אחרי 6 שנים מאושרות בבזק, עובר להוט.
לצערי בשביל לחסוך עלויות אני מוותר על בזק לטובת הטריפל של הוט ב269 שקלים (200 מגה)
הייתי בעבר הרחוק לקוח שלהם ובמהלך סשן משחקים היו לי בעיות של פינג וכו'
המחיר האטרקטיבי הוא הדבר היחיד שגורם לי לרצות לעבור (משתמש גם ככה בנטפליקס אבל בשביל קרובי משפחה נחמד שיהיה כבלים)
האם הממיר מיני פייבק בוקס סביר (גלישה קווית 200 מגה) ?
האם מישהו מאזור המרכז (מרכז ראשון לציון) חווה בעיות בפינג?
והכי חשוב, האם זה כמו פעם שבזמן עומס כשכולם ברשת המהירות יורדת?
הייתי בעבר הרחוק לקוח שלהם ובמהלך סשן משחקים היו לי בעיות של פינג וכו'
המחיר האטרקטיבי הוא הדבר היחיד שגורם לי לרצות לעבור (משתמש גם ככה בנטפליקס אבל בשביל קרובי משפחה נחמד שיהיה כבלים)
האם הממיר מיני פייבק בוקס סביר (גלישה קווית 200 מגה) ?
האם מישהו מאזור המרכז (מרכז ראשון לציון) חווה בעיות בפינג?
והכי חשוב, האם זה כמו פעם שבזמן עומס כשכולם ברשת המהירות יורדת?
אם אתה רוצה בזק, יש תשתית וספק 100 מגה ב-69 ש"ח בחודש באקספון.
בטלוויזיה תוסיף לזה לדוגמא חבילת סרטים של סטינג (יס) ב-39 ש"ח והגענו ל-110 ש"ח בחודש לדאבל.
אם צריך טלפון קווי זה תוספת של עוד 50 ש"ח לדוגמא בבזק והגענו ל-160 ש"ח לטריפל. חסכון של 1300 ש"ח בשנה לעומת ההצעה של הוט.
בטלוויזיה תוסיף לזה לדוגמא חבילת סרטים של סטינג (יס) ב-39 ש"ח והגענו ל-110 ש"ח בחודש לדאבל.
אם צריך טלפון קווי זה תוספת של עוד 50 ש"ח לדוגמא בבזק והגענו ל-160 ש"ח לטריפל. חסכון של 1300 ש"ח בשנה לעומת ההצעה של הוט.
לגבי הוט
נותנים לך תשתית ספק(הוטנט חינם מהוטמובייל) טלפון ביתי בלי הגבלה טלויזיה VOD.
הייתי איתם 20 שנה ואני יכול לספור על כף יד אחת בעיות באינטרנט או בטלפון.
בטלויזיה(קליטה וכו' קצת יותר אבל לא היסטרי פעם ב..
השירות שלהם היה טוב עד התקופה האחרונה.
פעם אחרונה התקלקל לי הממיר לפני חג שבועות ורצו לתקוע אותי כל החג בלי טלויזיה (נשלח טכנאי רק אחרי החג)
בסוף נאלצתי לנסוע לתחנת שירות להחליף ממיר בעצמי
הייתי משלם 430 על 3 ממירים אחד מקליט טלפון בלי הגבלה אינטרנט 100./2 וVOD
התקשרתי להוזיל את הטריפל לא רצו להעביר אותי למסלול מוזל יותר וגם כשהסכימו להורדת מחיר ל320 לא שלחו סיכום עסקה והעלו שוב את המחיר לאחר חודש ל340+ללא אשורי והסכמתי.
אז החלטתי להתנתק סופית כי רציתי לא לשלם יותר מ250 על טריפל
כרגע אני בבזק חודש חינם ספק בזב"ל טלפון קווי בזק שאישתי חייבת (מבחינתי יכולתי לוותר) עידן+ ונטפליקס.
יגמר החודש חינם נעבור לסיטונאי של בזב"ל(חייב IP ציבורי וקבוע)
מרגיש שהשתחררתי מהכלא של הוט לקח לי חודש להתנתק מהם
התוכנית שבסוף אשלם בסביבות 200 פלוס מינוס על אינטרנט טלפון ושירות טלויזיה ע"ג אינטרנט (כרגע נטפליקס)
הייתי איתם 20 שנה ואני יכול לספור על כף יד אחת בעיות באינטרנט או בטלפון.
בטלויזיה(קליטה וכו' קצת יותר אבל לא היסטרי פעם ב..
השירות שלהם היה טוב עד התקופה האחרונה.
פעם אחרונה התקלקל לי הממיר לפני חג שבועות ורצו לתקוע אותי כל החג בלי טלויזיה (נשלח טכנאי רק אחרי החג)
בסוף נאלצתי לנסוע לתחנת שירות להחליף ממיר בעצמי
הייתי משלם 430 על 3 ממירים אחד מקליט טלפון בלי הגבלה אינטרנט 100./2 וVOD
התקשרתי להוזיל את הטריפל לא רצו להעביר אותי למסלול מוזל יותר וגם כשהסכימו להורדת מחיר ל320 לא שלחו סיכום עסקה והעלו שוב את המחיר לאחר חודש ל340+ללא אשורי והסכמתי.
אז החלטתי להתנתק סופית כי רציתי לא לשלם יותר מ250 על טריפל
כרגע אני בבזק חודש חינם ספק בזב"ל טלפון קווי בזק שאישתי חייבת (מבחינתי יכולתי לוותר) עידן+ ונטפליקס.
יגמר החודש חינם נעבור לסיטונאי של בזב"ל(חייב IP ציבורי וקבוע)
מרגיש שהשתחררתי מהכלא של הוט לקח לי חודש להתנתק מהם
התוכנית שבסוף אשלם בסביבות 200 פלוס מינוס על אינטרנט טלפון ושירות טלויזיה ע"ג אינטרנט (כרגע נטפליקס)
עד סוף 2017 הייתי מנוי בטריפל אצל הוט - 25+ שנים. במשחקים היו לי תמיד פינגיים גבוהים מאוד, אבל יכול להיות שזו בעיה של פרטנר שהיו הספק שלי, כי הרבה דיווחו שלפרטנר יש פינגים גבוהים.
הוט משתמשים בתשתית קואקס - לא יעזור שום דבר, זו תשתית שיתופית. בתשתית כזאת אם השכנים שלך משתמשים בהוט זה ישפיע על המהירות ועל הביצועים של הרשת שלך.
תנסה לראות איך זה ומקסימום לא יעבוד טוב תתנתק. הצרה היא שהוט היא החברה שהכי קשה להתנתק ממנה מנסיוני, אבל שווה לראות.
שקלת לנסות את אחד משירותי הטלוויזיה החדשים? (פרטנר, סלקום, סטינג, Next, רמי לוי TV, טריפל סי)
הוט משתמשים בתשתית קואקס - לא יעזור שום דבר, זו תשתית שיתופית. בתשתית כזאת אם השכנים שלך משתמשים בהוט זה ישפיע על המהירות ועל הביצועים של הרשת שלך.
תנסה לראות איך זה ומקסימום לא יעבוד טוב תתנתק. הצרה היא שהוט היא החברה שהכי קשה להתנתק ממנה מנסיוני, אבל שווה לראות.
שקלת לנסות את אחד משירותי הטלוויזיה החדשים? (פרטנר, סלקום, סטינג, Next, רמי לוי TV, טריפל סי)