התייעצות בנושא המשך שירותי stingtv
חג שמח לכולם ושבת שלום,
אשמח להתייעץ אתכם לגבי נושא של stingtv .
היום אני מנוי לשירותי YES הרגילים ללא VOD ורוצה לצמצם את העלויות של צריכת שירותי הטלויזיה
שכן אף אחד צופה בערוצים אחרים למעט 12/13/14 והילדים צורכים כמעט את כל התכניות ילדים שלהם דרך היוטיוב.
ברשותי שתי טלויזיות לא חכמות וסטרימר של minix x8-h - הסטרימר נמצא בדילוגים בין שתי הלטויזיות דבר שלא כל כך נח לי.
לפני כחצי שנה ניסתי את שירותי סלקום TV והיה קטסטרופלי הן ברמת השידורים שלהם על גבי האינטרנט והן לגבי האנטנה של קליטת ערוצי העידן פלוס שלא קלט דבר - החזרתי להם את הציוד וביטלתי את השירות.
כיום אני מנוי לשירותי נטפליקס אותם אני רואה דרך הסטרימר.
לפני כשבועים החלטתי גם להצטרף לחודש ניסיון של stingtv ועד כה אני מאוד מרוצה . היתרון מבחינתי הוא שדרך השירותים שלהם ניתן לקבל את ערוצי עידן פלוס ללא עלות נוספות (כחלק מהחבילה שבוחרים) וככה אני לא צריך להתעסק עם נושא האנטנות של עידן פלוס, שייתכן שהקליטה אצלי לא כל כך טובה (משמרת) .
ההתלבטות שלי בעצם היא לגבי אופן ההתקשרות שלי עם stingtv .
למעשה החברה מציעה לספק את הסטרימר שלהם בצורת התחשבנות שאם נשארים איתם למשך שנתיים , הסטרימר למעשה ניתן ללא עלות (חיוב וזיכוי של 24 ש"ח למשך כ-24 חודשים).
החסרון הוא שכרגע הסטרימר שלהם (שאני לא יודע מה הנתונים שלו לגבי סטרימרים אחרים בעלות של 576 ש"ח (סה"כ תקופה)) לא מאושר להתקנת אפליקציית נטפליקס , כך שבפועל נראה לי שלקנות ממיר ב 576 ש"ח ללא אפשרות להתקנת נטפליקס מוגזם (למרות שהם אומרים שהם עובדים על קבלת אישור - אבל אין שום בטוחה לכך או מועד צפוי לקבלת אישור).
מאחר וקיימת אפשרות להתקנת אפליקציית stingtv מהחנות של גוגל ולצפות בסטרימרים אחרים ובהם כן ניתן להתקין נטפליקס, נראה לי עדיף. מצד שני עדין אני צריך לקנות סטרימר והם מציעים ברכישה ללא עלות (כפוף להשארות כמנוי למשך 24 חודש כך, שבאופן הזה אני לא מוציא שקל מהכיס).
מה דעתכם ? ואם כדאי לרכוש סטרימר לבד , איזה סטרימר מומלץ ?
תודה
אשמח להתייעץ אתכם לגבי נושא של stingtv .
היום אני מנוי לשירותי YES הרגילים ללא VOD ורוצה לצמצם את העלויות של צריכת שירותי הטלויזיה
שכן אף אחד צופה בערוצים אחרים למעט 12/13/14 והילדים צורכים כמעט את כל התכניות ילדים שלהם דרך היוטיוב.
ברשותי שתי טלויזיות לא חכמות וסטרימר של minix x8-h - הסטרימר נמצא בדילוגים בין שתי הלטויזיות דבר שלא כל כך נח לי.
לפני כחצי שנה ניסתי את שירותי סלקום TV והיה קטסטרופלי הן ברמת השידורים שלהם על גבי האינטרנט והן לגבי האנטנה של קליטת ערוצי העידן פלוס שלא קלט דבר - החזרתי להם את הציוד וביטלתי את השירות.
כיום אני מנוי לשירותי נטפליקס אותם אני רואה דרך הסטרימר.
לפני כשבועים החלטתי גם להצטרף לחודש ניסיון של stingtv ועד כה אני מאוד מרוצה . היתרון מבחינתי הוא שדרך השירותים שלהם ניתן לקבל את ערוצי עידן פלוס ללא עלות נוספות (כחלק מהחבילה שבוחרים) וככה אני לא צריך להתעסק עם נושא האנטנות של עידן פלוס, שייתכן שהקליטה אצלי לא כל כך טובה (משמרת) .
ההתלבטות שלי בעצם היא לגבי אופן ההתקשרות שלי עם stingtv .
למעשה החברה מציעה לספק את הסטרימר שלהם בצורת התחשבנות שאם נשארים איתם למשך שנתיים , הסטרימר למעשה ניתן ללא עלות (חיוב וזיכוי של 24 ש"ח למשך כ-24 חודשים).
החסרון הוא שכרגע הסטרימר שלהם (שאני לא יודע מה הנתונים שלו לגבי סטרימרים אחרים בעלות של 576 ש"ח (סה"כ תקופה)) לא מאושר להתקנת אפליקציית נטפליקס , כך שבפועל נראה לי שלקנות ממיר ב 576 ש"ח ללא אפשרות להתקנת נטפליקס מוגזם (למרות שהם אומרים שהם עובדים על קבלת אישור - אבל אין שום בטוחה לכך או מועד צפוי לקבלת אישור).
מאחר וקיימת אפשרות להתקנת אפליקציית stingtv מהחנות של גוגל ולצפות בסטרימרים אחרים ובהם כן ניתן להתקין נטפליקס, נראה לי עדיף. מצד שני עדין אני צריך לקנות סטרימר והם מציעים ברכישה ללא עלות (כפוף להשארות כמנוי למשך 24 חודש כך, שבאופן הזה אני לא מוציא שקל מהכיס).
מה דעתכם ? ואם כדאי לרכוש סטרימר לבד , איזה סטרימר מומלץ ?
תודה
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 524 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@fibola
כמו שנאמר למעלה — Xiaomi Mi Box יהיה האפשרות ההגיונית ביותר. קנה שתי יחידות בעלות חד פעמית של 500 ובטל את התלות בספקים.
אופציות נוספות הן Nvidia Shield (יקר יותר) או Amazon Fire TV (זול יותר)
כמו שנאמר למעלה — Xiaomi Mi Box יהיה האפשרות ההגיונית ביותר. קנה שתי יחידות בעלות חד פעמית של 500 ובטל את התלות בספקים.
אופציות נוספות הן Nvidia Shield (יקר יותר) או Amazon Fire TV (זול יותר)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
תודה על העצות
לגבי ההמלצה ל mi box , איך זה מסתדר עם השרשור הזה שאני מבין שיש מלא בעיות בשירות של נטפליקס
https://www.hometheater.co.il/vt287089.html
לגבי ההמלצה ל mi box , איך זה מסתדר עם השרשור הזה שאני מבין שיש מלא בעיות בשירות של נטפליקס
https://www.hometheater.co.il/vt287089.html
@fibola
·
יש לי מספר חודשים סטינג ושיומי מי בוקס.
לא נתקלתי בתקלות בנטפליקס.
אולם לפעמים השידור של סטינג קופא לחלקיק שניה. השיומי מי בוקס מחובר עם מתאם USB לרשת קווית. אז איני יודע אם הבעיה בסטינג, במהירות האינטרנט או ביכולות השיומי.
·
יש לי מספר חודשים סטינג ושיומי מי בוקס.
לא נתקלתי בתקלות בנטפליקס.
אולם לפעמים השידור של סטינג קופא לחלקיק שניה. השיומי מי בוקס מחובר עם מתאם USB לרשת קווית. אז איני יודע אם הבעיה בסטינג, במהירות האינטרנט או ביכולות השיומי.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 524 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
השרשור שפתחת מדבר על סלקום טי וי … אין קשר לנטפליקס.fibola כתב:תודה על העצות
https://www.hometheater.co.il/vt287089.html...
…ובכל זאת — אם אתה מחפש ודאות לגבי תמיכת 4K , HDR וכו׳ בנטפליקס אז לך על Nvidia Shield.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
Xiaomi mi box בתוספת מתאם רשת קווי (חובה!)
נטפליקס עובד חלק
סטינג עובד חלק
סלקום עובד חלק
לשיאומי בעיות אחרות אבל לא משהו משמעותי כגון:
מידי פעם השלט דורש חיבור מחדש
אחת לשבוע המכשיר דורש איתחול
מעבר לזה לא נתקלתי בבעיות בנטפליקס או בסטינג.
נטפליקס עובד חלק
סטינג עובד חלק
סלקום עובד חלק
מעבר לזה לא נתקלתי בבעיות בנטפליקס או בסטינג.
רק אוסיף שאצלי הוא מחובר ל WIFI ונטפליקס מנגן 4K בקלות. אם יש WIFI טוב, לא רואה שום צורך בחיבור קווי.kenwood1 כתב:Xiaomi mi box בתוספת מתאם רשת קווי (חובה!)
נטפליקס עובד חלק
סטינג עובד חלק
סלקום עובד חלק
מעבר לזה לא נתקלתי בבעיות בנטפליקס או בסטינג....
@fibola
·
תמיד זה אפשרי רק שאלה של השקעה.
מה שאמרתי נכון לגבי כל סטרימר, לא מומלץ לעבוד באלחוטי בצפיה בשידורי iptv, זאת הסיבה שסלקום כ"כ נפלו בהתחלה עד שהבינו שאלחוטי זה לא פיתרון והיום הם כבר לא מחברים אלחוטי אף לקוח.
תנסה, מקסימום תפרוס חיווט אח"כ.
·
תמיד זה אפשרי רק שאלה של השקעה.
מה שאמרתי נכון לגבי כל סטרימר, לא מומלץ לעבוד באלחוטי בצפיה בשידורי iptv, זאת הסיבה שסלקום כ"כ נפלו בהתחלה עד שהבינו שאלחוטי זה לא פיתרון והיום הם כבר לא מחברים אלחוטי אף לקוח.
תנסה, מקסימום תפרוס חיווט אח"כ.