סאונדבר דולבי אטמוס
שלום
אני מחפש לשפר את איכות השמע אצלי בסלון מעבר למה שהטלוויזיה מאפשרת. באופן עקרוני מחפש תמיכה לדולבי אטמוס עם סאבוואפר.
אני לא הולך להתקין אצלי בבית הנוכחי רמקולים ל 5.1 או 7.1 לכן הפתרון צריך להיות בהתאם.
אשמח להמלצות
תודה
אני מחפש לשפר את איכות השמע אצלי בסלון מעבר למה שהטלוויזיה מאפשרת. באופן עקרוני מחפש תמיכה לדולבי אטמוס עם סאבוואפר.
אני לא הולך להתקין אצלי בבית הנוכחי רמקולים ל 5.1 או 7.1 לכן הפתרון צריך להיות בהתאם.
אשמח להמלצות
תודה
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10917
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אין לך מה לחפש תמיכה באטמוס.
לא רלוונטי לכלום בסאונדבר.
כל הסאונדברים שמתהדרים בכיתוב תומך אטמוס, אכן יודעים לקבל את הפורמט,
אבל אין להם איך להשמיע אותו.
והיקרים יותר שכן מתיימרים לעשות זאת, עם אלמנטים הפונים לתקרה, עושים זאת בצורה כל כך לא משכנעת ומורגשת,
שחבל על הכסף.
לא רלוונטי לכלום בסאונדבר.
כל הסאונדברים שמתהדרים בכיתוב תומך אטמוס, אכן יודעים לקבל את הפורמט,
אבל אין להם איך להשמיע אותו.
והיקרים יותר שכן מתיימרים לעשות זאת, עם אלמנטים הפונים לתקרה, עושים זאת בצורה כל כך לא משכנעת ומורגשת,
שחבל על הכסף.
·ec707 כתב:@Amir64
אם אני מוותר על האטמוס, מהו הסאונד בר הטוב ביותר היום בטווח מחירים של 1000 - 2000 שח?
אשמח להמלצות
תודה...
הסאונדבאר הכי טוב זה רסיבר קולנוע ביתי הכי זול שניתן למצוא באמזון + סט רמקולים 5.1 זולים, גם מאמזון. ב 2500 שחניתן למצוא משהו כזה.. סאונדבאר טוב עבור דירה של סבא כי הוא מתקשה לשמוע את הקריין מהרמקולים של הטלויזיה. יותר מזה זה לא שווה כלום...
@Rekcuf
·
תודה
מכיוון שאין לי הכנה בקירות ל 5.1 / 7.1 כנראה שרסיבר לא יהיא רלוונטי למיקום הנוכחי. זו הסיבה שאני מנסה למצוא אופצייה חילופית. ברור לי שאני לא אקבל איכות מעולה אבל המטרה היא לשדרג את איכות השמע של הטלויזיה. רק הוספת סאבוופר לבטח תוסיף מימד לסרטים. אני מנסה לחפש פיתרון טוב כאשר רסיבר לא אפשרי ומקרן קול לא יהיה יעיל בגלל שהמקום יחסית פתוח. זו הסיבה שאני מחפש סאונדבר...
·
תודה
מכיוון שאין לי הכנה בקירות ל 5.1 / 7.1 כנראה שרסיבר לא יהיא רלוונטי למיקום הנוכחי. זו הסיבה שאני מנסה למצוא אופצייה חילופית. ברור לי שאני לא אקבל איכות מעולה אבל המטרה היא לשדרג את איכות השמע של הטלויזיה. רק הוספת סאבוופר לבטח תוסיף מימד לסרטים. אני מנסה לחפש פיתרון טוב כאשר רסיבר לא אפשרי ומקרן קול לא יהיה יעיל בגלל שהמקום יחסית פתוח. זו הסיבה שאני מחפש סאונדבר...