אקסבוקס או סוני ל4K + המלצה למסך 4k מומלץ?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
nircc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

מעוניין לרכוש קונסולה ומסך טלויזיה 4k
אשמח לדעת איזו קונסולה מסתדרת עם 4k יותר טוב, אם זה לא קריטי אני מניח שזה עניין של אקסלוסיבים שיקבע מה אקח
בנוסף אשמח להמלצות למסך 4k גדלים 43-55 אינץ , מרחק הצפיה שלי יהיה נגיד 2-3 מטר

תודה רבה וחג שמח

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538
נתן תודות: 195 פעמים
קיבל תודות: 211 פעמים

שליחה #2 

בסופו של דבר למרות שעל הנייר ה Xbox One X חזקה יותר ומסוגלת לתת סטנדרט של 4K רחב יותר, לפלייסטיישן יש את ספריית המשחקים הטובה יותר, במיוחד האקסקלוסיביים.

בנוסף אם תסתכל על משחקים כמו Horizon Zero Dawn, Uncharted 4, Far Cry 5 ועוד טריילרים למשחקים שאמורים לצאת בקרוב, תראה שהפלייסטיישן מציג איכות שקרובה מאוד ל-4K. אני חושב שהיתרון אצל סוני, אבל כמובן שזה סובייקטיבי.

לגבי טלויזיה, כבר לא מייצרים כמעט מסכים מתחת ל-50", בשביל 2-3 מטר אתה צריך גודל 55". המלצה טובה היא LG B7, מסך פופולרי מאוד היום.
נערך לאחרונה על ידי Zachn ב 01/04/2018 10:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

nircc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

@Zachn
·תודה רבה!
ירדתי מהושא האקס בוקס בגלל המשחקים...
הסוני פרו זה הכיוון שלי

מבחינת טלויזיה אבדוק את הדגם שהמלצת , תודה רבה!

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 268
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #4 

אל תחליט מהר, תבדוק אם הבלעדיים של PS4 מתאימים לך בסגנון משחק.
לדעתי, X1X עדיפה לחוויית 4K, במשחקיי צד שלישי יש הבדל משמעותי בין PS4PRO ל-X1X.
קח בחשבון שבלעדיים יצאו גם ל-X1X למרות שיש גם גרסה ל-PC.
דבר נוסף, בעלות של קונסולה יחד עם מסך 4K מציע לך לשקול מחשב גיימינג לחוויית משחק טובה יותר.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73402
שם מלא: ערן
נתן תודות: 649 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #5 

מנסיון שלי (ויש לי את 2 הקונסולות), ל PS$ יש הרבה יותר בלעדיים והרבה יותר יאכותיים - בוודאות.

הנה דיל מדהים:

https://www.hometheater.co.il/vt297218.html

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

הבלעדיים של סוני לא מתאימים לכל אחד.
היתרון של X1X על PS4, זה בעיקר משחקי צד שלישי, ומשחקי אונליין.
X1X, זה הפיתרון הטוב ביותר למי שלא מעוניין להרכיב מחשב גיימינג.
משחקים כמו: RDR2, Metro Exodus, Shadow of the tomb raider ועוד..
ירצו בהרבה יותר טוב על X1X.

דעתי האישית על הבלעדיים של סוני, מניסיון. 30% GAME PLAY.
·70% סרט. JRPG לא מעניינים אותי.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73402
שם מלא: ערן
נתן תודות: 649 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #7 

uribak כתב: משחקים כמו: RDR2, Metro Exodus, Shadow of the tomb raider ועוד..
...
·

אויש באמת. שקלתי לא להגיב לך אבל זו כזה הגזמה שהייתי חייב. כן, ה XBOX X יותר חזק, אבל להגיד שהמשחקים שם ירוצו בהרבה יותר טוב? הגזמה פרועה. יהיה הבדל, לרב האנשים ההבדל הנ"ל יהיה קרוב לזניח (במיוחד לקהל שמלכתחילה הולך על קונסולות ולא מחפש משחקים ההגדרות HIGH/ULTRA).

בבקשה:

https://www.digitalfoundry.net/2017-12- ... -that-dont

בנוסף, לגבי "היתרון של X1X על PS4, זה בעיקר משחקי צד שלישי, ומשחקי אונליין. " - אני לא מבין איך זה נכון. כל משחק צד שלישי כמעט שיוצא לאחת יוצא לשניה, ול PS4 יש כיום קהל גדול יותר של שחקנים באונליין (נמכרו יותר מכפול קונסולות PS4 לעומת XBOX ONE), כך שגם זה פשוט הטעייה.

