מבקש את חוכמת ההמונים לגבי טלויזיות OLED ושידורי ספורט -מנגנון החלקת תמונה
-
NivToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
היי חברים
רוצה לעזור לחבר -שהיום בהתלבטות גדולה לגבי רכישה של טלויזיה חדשה מדגם אולד של LG
עיקר הצפייה שלו זה ספורט -כדורגל כדורסל ושידורים רגילים - סרטים לא מענינים אותו.
משיטוט באינטנרט שרושמים טלוזייה הכי טובה לשידורי ספורט המקום הראשון שייך לC7 של LG לפי מיטב המומחים .
לאחרונה נתקלתי פה במספר תגובות שאומרים שהחלקת תמונה בLG היא על הפנים ועדיף סוני או סמסונג בשביל שידורי ספורט .
השאלה שלי - לכל החברים שיש פה את הטלויזיה הנ"ל ומתוך ידיעה שהטלויזיה היא בעיקר לצפייה בשידורי ספורט כמה הLG גרועה - בהשוואה לסוני\סמסונג - או שהכל פה דעות של אנשים ממורמרים שאין להם כסף לאולד אז מוציאים ללכלך ומנסים להצדיק את הקנייה של הסוני\סמסונג.
.
רוצה לעזור לחבר -שהיום בהתלבטות גדולה לגבי רכישה של טלויזיה חדשה מדגם אולד של LG
עיקר הצפייה שלו זה ספורט -כדורגל כדורסל ושידורים רגילים - סרטים לא מענינים אותו.
משיטוט באינטנרט שרושמים טלוזייה הכי טובה לשידורי ספורט המקום הראשון שייך לC7 של LG לפי מיטב המומחים .
לאחרונה נתקלתי פה במספר תגובות שאומרים שהחלקת תמונה בLG היא על הפנים ועדיף סוני או סמסונג בשביל שידורי ספורט .
השאלה שלי - לכל החברים שיש פה את הטלויזיה הנ"ל ומתוך ידיעה שהטלויזיה היא בעיקר לצפייה בשידורי ספורט כמה הLG גרועה - בהשוואה לסוני\סמסונג - או שהכל פה דעות של אנשים ממורמרים שאין להם כסף לאולד אז מוציאים ללכלך ומנסים להצדיק את הקנייה של הסוני\סמסונג.
.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתה ממש לא רוצה לשמוע חוות דעת ממשהו שכבר רכש את הטלויזיה. לך לחנות שמחזיקה OLED של LG בתצוגה, תבקש לצפות בערוץ ספורט HD, ולשחק בהגדרות התמונה בשלט, אתה מיד תבין שאכן עדיף לכבות הכל ב LG. אם תצליח למצוא OLED סוני בתצוגה, תוכל להבין כיצד החלקת תמונה יכולה מאד לעזור אם נעשית באופן נכון (זה מזכיר שימוש ב DSP בסיברי קולנוע ביתי, בכל החברות, פרט לימהה, עדיף לכבות את כל מצבי ה DSP, ובכל זאת בימהה עושים את זה נכון שזה דיי שימושי, לפחות עבור חלק מסגנונות המוסיקה).
-
NivToledano
- חבר פעיל

היי חברים אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שיש ברשותם תטלויזיה - האם האולד יודעות להתמודד טוב עם שידורי ספורט או שהייתם מממליצים להתמקד בדגמי סוני ? אשמח לעזרה
·אם מנגנון החלקת התמונה (True motion) פעיל (והוא פעיל באופן דיפולטיבי) אתה תראה מריחות. כל מה שצריך זה לבטל את זה בשתי לחיצות כפתור.NivToledano כתב:היי חברים אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שיש ברשותם תטלויזיה - האם האולד יודעות להתמודד טוב עם שידורי ספורט או שהייתם מממליצים להתמקד בדגמי סוני ? אשמח לעזרה...
-
NivToledano
- חבר פעיל

היי שי תודה על התגובה
האם ביטול המנגנון מוריד מאיכות הצפייה של הטלוזייה - אני מתכוון ברגע שמורידים את המנגנון הזה התמונה תיהיה פחות איכותית וחדה - כי אם כן אין טעם לפי דעתי בהצדקה להשקיע באולד .
האם ביטול המנגנון מוריד מאיכות הצפייה של הטלוזייה - אני מתכוון ברגע שמורידים את המנגנון הזה התמונה תיהיה פחות איכותית וחדה - כי אם כן אין טעם לפי דעתי בהצדקה להשקיע באולד .
·ממש לא. יש סרטים שאני מוצא שנראים טוב יותר אם המנגנון פועל. אם יש מריחות (אקשן מהיר, ספורט) אני מכבה אותו. אין קשר לאיכות התמונה וואט סו אבר. (אמנם יש הטוענים שיש לטלויזיות אחרות מנגנון החלקת תמונה מוצלח יותר, אבל זה כבר עניין למומחיםNivToledano כתב:היי שי תודה על התגובה
האם ביטול המנגנון מוריד מאיכות הצפייה של הטלוזייה - אני מתכוון ברגע שמורידים את המנגנון הזה התמונה תיהיה פחות איכותית וחדה - כי אם כן אין טעם לפי דעתי בהצדקה להשקיע באולד ....