גישה מרחוק להוטבוקס 2 ?
לאחר שיחה עם התמיכה הטכנית של הוט הוסבר לי שאין אפשרות לגישה מרשת אחרת לרשת שלי בבית, למשל כאשר אני רוצה לגשת ליחידת הנאס מרחוק.
שאלתי גם על מוצרים חכמים שצריך לגשת אלייהם מהפלאפון כמו מצלמה, מפסק דוד חכם וכו'.
בשורה התחתונה זה לא נשמע לי הגיוני, ביקשתי לשאול מישהו מקצועי בתמיכה אבל הם טענו לאחר בדיקה שזה לא אפשרי, יש כאן מישהו שיש לו ניסיון עם הוטבוקס ויכול לאשר ?
שאלתי גם על מוצרים חכמים שצריך לגשת אלייהם מהפלאפון כמו מצלמה, מפסק דוד חכם וכו'.
בשורה התחתונה זה לא נשמע לי הגיוני, ביקשתי לשאול מישהו מקצועי בתמיכה אבל הם טענו לאחר בדיקה שזה לא אפשרי, יש כאן מישהו שיש לו ניסיון עם הוטבוקס ויכול לאשר ?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10918
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
יש לי הוטבוקס 2, ואני מתחבר ל- NAS QNAP כשאני לא בבית.
אז בטח לא "אין אפשרות"
אז בטח לא "אין אפשרות"
@Amir64
·
הדבר הכי מרגיז בתמיכה טכנית שאתה כל פעם נופל על נציג עם אגו שאין לו ידע טכני ולא מוכן לעזור וגם שהוא אומר לך חכה רגע אני בודק, אי אפשר להאמין לו...
מההתקנה הבסיסית הצלחת לגשת דרך הפלאפון לנאס ללא הגדות נוספות ?
·
הדבר הכי מרגיז בתמיכה טכנית שאתה כל פעם נופל על נציג עם אגו שאין לו ידע טכני ולא מוכן לעזור וגם שהוא אומר לך חכה רגע אני בודק, אי אפשר להאמין לו...
מההתקנה הבסיסית הצלחת לגשת דרך הפלאפון לנאס ללא הגדות נוספות ?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
כי תמיכה הם תמיכה ולא הדרכה טכנית, אדם שמבקש לעשות דברים כאלה אמור לדעת איך לעשות, ולא להתקשר לתמיכה.
לא יודע? פונים לאיש טכני או לפורומים כמו פה.
תן פרטים על איזה NAS וננסה לסייע לך.
לא יודע? פונים לאיש טכני או לפורומים כמו פה.
תן פרטים על איזה NAS וננסה לסייע לך.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
@mp3lll
·
הייתי לפני זה בסלקום ופתרו לי את הבעיה, לאחר מכן באנלימיטד ושוב פתרו את הבעיה, רוב הנציגים לא מבינים איך לעשות את זה אבל למזלי שם לא נתקלתי בכזאת התנגדות לעזרה כמו בהוט...
יש לי wd my cloud 2tb. כאשר אני ברשת הביתית אין בעיה להתחבר אבל דרך הפלאפון ברשת שונה הוא לא מתחבר.
·
הייתי לפני זה בסלקום ופתרו לי את הבעיה, לאחר מכן באנלימיטד ושוב פתרו את הבעיה, רוב הנציגים לא מבינים איך לעשות את זה אבל למזלי שם לא נתקלתי בכזאת התנגדות לעזרה כמו בהוט...
יש לי wd my cloud 2tb. כאשר אני ברשת הביתית אין בעיה להתחבר אבל דרך הפלאפון ברשת שונה הוא לא מתחבר.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

אתה לא יכול לדרוש מנציג תמיכה לפתור לך בעיות של WD, את זה התמיכה של WD אמורה לבצע.
כן הגיוני לבקש מתמיכה "אני צריך לפתוח פורט X ושבצעו לי Y:
נראה שזה די פשוט, חיפוש קטן בגוגל, לאפשר את זה ולראות איזה פורטים הוא רוצה לפתוח.
[imgbig]https://cdn-enterprise.discourse.org/wd ... 41ed1c.jpg[/imgbig]
כן הגיוני לבקש מתמיכה "אני צריך לפתוח פורט X ושבצעו לי Y:
נראה שזה די פשוט, חיפוש קטן בגוגל, לאפשר את זה ולראות איזה פורטים הוא רוצה לפתוח.