לגבי הבלעדיים, זה אכן עניין של טעם, אבל רק להדגיש, ל PS4 יש בלעדיים וזה ההבדל הגדול. בנוסף חלק גדול מהבלעדיים שלה מקבל לרב ציוניים מעולים בביקורות (GOW החדש מקבל ממוצע של 95 שזה הממוצע הכי גבוה לכל משחק בשנים האחרונות למעט GTA V).

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #8 

Huber כתב:
203636 כתב:...
...
·

אויש באמת. שקלתי לא להגיב לך אבל זו כזה הגזמה שהייתי חייב. כן, ה XBOX X יותר חזק, אבל להגיד שהמשחקים שם ירוצו בהרבה יותר טוב? הגזמה פרועה. יהיה הבדל, לרב האנשים ההבדל הנ"ל יהיה קרוב לזניח (במיוחד לקהל שמלכתחילה הולך על קונסולות ולא מחפש משחקים ההגדרות HIGH/ULTRA).

בבקשה:

https://www.digitalfoundry.net/2017-12- ... -that-dont

בנוסף, לגבי "היתרון של X1X על PS4, זה בעיקר משחקי צד שלישי, ומשחקי אונליין. " - אני לא מבין איך זה נכון. כל משחק צד שלישי כמעט שיוצא לאחת יוצא לשניה, ול PS4 יש כיום קהל גדול יותר של שחקנים באונליין (נמכרו יותר מכפול קונסולות PS4 לעומת XBOX ONE), כך שגם זה פשוט הטעייה.

לגבי הבלעדיים, זה אכן עניין של טעם, אבל רק להדגיש, ל PS4 יש בלעדיים וזה ההבדל הגדול. בנוסף חלק גדול מהבלעדיים שלה מקבל לרב ציוניים מעולים בביקורות (GOW החדש מקבל ממוצע של 95 שזה הממוצע הכי גבוה לכל משחק בשנים האחרונות למעט GTA V).
...
·מסכים לגמרי.
נראה לי שהוא פשוט חי ב 70% סרט...

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

uribak כתב:הבלעדיים של סוני לא מתאימים לכל אחד.
היתרון של X1X על PS4, זה בעיקר משחקי צד שלישי, ומשחקי אונליין.
X1X, זה הפיתרון הטוב ביותר למי שלא מעוניין להרכיב מחשב גיימינג.
משחקים כמו: RDR2, Metro Exodus, Shadow of the tomb raider ועוד..

דעתי האישית על הבלעדיים של סוני, מניסיון. 30% GAME PLAY.
·70% סרט. JRPG לא מעניינים אותי.
...
קודם כל אם יש יתרון ל-X1X על פני הסוני הוא לא יהיה במשחקי צד שלישי אלא בבלעדיים (שלא קיימים כבר ב X1X), פשוט מהסיבה שאולפן צד שלישי לא ישקיע 200% יותר זמן בשביל לעשות אופטימיזציות עבור קונסולה ספציפית, ולכן הפורטים יראו 90% אותו דבר בשתי הקונסולות, גם אם ה-X1X היה חזק פי 3.

בניגוד לאולפנים כמו Naughty Dog ו-Santa Monica שעובדים על פלטפורמה אחת בלבד וממקסמים אותה כמה שניתן. בכל מקרה, כל הכח של X1X לא משנה מול ה-PS4 Pro, כי פשוט: X1 לא מסוגל להתחרות בספריית המשחקים של סוני, וזו עובדה.
נערך לאחרונה על ידי Zachn ב 18/04/2018 14:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

gal-cohen כתב:
...
...
·מסכים לגמרי.
נראה לי שהוא פשוט חי ב 70% סרט...
...
·אני מבין שקשה לך לקבל דעה שונה, פאנבויי זאת דת.
כבעליו של PS4, אני בקושי משחק בבלעדיים של סוני, הסיבה? אכזבה וציפיות גבוהות.
HZD משחק בינוני שהמפתחים השאילו רעיונות ממשחקים כגון: TW3, ME.
The last of us, משחק זומביים בינוני עם AI דפוק! ממש לא מבין על מה כל הייפ.
Uncharted 4, חיקוי של TR ממין זכר, ואין מה להשוות למשחק RTR במיוחד הגרסה של המחשב.
הפורום הזה מנסה לצייר תמונה שPS4 זאת הקונסולה העדיפה, אבל זה ממש לא נכון.
PS4 קונסולה עדיפה למשחקי JRPG, סינגל פליי, ולמי שאוהב את האקסלוסיביים שלהם.
X1X, משחקיי מולטי, בלעדיים משותפים ל-PC, ביצועים ואיכות. כרגע אין ויכוח X1X בעליונות גרפית, עד ליציאת ה-PS5.
דרך אגב, אתה לא יכול להתעלם ממשחק בלעדי לקונסולה כמו PUBG, במיוחד שהמשחק משותף במשחקיות עם קהילת ה-PC.

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

Zachn כתב:
...
...

בניגוד לאולפנים כמו Naughty Dog ו-Santa Monica שעובדים על פלטפורמה אחת בלבד וממקסמים אותה כמה שניתן. בכל מקרה, כל הכח של X1X לא משנה מול ה-PS4 Pro, כי פשוט: X1 לא מסוגל להתחרות בספריית המשחקים של סוני, וזו עובדה.
...
20 FPS במשחק זה לא מקובל בשנת 2018, מזל שיש PC לשחק.
·

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #12 

uribak כתב:
...
...
20 FPS במשחק זה לא מקובל בשנת 2018, מזל שיש PC לשחק.
·
...
הנה, יצא המרצע מן השק :lol:
עוד טרול PC שנכנס לבלבל ת'מוח בפורומי קונסולות.
הבנתי, לכן גם לא אגיב בכלל על השטויות שרשמת.

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

uribak כתב:
...
...
הפורום הזה מנסה לצייר תמונה שPS4 זאת הקונסולה העדיפה, אבל זה ממש לא נכון.
...
מבלי להתייחס לאוסף שטויות שכתבת לפני...

ממממ, לא הפורום... העולם:

[img2=600x648]https://image.ibb.co/ddxWsS/Screenshot_1.png[/img2]

ידידי תשלים עם זה מיקרוסופט רשמית נכשלה בדור הנוכחי, ספריית משחקים עלובה, עוד פורצה, עוד Halo, עוד Gears of War? שום דבר לא חדש בגזרה. HZD אולי לדעתך משחק גרוע אבל גם אם כן, הוא הביא משהו חדש לסוני שלא היה עד היום, TLOU משחק זומבים משעמם... בסדר, ניתן לך.

יאללה בוא לשחק God of War, אה שיט, אתה תקוע עם Sea of Thieves.

חג שמח

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

דבר ראשון, אני לא "טרול" כבר ציינתי מראש שיש בבעלותי מחשב גיימינג, PS4, X360.
אני לא "Corporate slave" כמוך! אין לי העדפה לסוני, מיקרוסופט, נינטנדו או מחשב, אותי מעניינים המשחקים.
ה-PC היא הפלטפורמה המעודפת שלי מהרבה סיבות, בעיקר חופש האפשרויות בפלטפורמה.
את ה-PS4 רכשתי בעיקר בגלל הבלעדיים של סוני, אממה... מתברר שרוב הבלעדיים הם Overrated exclusives בלשון המעטה.
המשחקים דיי בנוניים, כמו שכבר כתבתי המון סצנות, מעט Game play.
אפרופו GOW, כחובב הסדרה הקודמת מימיי ה-PS2/3, בשבילי GOW החדש זה משחק אחר לחלוטין.
על אף שלא שיחקתי בו עדיין, נראה בביקורת שהמשחק הוא שילוב של Dark Souls, TR. ככה שקשה להביע דעה כעת.
בנוסף לזה, מביקורת שראיתי על המשחק יש בעיות ביצועים ונפילות ל-20 FPS, זה נורא למשחק פעולה.
FOV של המשחק בקושי 60, רוב המשחקיות עטופה בערפל, כנראה כפיצוי על החומרה החלשה.
למשחק אין מולטי, בקושי יש נשקים להחלפה, נרטיב הקפיצה בוטל.
שורה תחתונה: המשחק הזה הוא לא יותר מציון 8.

אני לא מבין מדוע אתה מראה לי את המכירות של PS4, ממתי קונים קונסולה לפי המכירות שלה, הזוי?
קונים קונסולה לפי העדפה אישית, ולא מכירות שמבוססות על PR ושיווק משומן.
מיקרווסופט לא אמרה עדיין את המילה האחרונה שלה, ככה שזאת שטות לכתוב: "תשלים עם זה מיקרוסופט רשמית נכשלה בדור הנוכחי"
חומרה חזקה יותר זה לא יתרון קטן.
אני חושב שדווקא סוני צריכה ללמוד ממיקרוסופט, ולהתחיל לשחרר משחקים בלעדיים גם ל-PC תגדיל את המכירות ללא מאמץ.
אבל, סוני פרנואידית ורואה בPC דווקא כאויב הגדול שלה.
חג שמח.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #15 

לסוני אין סיבה, ולא תיהיה סיבה לשחרר את המשחקים הבלעדיים שלי, המשחקים הבלעדיים שלה מייחדים אותה, וזה מן הסתם לגיטימי שאתה חושב אחרת, אבל לדעתי האישית אני לא אסכים איתך, HZD היה משחק יפיפה עם עלילה טובה ומשחקיות מעולה, והמשחקים הבאים אמורים לשפר את זה. GOW החדש שונה, וזה לגמרי לטובה כי המשחקים המקוריים לא לגמרי עומדים במבחן הזמן לטעמי (מעבר לנוסטלגיה), בנוסף שזה ממש לא משחק של 20FPS, הערוץ הכי אמין בנושא זה DigitalFoundry והם אמרו במפורש, ש-99% אחוז מהמשחק רץ ב-30FPS יציב עם Frame times יציבים של 33ms ורק סצנה פה או שם הציגה נפילת ביצועים כזאת או אחרת, וגם כשיש נפילה אז זה מ30 ל27, לא דרסטי ל-20.

אני מסכים שחומרתית ה-One X עדיף על ה-Pro, הוא יצא כמעט שנה אחריו. ואני גם מסכים שלמי שנטו מחפש לשחק במשחקי מולטיפלטפור אז הוא יהיה בחירה טובה יותר, מצד שני אני גם אסכים שמייקרוסופט בהחלט נכשלו בדור הקונסולות הנוכחי.

כמעט כל האקסקלוסיבים שלהם ירדו מהפרק, ואלו שכן עדיין קיימים יוצאים גם למחשב, אז כבר אין שום הצדקה לקנות One כשיש לך כבר PC, לעומת ה-PS4 שבעלי PC קונים בעיקר בגלל האקסקלוסיבים. מעבר לזה מייקרוסופט נכשלו חזק בתחילת הדור כשהשיקו את ה-One המקורי, שיווקו אותו יותר כמדיה סנטר מאשר קונסולה למשחקים.. וזה בתחילת הדור כשהחומרה החלשה של ה-One לא הגבילה אותו כמו היום, ה-Base PS4 מריץ משחקי מולטיפלטפורם הרבה יותר טוב מה-One S, וזה עובדה, וכשאתה מבין שמרבית הקונים קונים את ה-PS4 הבסיסי ולא את ה-Pro/X, על פני ה-One S אתה יכול להבין גם למה. גם אקסקלוסיביים וגם משחקי המולטיפלטפורם שרצים טוב יותר. אז נכון ה-One X עדיף חומרתית, ומשחקי המולטיפלטפורם נראים בו עדיף, אבל מי שמחפש את המשחקים בנוסף (שלטעמי, וכן שיחקתי בהם בעצמי, כולל U1עד 3 הישנים, וLast Of us) יעדיף עדיין לקנות את ה-Pro על פני ה-One X העדיף. אז כן, סוני כנראה ניצחו את הדור הזה.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

@uribak
אתה טרול חבוב.
זה שתציין כמה מכונות יש לך לא ישנו את העובדה הזו.
גם לי יש כמה וכמה מכונות, זה לא מנע ממך לכנות אותי פאנבוי דתי.
אתה מנסה להראות התמצאות בעולם הקונסולות, זה לא ממש עובד, משום שהחולשה שלך ל pc גוברת על כל היגיון בדיון איתך.
כמה מרירות יכולה להיות על משחקי השנה? :lol:

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

שמע אני לא יודע אם אתה אמיתי או לא, הכמות הטעיות שאתה כותב מדהימה.

נעזוב שניה בצד את העדפות המשחקים שלך, נגיד שאתה חושב שכל המשחקים של PS4 גרועים, סבבה. גרף המכירות שהראיתי לך לא אמור לשכנע אותך לקנות קונסולה ספציפית, אלא להמחיש לך כמה קונסולה אחת הצליחה מול אחרת, ואכן ביחס של 2 ל-1 סוני מחצה את מיקרוסופט בדור הנוכחי.

אני לא Corporate Slave, אני פשוט אדם שיודע להסתכל על נתונים.

עכשיו בוא נתייחס למה שכתבת:

בנוסף לזה, מביקורת שראיתי על המשחק יש בעיות ביצועים ונפילות ל-20 FPS
...
מדובר על כמה קטעים ספציפיים מאוד במשחק שנופלים לכיוון 27-28 FPS, אין נפילה ל-20, וגם אם יש, היא לא קיימת בפרו, אלא ב-PS4 הבסיסי.

FOV של המשחק בקושי 60, רוב המשחקיות עטופה בערפל, כנראה כפיצוי על החומרה החלשה.
...
עוד פעם סתם אמירה. ממליץ לך לראות את הוידאו הבא ולראות כמה המשחק עשיר בצבעוניות, שלא נדבר על Volumetric Lighting ו Temporal Anti Aliasing, טכנולוגיות יקרות שלא תמיד מוצאות את עצמן במשחקי קונסולות:

למשחק אין מולטי, בקושי יש נשקים להחלפה, נרטיב הקפיצה בוטל.
...
חוץ מ-Ascension, היחיד בסדרה שכלל מולטי (ונכשל) לא היה מולטי מעולם בסדרת GOW, גם אין צורך, כי זו לא מהות המשחק, המשחק הוא קווסט, עם מטרה סופית. גם בכל משחקי GOW הקודמים היה נשק אחד עיקרי עם וריאציות שונות, גם פה המתכון נשמר. "בוטל נרטיב הקפיצה", נו באמת אתה רציני?

אני לא מבין מדוע אתה מראה לי את המכירות של PS4, ממתי קונים קונסולה לפי המכירות שלה, הזוי?
קונים קונסולה לפי העדפה אישית, ולא מכירות שמבוססות על PR ושיווק משומן.
...
אני מראה לך מה אנשים בעולם בחרו, והעולם בחר סוני על פני X1 בדור הנוכחי, זה לא גושפנקא לקניה, זו הוכחה שה-PS4 מדבר לקהל רחב ויותר ומציע תוכן איכותי יותר, חוק המספרים הגדולים זה נקרא.

מיקרווסופט לא אמרה עדיין את המילה האחרונה שלה, ככה שזאת שטות לכתוב: "תשלים עם זה מיקרוסופט רשמית נכשלה בדור הנוכחי"
...
זו שטות לכתוב שזו שטות. למיקרוסופט אין עוד מילה אחרונה בדור הזה, היא אמרה את שלה. בהחלט זה מספיק זמן מראש להכריז שמיקרוסופט הפסידה כי המכירות של PS4 ממשיכות, ואין שום סיכוי ש X1 תדביק פער של 30,000,000 מכירות תוך שנתיים עד שיצא הדור הבא, זה פשוט לא יקרה.

חומרה חזקה יותר זה לא יתרון קטן
...
זה יתרון גדול, אם יש לך משחקים, ואין.

אני חושב שדווקא סוני צריכה ללמוד ממיקרוסופט, ולהתחיל לשחרר משחקים בלעדיים גם ל-PC תגדיל את המכירות ללא מאמץ.
...
אוקיי, באמת? כאילו, באמת? אחרי משפט כזה איך אפשר להגיד שאתה לא טרול? סוני, המתחרה העיקרית של מייקרוסופט, צריכה להתחיל לשחרר משחקים על PC?

בוא נניח שסוני באמת תעשה את זה, נראה לך שמיקרוסופט תתן לה להתחיל לשחרר משחקי PC שירוצו על מאות מיליוני מחשבי וינדואס בעולם, בשביל לגנוב למיקרוסופט יוזרים ומכירות? ואם כבר אנחנו בנושא, למייקרוסופט כבר אין אקסקלוסיביים ל-X1, ברגע שהמשחקים הם גם על PC, הם כבר לא אקסלוסיביים.

יוזרים של PS4 שרוצים לשחק את המשחקים של מייקרוסופט, פשוט יכולים להדליק את המשחק ולשחק שם, איזה אקסלוסיביות יש כאן?

אבל, סוני פרנואידית ורואה בPC דווקא כאויב הגדול שלה
...

סוני לא פרנואידית, סוני לא צריכה להיות פרנואידית כי היא שולטת בשוק הגיימינג העולמי. 70% מהגיימינג העולמי היום הוא בקונסולות ומכשירי מובייל, PC הוא המיעוט, הוא לא מהווה איום, להיפך, הפלטפורמה נלחמת על הישרדות.

בקיצור חבר, צא ולמד, ופעם הבאה בסס את טענותיך בנתונים אמיתיים יותר.

