שלום חברים,
הגיע הזמן לשדרג את המסך הנוכחי שלי, פנסוניק VT60 - 65.
להבנתי האפשרויות שלי הם
סוני - x940e - 75
lg - אולד C8 65 או 77 תלוי מחיר.
סוני - אולד 65
משהו אחר?
כן רוצה לשדרג גם את גודל המסך ולכן נוטה לא ללכת על Oled 65
מה דעתכם? מה אתם הייתם עושים?
מרחק 3.9 מהספה למסך.
אולי בכלל לחכות ולא לשדרג??!
תודה
שדרוג מסך VT60 - 65
-
kingshoko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
סחוב עוד כשנה עם המסך הנוכחי ואז נסה לשדרג את עצמך גם בגודל. כיום מחירי ה- 77 (ובכלל באזור הזה) של מסכים איכותיים עדיין די גבוהים לאדם הממוצע. לפני כשנתיים מחירי ה- 65 של ה- OLED היו בשמיים והיום הם סה"כ די בהישג יד. אותו דבר ייקרה בעתיד הקרוב עם פאנלים גדולים יותר.
LG צפוייה לפתוח השנה מפעל חדש לייצור פאנלים עם דגש על פאנלי OLED גדולים כדי לעמוד בביקוש וכדי להצליח להיות תחרותיים יותר במחיר. בקיצור, למרחק שלך(כמעט 4 מטר) - הייתי ממתין למשהו גדול יותר מ- 65.
LG צפוייה לפתוח השנה מפעל חדש לייצור פאנלים עם דגש על פאנלי OLED גדולים כדי לעמוד בביקוש וכדי להצליח להיות תחרותיים יותר במחיר. בקיצור, למרחק שלך(כמעט 4 מטר) - הייתי ממתין למשהו גדול יותר מ- 65.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
kingshoko
-
- חבר מביא חבר

אכן לא בא לי לשדרג ולהשאר עם 65" מצד שני כן בא לי תמיכה ב HDR/4k.
האם לא כדאי ללכת על מסך Sony LED 75?
ללכת רק על Oled?
מחיר לC8 77 ידוע?
תודה
האם לא כדאי ללכת על מסך Sony LED 75?
ללכת רק על Oled?
מחיר לC8 77 ידוע?
תודה
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
לא, לא הייתי מתקבע בהכרח על OLED, יש עוד חלופות אחרות עם יתרונות וחסרונות אחרים. העניין הוא שגם LCD איכותי בגדלים האלה זה לא ממש דבר זול. אם היית בא מאיזה מסך "ברירת מחדל" כלשהו התשובה שלי אולי היתה אחרת אך אתה מגיע מ- VT ואני מעריך שרף הציפיות שלך מעט גבוה מהממוצע.
חכה לפחות חודשיים (פלוס מינוס) להשקות של מה שזמין בארץ ותראה אולי יהיה משהו מעניין אחר (שהוא לא OLED) שיכול לתת לך מענה.
בהחלט מבין אותך כשאתה אומר שכבר בא לך להשתדרג ל 4K HDR, אבל חיכית כבר כל כך הרבה, אז המתן עוד טיפל'ה כדי אולי למצוא משהו שייתן לך קצת יותר במעט (או הרבה) פחות. זו לפחות דעתי..
חכה לפחות חודשיים (פלוס מינוס) להשקות של מה שזמין בארץ ותראה אולי יהיה משהו מעניין אחר (שהוא לא OLED) שיכול לתת לך מענה.
בהחלט מבין אותך כשאתה אומר שכבר בא לך להשתדרג ל 4K HDR, אבל חיכית כבר כל כך הרבה, אז המתן עוד טיפל'ה כדי אולי למצוא משהו שייתן לך קצת יותר במעט (או הרבה) פחות. זו לפחות דעתי..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
kingshoko
-
- חבר מביא חבר

לגמרי לא רוצה להשתדרג למסך שיתן תמונה פחות טובה מהVT שלי.
אכן דבריך הגיוניים מאד, צריך להלחם בדגדוג השידרוג שקיים זמן רב...
ואם כבר שדרוג אז למסך גדול יותר ולא רק איכותי.
טוב נמתין למחירים
תודה לך
אכן דבריך הגיוניים מאד, צריך להלחם בדגדוג השידרוג שקיים זמן רב...
ואם כבר שדרוג אז למסך גדול יותר ולא רק איכותי.
טוב נמתין למחירים
תודה לך