הממיר, הלווין, וכיוון תדרים מתאימים לערוצים זרים ועידן פלוס
שלום רב,
מזה כמה חודשים אני לא קולט שום ערוצים ישראלים או זרים. אחרי ששנים הכל היה תקין.
בתמונה למעלה ממיר קונקה הישן והבאתי עוד ממיר של יונדאי לבדוק אולי הממיר שלי לקוי. אגב אני מחובר לצלחת לווין שהתקין הועד בבניין
ברשותכם כמה שאלות:
1. האם הממירים בתמונה מתאימים לקליטת ערוצי עידן פלוס?
2. האם הממירים בתמונה מתאימים לקליטת ערוצים זרים (רוסיה, צרפת, אירן... וכו)? כי ייתכן שדברים השתנו...
3. יש אתר שמרכז את כל הלווינים, התדרים וכל מה שנדרש כדי לקלוט לפחות חלק מהערוצים שציינתי בסעיפים 1 ו-2.
אשמח לפרטים וכל מה שתוכלו לעזור בנושא.
תודה.
מזה כמה חודשים אני לא קולט שום ערוצים ישראלים או זרים. אחרי ששנים הכל היה תקין.
בתמונה למעלה ממיר קונקה הישן והבאתי עוד ממיר של יונדאי לבדוק אולי הממיר שלי לקוי. אגב אני מחובר לצלחת לווין שהתקין הועד בבניין
ברשותכם כמה שאלות:
1. האם הממירים בתמונה מתאימים לקליטת ערוצי עידן פלוס?
2. האם הממירים בתמונה מתאימים לקליטת ערוצים זרים (רוסיה, צרפת, אירן... וכו)? כי ייתכן שדברים השתנו...
3. יש אתר שמרכז את כל הלווינים, התדרים וכל מה שנדרש כדי לקלוט לפחות חלק מהערוצים שציינתי בסעיפים 1 ו-2.
אשמח לפרטים וכל מה שתוכלו לעזור בנושא.
תודה.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
נראה לי ממיר לוויני DVB מהיכן אתה בארץ לא מכיר יונדאי לוויני רוסיה כן צרפת בקושי איראן לא נראה לי שיש שידורים כנראה יונדאי לעידן פלוס לא ברור כיום בהוטבירד חובה ממיר HD
- tomer_1968
- עוסק בתחום

ערוצי ישראל הכי טוב עידן פלוס חבל מאוד היה לי ממיר לוויני HD שמכרתי ב50 שקל במקום 250 שקל
DVB לא אומר אם מיועד לעידן פלוס (שידורים בתקנים DVB-T/ DVB-T2) או ללווין (שידורים בתקנים DVB-S2 / DVB-S)
כדי שניתן לדעת בוודאות לאילו שידורים המכשירים שצלמת, יש לבדוק את התויות של המוצרים ( מופיע בדרך כלל בחלק האחורי של המוצר) או לפרט פחות את הדגם ( מלפנים וגם על התוית שמאחור)
את ערוצי ישראל תוכל לקלוט לפי שעה גם בלוויין ובחינם אבל רק 11,12,13,14,10 והכנסת
פרטים AMOS ערוצי טלוויזיה ישראליים בחינם בלווייני
לגבי ערוצים זרים -יש הרבה אתרים שמציעים רשימות של ערוצים לפי לוויינים שפות וכדומה
אני מציע לך לבקר ולהתרשם ב
lyngsat.com
flysat.com
ואם אתה מתעניין בקליטה מלוויין הכי מומלץ להתייעץ עם מתקין מנוסה (= אני לא עוסק בהתקנות )
כדי שניתן לדעת בוודאות לאילו שידורים המכשירים שצלמת, יש לבדוק את התויות של המוצרים ( מופיע בדרך כלל בחלק האחורי של המוצר) או לפרט פחות את הדגם ( מלפנים וגם על התוית שמאחור)
את ערוצי ישראל תוכל לקלוט לפי שעה גם בלוויין ובחינם אבל רק 11,12,13,14,10 והכנסת
פרטים AMOS ערוצי טלוויזיה ישראליים בחינם בלווייני
לגבי ערוצים זרים -יש הרבה אתרים שמציעים רשימות של ערוצים לפי לוויינים שפות וכדומה
אני מציע לך לבקר ולהתרשם ב
lyngsat.com
flysat.com
ואם אתה מתעניין בקליטה מלוויין הכי מומלץ להתייעץ עם מתקין מנוסה (= אני לא עוסק בהתקנות )
- tomer_1968
- עוסק בתחום

הממיר קונקה בבירור ללווין וענתיקה חייב HD הממיר יונדאי איני יודע אם אינך קולט יתכן דייסיק נשרף או כיוון לא מוצלח של LNB צדדי לעמוס או בלאי LNB או נשבר הכניסה של החוט ליד ההברגה יש שפיץ קטן שנכנס ל LNB אולי צלחת זזה סיכוי קלוש הייתי יכול להגיע לבדיקה בבית יש לי פחד גבהים ולא יכול לעלות לגג טוב מאחר ואין תגובה ממך אז כנראה חבל על זמן התגובה שלי
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- tomer_1968
- עוסק בתחום

ממיר מאי ביי 90 שקל אני מכרתי חדש ב50 שקל