[imgbig]https://cdn-enterprise.discourse.org/wd ... 41ed1c.jpg[/imgbig]
@mp3lll
·
אני אבדוק שוב אבל בפעם האחרונה שבדקתי הפורטים האלו פתוחים, הנאס מחובר תחת port forward והכל אמור לזרום חלק כמו מקודם, וכאשר פניתי לסלקום ואנלימיטד שנייהם פתרו לי את הבעיה כלומר ממש עברו איתי על ההגדרות של הנאס והסבירו לי איך להגדיר את הנאס כדי שיעבוד הכל... כמובן לא הייתי צריך לצעוק ולאיים בהתנתקות פשוט הסברתי להם שאם אין לי גישה מרחוק אז השירות שלהם לא רלוונטי עבורי ואז השמיים הם הגבול...
אז פעם ראשונה בסלקום כמה דקות עם הנציג שהסביר לי איך להגדיר הכל פעם שנייה באנלימיטד שפשוט הבינו שהבעיה היא שצריך להוציא אותי מאחורי נאט ואקספון הוציאו אותי ללא תוספת תשלום... כל המושגים האלו אני מבין אותם רק בתיאוריה תכלס אין לי מושג מה זה אומר, פשוט בהוט כבר 3 שיחות ולא נראה לי שזה יתקדם לאנשהוא...
בכל אופן תודה על העזרה אני אבדוק שוב אם הפורטים האלו פתוחים כי ההוטבוקס מאפס את עצמו כל יומיים, אתמול קיבלתי חדש אולי הייתה בעיה בהוטבוקס עצמו.
·
אני אבדוק שוב אבל בפעם האחרונה שבדקתי הפורטים האלו פתוחים, הנאס מחובר תחת port forward והכל אמור לזרום חלק כמו מקודם, וכאשר פניתי לסלקום ואנלימיטד שנייהם פתרו לי את הבעיה כלומר ממש עברו איתי על ההגדרות של הנאס והסבירו לי איך להגדיר את הנאס כדי שיעבוד הכל... כמובן לא הייתי צריך לצעוק ולאיים בהתנתקות פשוט הסברתי להם שאם אין לי גישה מרחוק אז השירות שלהם לא רלוונטי עבורי ואז השמיים הם הגבול...
אז פעם ראשונה בסלקום כמה דקות עם הנציג שהסביר לי איך להגדיר הכל פעם שנייה באנלימיטד שפשוט הבינו שהבעיה היא שצריך להוציא אותי מאחורי נאט ואקספון הוציאו אותי ללא תוספת תשלום... כל המושגים האלו אני מבין אותם רק בתיאוריה תכלס אין לי מושג מה זה אומר, פשוט בהוט כבר 3 שיחות ולא נראה לי שזה יתקדם לאנשהוא...
בכל אופן תודה על העזרה אני אבדוק שוב אם הפורטים האלו פתוחים כי ההוטבוקס מאפס את עצמו כל יומיים, אתמול קיבלתי חדש אולי הייתה בעיה בהוטבוקס עצמו.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10918
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
נציגי התמיכה של הוט לא יודעים לזהות תקלות של הוט בקו.
אתה רוצה שיידעו על פתיחת פורטים?
אם אתה רוצה דוגמה:
התקשרתי להתלונן על מהירות איטית ומיליוני שגיאות תקשורת שמדווח ההוטבוקס.
2 נציגים:
1: "איפסתי את ההוטבוקס, עכשיו אין שגיאות." (בטח, האיפוס איפס את ספירת השגיאות מההדלקה האחרונה...)
2: "אין דבר כזה שגיאות תקשורת באינטרנט, או שעובד, או שלא עובד."
לך תתחיל להסביר להם על איך עובד TCP.
אתה רוצה שיידעו על פתיחת פורטים?
אם אתה רוצה דוגמה:
התקשרתי להתלונן על מהירות איטית ומיליוני שגיאות תקשורת שמדווח ההוטבוקס.
2 נציגים:
1: "איפסתי את ההוטבוקס, עכשיו אין שגיאות." (בטח, האיפוס איפס את ספירת השגיאות מההדלקה האחרונה...)
