מפחד מ צריבת תמונה בb7
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
1. צריבה אקוטית וקבועה (שים לב להבדל בין צריבה לצבירה) לא תתקן.יצחק22 כתב:1. יש דרך לתקן את זה אם זה קורה?
2.האחריות מכסה?
3.עד כמה צריך לחשוש מזה?...
2. אחריות לא מכסה.
3. תצטרך ״לעבוד קשה״ כדי להגיע למצב של נזק.… במצב שימוש סטנדרטי , אין סיכוי שתגיע לשם.
אצלי קורה שמשאירים (לא בכוונה כמובן) מסכים סטאטיים כמו מסכי תפריט של סטינג טי וי למשך זמן רב.
אין שום בעייה ! …והאמת שאישית השטות הזו הפסיקה לעניין אותי עוד מימי מסכי הפלאזמה הזכורים לטוב.
תתחדש
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
@ROCE
·
לא מספים ולא כלום
היה לי כמה שאלות בנוגע לרכישה ולקח לי זמן להחליט אם להזמין את הטלויזיה
לשאול על צריבת תמןנה זה דבר לגיטמי
לשמחתך אני באמת עומד לעזוב את הפורום הזה יש פה הרבה אנשים שצריכים עזרה ואתה רואה אלפי צפיות ואפס תגובות לעומת פורומים אחרים שעונים ישיר
חשוב לי לציין שאני יודע שאפאחד לא חייב לי או למישהו אחר כלום אבל זה אחת המטרות של הפורום וזה פשוט מתסכל עד שמישהו עונה לך (אם מספר הצפיות היה נמוך אז סבבה אבל שאלפי אנשים רואים אותו ואפאחד לא מגיב זה כבר משהו אחר...)
ואם אתה שואל יותר מדי שאלות אז ישר תוקפים אותך
אני באמת מודה לכל מי שעזר לי אבל זה נראה שיש פה בפורום יותר מדי אנשים כמוך
בעצם לשם שינוי אני מתכון להשאר פה קצת לעזור למי שצריך בשונה ממך...
·
לא מספים ולא כלום
היה לי כמה שאלות בנוגע לרכישה ולקח לי זמן להחליט אם להזמין את הטלויזיה
לשאול על צריבת תמןנה זה דבר לגיטמי
לשמחתך אני באמת עומד לעזוב את הפורום הזה יש פה הרבה אנשים שצריכים עזרה ואתה רואה אלפי צפיות ואפס תגובות לעומת פורומים אחרים שעונים ישיר
חשוב לי לציין שאני יודע שאפאחד לא חייב לי או למישהו אחר כלום אבל זה אחת המטרות של הפורום וזה פשוט מתסכל עד שמישהו עונה לך (אם מספר הצפיות היה נמוך אז סבבה אבל שאלפי אנשים רואים אותו ואפאחד לא מגיב זה כבר משהו אחר...)
ואם אתה שואל יותר מדי שאלות אז ישר תוקפים אותך
אני באמת מודה לכל מי שעזר לי אבל זה נראה שיש פה בפורום יותר מדי אנשים כמוך
בעצם לשם שינוי אני מתכון להשאר פה קצת לעזור למי שצריך בשונה ממך...
@יצחק22
·
המטרה היא באמת לשתף ידע ולעזור אבל הביקורת שאנשים השמיעו היא בגלל העובדה שאם יש התלבטות או שאלה / שאלות, הדרך לעשות את זה היא לרכז בפוסט אחד, ואם יש צורך אז זה בסדר גם לפתוח פוסט חדש, אבל כשפותחים פוסט ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד , אנשים מאבדים עניין ולכן גם לא מגיבים קח את זה בחשבון...
·
המטרה היא באמת לשתף ידע ולעזור אבל הביקורת שאנשים השמיעו היא בגלל העובדה שאם יש התלבטות או שאלה / שאלות, הדרך לעשות את זה היא לרכז בפוסט אחד, ואם יש צורך אז זה בסדר גם לפתוח פוסט חדש, אבל כשפותחים פוסט ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד , אנשים מאבדים עניין ולכן גם לא מגיבים קח את זה בחשבון...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
@ROCE,
זכית להרחקה מהפורום לשבוע על שימוש בטון ושפה שאף אחד לא אוהב לקרוא.
זכית להרחקה מהפורום לשבוע על שימוש בטון ושפה שאף אחד לא אוהב לקרוא.