שליטה מרחוק, צפיה בתכנים - תוכנת Extender לויסטה מדיה סנטר

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
GalBrill פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 265
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

הפתרון היחידי שיש כיום שאינו XBOX360 הוא תוכנה שנקראת WebGuide גרסה 4 שתומכת מדיה סנטר 2005 וויסטה גם כן.

לינק לאתר הבית של התוכנה: http://asciiexpress.com/webguide

בראש ובראשונה היא מיועדת להזמנת הקלטות וצפיה בחומרים מוקלטים מכל מחשב בעל דפדפן, כאשר גם תכנים כגון תמונות, וידאו וכו' שנמצאים על המדיה סנטר שלכם ניתנים לגישה.
הדגש הוא על "כל מחשב בעל דפדפן" - זה אומר גם מכל מקום בעולם! ז"א תוכלו לגשת למדיה סנטר שלכם מהעבודה\בית ספר באמצעות מחשב, מחשב נייד ואפילו PDA שמריץ דפדפן ולעשות את כל הנ"ל (כמובן שבישראל ארץ האבות, האבות לא נותנים לנו מספיק רוחב פס וה UPLOAD הזניח שיש לנו בבית יעשה קצת בעיות), אבל מחשב נייד בגינה או מרפסת או כל מחשב ברשת הביתית שלנו יהפוך לעמדה בעלת גישה ושליטה (כל זה מעביר ערוצים במדיה סנטר) על כל התכנים שלנו, כולל תוכניות שהוקלטו בעבר.

היפה הוא גם התמיכה בעברית של התוכנה למי שרוצה בה שמגיעה מובנת בהתקנה הבסיסית.

ההתקנה לוקחת כחמש דקות של הגדרות, אם רוצים באמת לגשת למחשב דרך האינטרנט צריכים לפתוח פורטים בתוכנת הפיירוול שלנו, ראוטר ו\או כל מחסום אחר כרגיל - זה עובד, בדוק!

אחרי ההתקנה תוכלו לקנח בהתקנה של וואג'ט החביב ואז מיד ובהשיג יד תוכלו לבצע את הפעולות ישר מהסרגל הצידי של ויסטה.

ההתקנה הבסיסית מגיעה עם אפשרות בדיקה של 14 יום ע"י קוד חינם שנשלח לכם למייל, אם תרצו את התוכנה אחרי הבדיקה היא תפריד לכם מהכיס 18$ - לדעתי מי שרוצה פתרון extender ולא XBOX360 זה פתרון מעולה.
כך נראת התוכנה שרצה דרך הדפדפן (אני ממליץ על מסך מלא ע"י F11), תוכלו לראות למעלה את הלחצני תכנים, מולכם זה ה EPG שרץ על המדיה סנטר שלי (YES) ולחיצה על תוכנית מביאה לכם את הפרטים, ואפרויות הקלטה צפיה וכו'.
 כך נראת התוכנה שרצה דרך הדפדפן (אני ממליץ על מסך מלא ע"י F11), תוכלו לראות למעלה את הלחצני תכנים, מולכם זה ה EPG שרץ על המדיה סנטר שלי (YES) ולחיצה על תוכנית מביאה לכם את הפרטים, ואפרויות הקלטה צפיה וכו'.
כך נראה תוסף סרגל הצד לשליטה מידית משולחן העבודה.
 כך נראה תוסף סרגל הצד לשליטה מידית משולחן העבודה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”