoleon Triumph 410 ואני גם מרוצה, אבל זוהי לא השאלה, כי לאחר שעבדתי מספר רב של פעמים עם ה- Coleman Galaxy 4, הייתי קונה היום אחרת ואני מאמין שגם אתה אם היית מתנסה גם כן איתו....