2: "אין דבר כזה שגיאות תקשורת באינטרנט, או שעובד, או שלא עובד."
לך תתחיל להסביר להם על איך עובד TCP.
אני עם הוטבוקס 1. כאשר שימש גם לצרכי הרשת הביתית פתיחת פורטים היתה מאוד לא אמינה. הייתי עושה לו restart כדי לקוות שההגדרות יתפסו, בסוף חלק עבד וחלק לא.
יכול להיות גם שאתה מאחורי NAT של הספקית שמסבך/לא מאפשר פתיחת פורטים.
המצב אצלי עכשיו שההוטבוקס משמש רק כמודם, והרשת הביתית נוצרת בראוטר שקניתי והפורטים נפתחים, אפילו בלי ריסטארט.
יכול להיות גם שאתה מאחורי NAT של הספקית שמסבך/לא מאפשר פתיחת פורטים.
המצב אצלי עכשיו שההוטבוקס משמש רק כמודם, והרשת הביתית נוצרת בראוטר שקניתי והפורטים נפתחים, אפילו בלי ריסטארט.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

,אני באמת לא מבין את הדרישה, למה שאני הוט או כל חברה תעבור איתך על הגדרות דיסק קשיח בענן של WD?
אם כבר WD צריכה לתת לך פיתרון ולא הוט וכו.
אקספון הגיוני, כי היית מאחורי נאט, אבל להוט בספק אם יש נאט.
בכל מקרה שלחתי לך את הפיתרון תתקדם לשם.
אם כבר WD צריכה לתת לך פיתרון ולא הוט וכו.
אקספון הגיוני, כי היית מאחורי נאט, אבל להוט בספק אם יש נאט.
בכל מקרה שלחתי לך את הפיתרון תתקדם לשם.
@mp3lll
·
קודם כל תודה על העזרה, בינתיים הצלחתי למצוא נציג של הוט שעבר איתי שוב על פתיחת פורטים בהוטבוקס, כמו שאמרתי זה לא עוזר. ניסיתי הכל. הגדרתי בנאס פורטים ידנית, קבעתי כתובת סטאטית, עשיתי כל מה שכתוב במדריך שלהם, כל מה שבעצם עשיתי לפני זה, בצורה ידנית הוא לא מצליח לקיים גישה מרחוק עם הרשת, ובצורה אוטומטית גם כן לא, היה צריך לפחות לפתוח relay connection כשהוא על auto. אבל כלום כרגע. אני מתחיל להתייאש מהוט + הוטנט, הראוטר שלהם גם כל יומיים מנתק לי את כל המכשירים מהרשת וזה אחרי החלפת ראוטר כבר תוך חודש שאני מנוי אצלהם.
·
קודם כל תודה על העזרה, בינתיים הצלחתי למצוא נציג של הוט שעבר איתי שוב על פתיחת פורטים בהוטבוקס, כמו שאמרתי זה לא עוזר. ניסיתי הכל. הגדרתי בנאס פורטים ידנית, קבעתי כתובת סטאטית, עשיתי כל מה שכתוב במדריך שלהם, כל מה שבעצם עשיתי לפני זה, בצורה ידנית הוא לא מצליח לקיים גישה מרחוק עם הרשת, ובצורה אוטומטית גם כן לא, היה צריך לפחות לפתוח relay connection כשהוא על auto. אבל כלום כרגע. אני מתחיל להתייאש מהוט + הוטנט, הראוטר שלהם גם כל יומיים מנתק לי את כל המכשירים מהרשת וזה אחרי החלפת ראוטר כבר תוך חודש שאני מנוי אצלהם.
ראשית כל לפתוח פורטים לרשת ביתית זה סכנת נפשות
כמו חבית נפץ,הדבר האחרון שאתה רוצה לעשות זה לפתוח
גישה לשרת NAS על תתפלא אחרי זה אם תראה את הקבצים
שלך או תמונות שלך מסתובבים ברשת
גישה לרשת ביתית זה אך ורק על גבי VPN
כמו חבית נפץ,הדבר האחרון שאתה רוצה לעשות זה לפתוח
גישה לשרת NAS על תתפלא אחרי זה אם תראה את הקבצים
שלך או תמונות שלך מסתובבים ברשת
גישה לרשת ביתית זה אך ורק על גבי VPN