אז פשוט התחלתי להרים טלפונים לכל מי שאני יכול לחשוב עליו שיקשר אותי עם אדם שיכול לעזור לי ברכישת מערכת חדשה החלפה של חלקים ויכה בי בקצת תורה מתחום הצלילים לאחר נסיונות רבים הצלחתי לאתר את אבא של חבר שלי מכתה ו' שאותו זכרתי כהמומחה בתחום , התקשרתי זה התחיל בכמה שעולים ונגמר בכמה אפצ'ים עם פיהוק קל . .. הבנתי שהאדם חולה ולא רציתי להטריד מידי אז יצאתי לחיפוש אחרי מקור מידע חדש , פשפשתי באינטרנט לא לקח יותר מידי זמן עד שהגעתי לפורום הזה החכמתי בכמה מאמרים טובים ומאמר המדפיים של נמר לכד את תצומת ליבי התרשמתי מהמידע שהוא מכיל והחלטתי לקחת צעד קדימה ולנסות לתקשר עם כותב המאמר בתקווה שיהיו לו סבלנות לתת לי את המענה ... שלחתי הודעה פרטית לא עברו כמה שעות והנמר לא איחר ללכוד בשר טרי המתעניין בפורום

, לאחר שיחה טלפונית וציטוט זריז במחשב הגעתי למקום ...

הנמר כמובן כיבד בכוס קפה התיישבתי בסלון המערכת לא נראתה מי יודע מה .... הטלוויזיה מצ'וקמת ... רמקולים זולים ציפתי ליותר אבל הייתי מנומס והמשכנו לשיחה מעמיקה בתחום האודיו תחילה קבלתי שעור בנושא מדברים גלשנו לרמקולים וגילתי שהעולם שנראה פשוט תחילה הופך למסובך ביותר ומלא פרטים שחייבים לזכור כעבור שעה של הרצעה לערך המוח שלי כמעט התפוצץ ממידע ואז בדיוק בזמן נמר מסמן לי לבוא אחריו ואז ניגלה לי המטמון : חדר מסודר בצורה אקוסטית נפלאה וחשיבה על כל פרט מהקטן ביותר לשיפור איכות השמע קבלתי הסבר מעמיק על הציוד " זהו פטיפון אדיופילי ממולא קרבון ועוד צנימים בצד" , "זה רמקול צרפתי משובח יורד לרמת דציבל איקס ואוהב ילדים קטנים ...

כמו שאתם רואים אני זוכר את המידע במעורפל ואני רעב ... אבל בדיוק אז התחלנו במסע ... דיסקים בעיקר מתחום האלקטונירה ומתחום הג1אז נבחנו לצד קטעים ווקלים וקטעי תיפוף ... הרמקול מסוג פוקל שאני לא זוכר תדגם שלו בדיוק

הציג בתחום המוסיקה החיה הכוללת כלים הפרדה מדוייקת והיה אפשר להצביע על מיקום הנגנים ממש ... הזמרת נשמעה מצויין והרמקול לא עיגל פינות והציג אותה כמו שהיא , היה אפשר לשמוע אותה מוציעה מוחטה קטנה באמצע השיר ...

, בתחום האלקטרוניקה פחות תהרשמתי לרמקול היה קשה לאכול מוסיקת IDM (inteleignet dance music ) מסובכת , היה נשמע חלול ולא עשה הפרדה ראויה ...
אבל כמו שאני הבנתי אי אפשר לקבל הכל ברמקול אחד אז כנראה שההצטיינות של הפוקל הוא במוסיקה חיה ...
זה המקום להגיד תודה רבה לנמר שקיבל אותי והכניס אותי לעניינים בצורה כל-כך אדיבה וכיפית , תודה על בוקר מדליק