למכירה סאב SVS SB-13 Ultra
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
אחלה סאב .... לטעמי גם אחלה מחיר
בהצלחה במכירה
בהצלחה במכירה
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7407
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אם אני גר חמש דקות ממך ולא נועדנו אז לא נועדת אם אף אחד כי אי אפשר לבוא לראות אי אפשר לבוא לשמוע לא שאני מאשים אותך זה בגלל העבודה שלך אז תכתוב מתי אפשר לבוא לא רק לי למי שרוצה לקנות את הסאב . ונתתי לך את ההצעה הכי גבוהה 4000 שקל בדוק.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7407
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
היה שבוע אחד לפני שלושה חודשים או חודשיים שמישהו כתב במקומי פה שטויות שאני בטח לא מתנסח ככה ודיברתי גם אם עופר לאור ומרטין על זה הם תיקנו את הדבר ומי שזוכר טוב התמונה בצד היתה של הילדה הקטנה שלי ורק אחרכך שעופר החזיר אותי מעונש שלא היה מובן לי החלפתי את התמונה . למי שנפגע בכתיבה רק שתדעו זה לא היה אני ומנהלי האתר יודעים זאת אני משתתף קבוע פה והאתר הזה חשוב לי קצת הרבה מאוד משאני יכתוב פה או בפרטי שטויות לאחרים מקווה שהנושא הזה לא יעלה עוד
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass