האם יש soundbar הינו תחליף לרסיבר?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
emaayan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

הי, כיום יש לי רסיבר marantz sr4300 עם סט רמקולים של Jamo A210PDD שניהם שירתו במשך 15 שנה.. בתקופה הזו אני לא רואה כמעט סרטים ומשחקים בעיקר סדרות מהורדות (האמת בתקופה הזו הטלווזיה הייתה מחוברת למחשב ופשוט לא ראיתי שום Hot או yes).

לאחרונה עברתי דירה שעברה שיפוץ לא קטו כולל הזזת דלת ימינה , ואז שמתי שהקיר לא בדיוק שטוח אלא קצת קעור בצד העליון, לקח לי כמה נסיונות (להלן החורים) להבין שכל בורג בצד העליון של זוויתון שאשים "יקפיץ" החוצה את הבורג התחתון זה אומר שלא אוכל לשים שום דבר כבד באזור הזה (כי אני לא בדיוק בעד שדברים יפלו על אנשים ) וכנראה לא אוכל להשתמש ברסיבר. האם שי soundbar שהם sorround שיכולים להיות תחליף ? במחיר סביר? האם יש אפשרות לצרף sub woofer קיים לsoundbar?
תמונה

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5182
נתן תודות: 1068 פעמים
קיבל תודות: 704 פעמים

שליחה #2 

קצת קשה לי עם זה שאתה חושב לוותר על רסיבר בגלל בעית מיקום...
האם ניסת למקם את הרסיבר מתחת המסך? תארגן מדף או שידה
מתחת המסך ואתה מסודר...
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra

dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1556
נתן תודות: 226 פעמים
קיבל תודות: 125 פעמים

שליחה #3 

@emaayan
·

יש soundbar שהם sorround :

https://www.philips.com.sg/c-p/B5_12/fi ... ar-speaker

emaayan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

ראיתי כמה כאלה, הבעיה שsubwoofer שלו בולט קדימה, כפי שאתה רואה אצלי sub woofer בנוי אחלה ותלוי על הקיר כך שאי אפשר להיתקל בו וגם לא חוסם מעבר, הכי טוב האם הייתי יכול למצוא רסיבר "קליל" (בסופו של דבר מה שאני משתמש היום, הבנתי נחשב לאיכות טובה אבל השתמשתי בפרומיל מהיכולות שלו) שיקבל הזנה מהמחשב ומהממיר (דרך אופטי) ויוציא אותם לjamo, ושלא ישקול 100 קילו כדי שלא אפחד לשים אותו על מדף קטן..אני בדרך לעזראלי לקנות נעליים אז חשבתי להציץ שם..

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”