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

IamEzio כתב:לסוני אין סיבה, ולא תיהיה סיבה לשחרר את המשחקים הבלעדיים שלי, המשחקים הבלעדיים שלה מייחדים אותה, וזה מן הסתם לגיטימי שאתה חושב אחרת, אבל לדעתי האישית אני לא אסכים איתך,
...
יש לה סיבה טובה מאוד, כסף! ומון, תחשוב על כל קונסולה שנמכרת במיוחד הפרו, זה הפסד לסוני.
המשחקים זה הכסף, מה יקרה למשחק בלעדי כמו GOW שיימכר כ-40-50 מיליון יחידות רק ל-PS4.
עכשיו תכפיל את זה לשוק המאסיבי של ה-PC.
כמה תקבל: עוד 50 מיליון.
אתה מבין עכשיו את מה שמיקרוסופט הבינה. אז אתה לא יכול לכתוב לי שמיקרוסופט הפסידה בדור הזה.
ההיפך הוא הנכון! יש לה כרגע קונסולה חזקה יותר, יש לה שוק אדיר נוסף לבלעדיים PC.
הנה דוגמה קלאסית, המשחק Sea of Thieves מכר 2 מיליון בשבוע הראשון בזכות הPC.
וזאת למרות הביקורות.

סוני בעצם בדילמה עסקית, יש לה 2 אפשרויות:

1. להשיק קונסולה מהדור החדש PS5, כי אין לה שום סיכוי מול X1X וזה רק הולך ומחמיר.
נראה את זה שיצאו משחקים להיטים כמו: RDR2,METRO EX הבדלים בביצועים יהיו שמיים וארץ, ולא לקחתי את זמני הטעינה המגוחכים של PS4 PRO.
הבעיה באופציה הזאת, שלסוני אין כרגע את המשאבים והחומרה הנחוצה, להרפתקאה כזאת.
זה גם יעורר את זעמם של המעריצים שקנו את ה-PRO לא ממזמן, עיין ערך SEGA 32X.

2. האפשרות הנוספת, לשחרר את הבלעדיים לשוק העצום של הPC, זה יהיה מכה קשה בבטן הרכה של MS.
ויגרום לסוני לרווחים עצומים במשחקים, אבל... היא לוקחת סיכון לאבד גיימרים לטובת הPC.
גם אם זה יקרה לדעתי, הנזק יהיה מזערי ובטל ב60 בהשוואה להצלחה ממהלך כזה.
עכשיו אתה מבין שהמצב של סוני גרוע יותר מאשר MS.
הצפת השוק במשחקים בלעדיים, משמשת כיסוי למצב העגום עסקית של סוני.
לסיום, מיקרוסופט היא מפלצת רדומה שרק עכשיו מתעוררת..
שוב אני חוזר, המהלך שלה לשחרר בלעדיים לPC הביא אותה למקום טוב יותר מאשר סוני, ימים יגידו.

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

ההבדלים לא יהיו שמיים וארץ ב-RDR2 ו Metro, למה? כי הם משחקי מולטי פלטפורם, ההבדל יהיה אולי 20% לטובת X1X ברזולוציה וטקסטורות, FPS חלק, המשחקים עצמם יראו די זהים.

למען השם איזה כסף? אין כסף בשוק ה-PC, אין אינטרס לעשות מהלך עסקי ככ מטופש, הוא מהווה 20% מהשוק, כל הכסף נמצא בשוק הקונסולות, וסוני שולטת בו.

בכל מקרה, הייתי ממשיך לכתוב לך, אבל לא בא לי להאכיל את הטרול, כי ברור שאין לך באמת מושג על מה אתה מדבר ואתה סתם מנסה למשוך תשומת לב. אחלה יום.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #20 

@uribak
·

אתה צריך להבין שהשוק העצום של ה-PC בעולם הגיימינג זה esports, משחקי Free-to-play כמו League of Legends
או DOTA 2, או משחקי רשת כמו Overwatch או Fortnite החדש שהושק.. ממש לא AAA TITELS שאת רוב המכירות עושים בקונסולות.

מאותה הסיבה שהמשחק הכי משוחק שלי היה League of Legends עם יותר מ2000 שעות משחק, בזמן שהייתי מסיים משחקי AAA במחשב כמו גרביים ועובר הלאה.

לסוני באמת אין סיבה, או מוטיב כלשהו להוציא משחקים למחשב, מייקרוסופט עשתה את זה נטו כי המכירות של הקונסולה היו בירידה אז כחיזוק שתי הפלטפורמות היא החליטה לקרב ביניהן.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”