דיינרס - הטבת 1+1 לקולנוע, בלתי ניתנת למימוש
עד לפני כמה חודשים הייתי משתמש בכרטיס דיינרס (שיש לי אותו רק למטרה הזאת תכלס), כדי לקנות כרטיסי קולנוע במחיר מוזל.
באיזשהו שלב הם הקשו על העניין ונדרש להנפיק באתר קוד קופון, סבבה, זורם.
אחרי זה שינו את זה כך שמדובר ב'חוייה', שיש 4 כאלה בחודש, וגם צריך להזמין באתר, סבבה.
בחודשים האחרונים כל פעם שניסיתי להזמין חוייה כזאת, נתקלתי בהודעה שאזל המלאי.
אז החודש שמתי תזכורת ל-1 לחודש, כדי להספיק להזמין לפני שייגמר. לצערי כשנכנסתי לאתר היה מלאי, אבל עקב באג/תקלה - לא ניתן היה לשנות את הכמות של החויות להזמנה מ-0 ל-1. שלחתי מייל לשירות הטכני, לא ענו.
ניסיתי שוב אחרי כמה שעות, נחשו מה ? אזל המלאי..
נראה לי שהגיע הזמן לבטל את הכרטיס הזה ולמצוא חלופה עדיפה. למישהו יש ניסיון מוצלח עם כרטיסים אחרים?
אין לי בעיה להגיע לחיוב מינימלי של 1500-2500 ש"ח אם צריך, אבל שתהיה הטבה שבאמת אפשר לנצל בקלות, ולא לסינמה סיטי, אלא ליס פלנט או לגלובוס (זה מה שיש באיזור שלי).
באיזשהו שלב הם הקשו על העניין ונדרש להנפיק באתר קוד קופון, סבבה, זורם.
אחרי זה שינו את זה כך שמדובר ב'חוייה', שיש 4 כאלה בחודש, וגם צריך להזמין באתר, סבבה.
בחודשים האחרונים כל פעם שניסיתי להזמין חוייה כזאת, נתקלתי בהודעה שאזל המלאי.
אז החודש שמתי תזכורת ל-1 לחודש, כדי להספיק להזמין לפני שייגמר. לצערי כשנכנסתי לאתר היה מלאי, אבל עקב באג/תקלה - לא ניתן היה לשנות את הכמות של החויות להזמנה מ-0 ל-1. שלחתי מייל לשירות הטכני, לא ענו.
ניסיתי שוב אחרי כמה שעות, נחשו מה ? אזל המלאי..
נראה לי שהגיע הזמן לבטל את הכרטיס הזה ולמצוא חלופה עדיפה. למישהו יש ניסיון מוצלח עם כרטיסים אחרים?
אין לי בעיה להגיע לחיוב מינימלי של 1500-2500 ש"ח אם צריך, אבל שתהיה הטבה שבאמת אפשר לנצל בקלות, ולא לסינמה סיטי, אלא ליס פלנט או לגלובוס (זה מה שיש באיזור שלי).
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
·Elwin כתב:
גם שם המלאי אוזל מהר יחסית (מתחדש בחצות כל יום), וצריך להספיק לתפוס כרטיסים לפני שנגמר באותו היום....
אני תמיד מוריד את ההטבה בבוקר סביב 6-7,עובד מצוין.
אם קשה לקום בשעות האלה,פשוט תכוון שעון,תקום,תוריד את ההטבה,ותחזור לישון
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty