סאונדבר דולבי אטמוס

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
ec707 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום

אני מחפש לשפר את איכות השמע אצלי בסלון מעבר למה שהטלוויזיה מאפשרת. באופן עקרוני מחפש תמיכה לדולבי אטמוס עם סאבוואפר.

אני לא הולך להתקין אצלי בבית הנוכחי רמקולים ל 5.1 או 7.1 לכן הפתרון צריך להיות בהתאם.

אשמח להמלצות

תודה

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10917
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 1942 פעמים

שליחה #2 

אין לך מה לחפש תמיכה באטמוס.
לא רלוונטי לכלום בסאונדבר.
כל הסאונדברים שמתהדרים בכיתוב תומך אטמוס, אכן יודעים לקבל את הפורמט,
אבל אין להם איך להשמיע אותו.
והיקרים יותר שכן מתיימרים לעשות זאת, עם אלמנטים הפונים לתקרה, עושים זאת בצורה כל כך לא משכנעת ומורגשת,
שחבל על הכסף.

ec707 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@Amir64

אם אני מוותר על האטמוס, מהו הסאונד בר הטוב ביותר היום בטווח מחירים של 1000 - 2000 שח?

אשמח להמלצות
תודה

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #4 

ec707 כתב:@Amir64

אם אני מוותר על האטמוס, מהו הסאונד בר הטוב ביותר היום בטווח מחירים של 1000 - 2000 שח?

אשמח להמלצות
תודה
...
·

הסאונדבאר הכי טוב זה רסיבר קולנוע ביתי הכי זול שניתן למצוא באמזון + סט רמקולים 5.1 זולים, גם מאמזון. ב 2500 שחניתן למצוא משהו כזה.. סאונדבאר טוב עבור דירה של סבא כי הוא מתקשה לשמוע את הקריין מהרמקולים של הטלויזיה. יותר מזה זה לא שווה כלום...

ec707 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

@Rekcuf
·
תודה

מכיוון שאין לי הכנה בקירות ל 5.1 / 7.1 כנראה שרסיבר לא יהיא רלוונטי למיקום הנוכחי. זו הסיבה שאני מנסה למצוא אופצייה חילופית. ברור לי שאני לא אקבל איכות מעולה אבל המטרה היא לשדרג את איכות השמע של הטלויזיה. רק הוספת סאבוופר לבטח תוסיף מימד לסרטים. אני מנסה לחפש פיתרון טוב כאשר רסיבר לא אפשרי ומקרן קול לא יהיה יעיל בגלל שהמקום יחסית פתוח. זו הסיבה שאני מחפש סאונדבר...

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #6 

המקרן קול היחידי שאני מכיר שתומך באטמוס מלא הוא ה-YAMAHA YSP-5600 אך הוא רחוק מתקציב של 2000 ש"ח
You pay peanuts, you get monkeys

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”