מחפש טלוויזיה OLED 65 אינץ חדשה לסלון

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
Shlomi0612 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי
כרגע בסלון יש לי טלוויזיית Smart TV תלת מימד של LG שנקנתה בשנת 2013 והסדרה היא מדגמי 2012. כרגע המסך שיש לי בסלון היה 47 אינץ והחלטנו שזה קטן והחלטנו לשדרג את הסלון.
התעניינתי במספר טלוויזיות 4K Qled של סמסונג לאחר ביקורות וקריאה באינטרנט טוענים שמסכי LG מנצחת את התחרות ביניהם ולכן מומלץ לקנות טלוויזיה של LG
אני לא ממש מבין באיזה דגם מומלץ וכדאי.. אני מחפש טלוויזיה שהיא כמובן 4K סמארט והדבר הכי חשוב הוא איכות התמונה שתהיה מקסימלית ומציאותית כאפשר
התקציב הוא עד 10,000 שקל
מעדיף שהטלוויזיה לא תהיה קעורה. על איזה דגם הייתם ממליצים לי? משהו שבאמת ישמש אותנו ויהיה איכותי למספר השנים הבאות..

מעדיף כמובן שהיא תהיה OLED..והאם באמת הייתם ממליצים לי על טלוויזיה של LG או משהו אחר?

עוד שאלה - האם מחירי הטלוויזיות באילת הם זולות יותר בגלל המעמ מאשר באזור המרכז? כי מוכר אחד טען שהמחיר הוא אחיד בכל הארץ ומעוניין לדעת אם זה אכן אמיתי או שהוא סתם ניסה למכור לי.
טלוויזיה באילת גם באה בחשבון (נמצא הרבה בעבודה באילת אז אם אפשר להוזיל אז בכיף)
תודה רבה לעוזרים :)

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 516 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #2 

@Shlomi0612
קודם כל ממליץ בחום שתלך ותצפה במספר מסכים לפני תחליט על רכישה. הסתמכות רק על ביקורות וחוות דעת של אחרים היא פרקטיקה גרועה מאד.…
בתקציב שציינת אתה יכול לשקול את דגם ה B7 65 של LG.
אין לך הרבה אפשרויות מעבר ל LG.
המסכים החדשים הם כולם שטוחים.
לגבי אילת — לי אישית אין מושג …חכה שחברים אחרים יגיבו בעניין.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

יצחק22
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 126
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

Shlomi0612 כתב:היי
כרגע בסלון יש לי טלוויזיית Smart TV תלת מימד של LG שנקנתה בשנת 2013 והסדרה היא מדגמי 2012. כרגע המסך שיש לי בסלון היה 47 אינץ והחלטנו שזה קטן והחלטנו לשדרג את הסלון.
התעניינתי במספר טלוויזיות 4K Qled של סמסונג לאחר ביקורות וקריאה באינטרנט טוענים שמסכי LG מנצחת את התחרות ביניהם ולכן מומלץ לקנות טלוויזיה של LG
אני לא ממש מבין באיזה דגם מומלץ וכדאי.. אני מחפש טלוויזיה שהיא כמובן 4K סמארט והדבר הכי חשוב הוא איכות התמונה שתהיה מקסימלית ומציאותית כאפשר
התקציב הוא עד 10,000 שקל
מעדיף שהטלוויזיה לא תהיה קעורה. על איזה דגם הייתם ממליצים לי? משהו שבאמת ישמש אותנו ויהיה איכותי למספר השנים הבאות..

מעדיף כמובן שהיא תהיה OLED..והאם באמת הייתם ממליצים לי על טלוויזיה של LG או משהו אחר?

עוד שאלה - האם מחירי הטלוויזיות באילת הם זולות יותר בגלל המעמ מאשר באזור המרכז? כי מוכר אחד טען שהמחיר הוא אחיד בכל הארץ ומעוניין לדעת אם זה אכן אמיתי או שהוא סתם ניסה למכור לי.
טלוויזיה באילת גם באה בחשבון (נמצא הרבה בעבודה באילת אז אם אפשר להוזיל אז בכיף)
תודה רבה לעוזרים :)
...
·מסכחם עם התגובה של זה שמעלי
אל תסתמך על אחרים
יש הרבה אנשים שבכלל לא יבדלו בן mu7000 לoled או שההבדל מבחינתם מזערי
לך לחנות שיש הרבה דגמים שתוכל להשוואות בנהם ותביא איתך תוכן מהבית שתוכל לבדוק

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 813
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #4 

@Shlomi0612
·
קח בחשבון שאם תקנה באילת תצטרך להוביל בעצמך את המסך.. חסכון המעמ לא בטוח ששווה את הסיכונים הנילווים לכך!
ברשתות שלהם חנויות אמור להיות הבדל מעמ.
טלויזיות אולד של יצרנים אחרים מ lg אמורים להיות יקרים יותר כך שזה לא בטוח משתלם יותר

moranbh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #5 

@sagico
מעל 32" יש מע"מ באילת.
הייתי לפני שבועיים ובדקתי והמחיר זהה למחיר בכל הארץ בגדלים של 32" ומעלה.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”