כיצד ניתן לצפות ב 4K HDR אמיתי בסרטוני יוטיוב?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
תפתח את אפליקציית יוטיוב בסמארט של ה-TV.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
את השאלה שלך אפשר להקביל ל:
אצלי ברחוב הכל מוכן לנסוע ברכב. יש רכב, כביש.
למה האוטו לא מניע? סיבבתי את המפתח בסוויץ'.
איזו טלוויזיה? איזה כרטיס מסך? איזו מערכת הפעלה? האם הפעלת HDR בוינדוס? ועוד הרבה דברים אחרים.
איזו טלוויזיה? איזה כרטיס מסך? איזו מערכת הפעלה? האם הפעלת HDR בוינדוס? ועוד הרבה דברים אחרים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
·TheCoolest כתב: אצלי ברחוב הכל מוכן לנסוע ברכב. יש רכב, כביש.
....
הפעלת וישרים?
·טלוויזיה סוני kd65xe8596TheCoolest כתב:את השאלה שלך אפשר להקביל ל:
איזו טלוויזיה? איזה כרטיס מסך? איזו מערכת הפעלה? האם הפעלת HDR בוינדוס? ועוד הרבה דברים אחרים....
כרטיס מסך https://www.gigabyte.com/il/Graphics-Ca ... 0OC-2GD#sp
ווינדוז 10 עדכנית.
האם הווינדוז 10 מצליח לפענח HDR בצורה מושלמת או עדיין לא (ביוטיוב ובסרטים bluray 4k)
אם אפשר מדריך מלא להרצת 4k HDR על הווינדוז בצורה אמיתית ללא שום בעיות
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
למסך שלך יש יוטיוב עם תמיכה ב-HDR מובנה בסמארט, למה להתעסק במחשב?
הגרסה האחרונה של וינדוס 10 אמורה לתמוך ב-HDR. אבל צריך להפעיל את זה בהגדרות התצוגה.
עד כמה שידוע לי, רק כרום תומכת ב-HDR ביוטיוב במחשב, אבל לא ניסיתי את זה, אני לא יודע אם או איך בדיוק זה עובד.
הגרסה האחרונה של וינדוס 10 אמורה לתמוך ב-HDR. אבל צריך להפעיל את זה בהגדרות התצוגה.
עד כמה שידוע לי, רק כרום תומכת ב-HDR ביוטיוב במחשב, אבל לא ניסיתי את זה, אני לא יודע אם או איך בדיוק זה עובד.
·לא יודע למה במחשב כל כך בעייתי להפעיל HDR מוזר . כי גם יש לי סרטים שצריך לסדר אותם.TheCoolest כתב:למסך שלך יש יוטיוב עם תמיכה ב-HDR מובנה בסמארט, למה להתעסק במחשב?![]()
עד כמה שידוע לי, רק כרום תומכת ב-HDR ביוטיוב במחשב, אבל לא ניסיתי את זה, אני לא יודע אם או איך בדיוק זה עובד....
לגבי היוטיוב בטלוויזיה אם אני מפעיל וידאו 4k HDR איך אני לכול לוודא שהצבעים שאני רואה הם באמת HDR
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ב 55c6 שלי יש תמיכה ב hdr. ביוטיוב hdr אין לה תמיכה. זה לא אחד לאחד.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא יודע מה עם הסוני המדוברת, אבל עד כמה שידוע לי, מסכים מ-2017 כבר תומכים בפורמט VP9.2. (מה שדרוש עבור יוטיוב HDR).
השאלה החשובה איך אפשר לדעת שיוטיוב HDR נתמך בטלויזיה
כאשר אני מפעיל וידאו HDR ביוטיוב ובוחר בתפריט של הוידאו שבטלויזיה בוחר וידאו HDR10 הצבעים משתנים נראים כהים מדי
לא יודע אם ככה רואים וידאן HDR אמיתי או מיותר בצבעים
כאשר אני מפעיל וידאו HDR ביוטיוב ובוחר בתפריט של הוידאו שבטלויזיה בוחר וידאו HDR10 הצבעים משתנים נראים כהים מדי
לא יודע אם ככה רואים וידאן HDR אמיתי או מיותר בצבעים
קדמיים Polk Audio RTi A5
אחוריים Polk Audio RTi A1
סנטר Polk Audio CSi A4
סאב וופר Polk Audio PSW10
רסיבר Pioneer VSX-932
מחשב HTPC + כרטיס מסך GTX 1050
אוזניות סוני MDR-1000X
טלוויזיה Sony 4K HDR KD65XE8596
אחוריים Polk Audio RTi A1
סנטר Polk Audio CSi A4
סאב וופר Polk Audio PSW10
רסיבר Pioneer VSX-932
מחשב HTPC + כרטיס מסך GTX 1050
אוזניות סוני MDR-1000X
טלוויזיה Sony 4K HDR KD65XE8596
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לצערי לא יכול לעזור עם טלוויזיות של סוני.
ב-LG וב-VIZIO שלי יש אינדיקציה שמציגה בדיוק את הפורמט של התוכן.
ב-LG וב-VIZIO שלי יש אינדיקציה שמציגה בדיוק את הפורמט של התוכן.
מעט קשה לענות על השאלה לגבי המסך שלך, אבל בעיקרון אם האפליקציית יוטיוב במסך שלך תומכת ב- HDRsasa_204 כתב:השאלה החשובה איך אפשר לדעת שיוטיוב HDR נתמך בטלויזיה
לא יודע אם ככה רואים וידאן HDR אמיתי או מיותר בצבעים...
אז היא צריכה להעביר את המסך למצב HDR. כדאי גם לזכור שאמנם רוב קטעי ה- HDR ביוטיוב הם ב- HDR10
אך היום גם יש מספיק קטעים ב- HLG.
אני בכלל חושב שכל הנושא הזה של HDR ביוטיוב הוא מעט בעייתי כרגע ואני לא מתכוון רק מבחינת הצפיה בתכנים
כאלה. בתחילת השנה עשיתי כמה נסיונות להעלות תכני HDR שאני יצרתי ליוטיוב (בעיקר תכנים ב- HDR10), ואז
יצא לי להבין שכנראה (לפחות לדעתי) את כל העניין הזה נראה שהם מימשו כרגע בצורה מעט עקומה. לי זה נראה
שחלק מהבעיה קשור לאי התמיכה שלהם ב- H.265, שזה דבר שמעט מסבך לפחות את העלאת התכנים.
בכל מקרה הנה קישור להסברים של יוטיוב (או גוגל) לאיך ניתן להעלות תכנים כאלה שבתחילתו הם גם מתייחסים
בקצרה לצפיה באותם התכנים : https://support.google.com/youtube/answ ... ic=2888648
·לגבי יוטיוב הבנוrwg1 כתב:מעט קשה לענות על השאלה לגבי המסך שלך, אבל בעיקרון אם האפליקציית יוטיוב במסך שלך תומכת ב- HDR......
אז היא צריכה להעביר את המסך למצב HDR. כדאי גם לזכור שאמנם רוב קטעי ה- HDR ביוטיוב הם ב- HDR10
אך היום גם יש מספיק קטעים ב- HLG.
אני בכלל חושב שכל הנושא הזה של HDR ביוטיוב הוא מעט בעייתי כרגע ואני לא מתכוון רק מבחינת הצפיה בתכנים
כאלה. בתחילת השנה עשיתי כמה נסיונות להעלות תכני HDR שאני יצרתי ליוטיוב (בעיקר תכנים ב- HDR10), ואז
יצא לי להבין שכנראה (לפחות לדעתי) את כל העניין הזה נראה שהם מימשו כרגע בצורה מעט עקומה. לי זה נראה
שחלק מהבעיה קשור לאי התמיכה שלהם ב- H.265, שזה דבר שמעט מסבך לפחות את העלאת התכנים.
בכל מקרה הנה קישור להסברים של יוטיוב (או גוגל) לאיך ניתן להעלות תכנים כאלה שבתחילתו הם גם מתייחסים
בקצרה לצפיה באותם התכנים : https://support.google.com/youtube/answ ... ic=2888648...
מה לגבי סרטים Blu-Ray 4K HDR
גם אלה אני לא מצליח לצפות ב HDR אמיתי דרך המחשב
אם אתה מפעיל HDR דרך Windows ומפעיל סרטון יוטיוב שתומך HDR דרך דפדפן שתומך HDR לדוגמא Chrome BETA אז הסרטון יתנגן ב HDR.
האינדיקציה היא בבחירת איכות הסרטון:
[img2=416x234]https://developers.google.com/web/updat ... etting.png[/img2]
הפעלת הסרטון כאשר HDR לא מופעל ב Windows לא יציג את הנ"ל, רק רזולוציות ללא HDR.
האינדיקציה היא בבחירת איכות הסרטון:
[img2=416x234]https://developers.google.com/web/updat ... etting.png[/img2]
הפעלת הסרטון כאשר HDR לא מופעל ב Windows לא יציג את הנ"ל, רק רזולוציות ללא HDR.