תקלה בטלויזיה פיליפס דגם 65PUS8700. עידכון מצד אלקטרה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
RoeeToledano פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם לפני בדיוק שנתיים פלוס חודש אבא שלי קנה את הטלויזיה פיליפס 65 אינץ דגם 65PUS8700. מסתבר שנוצרו בשני אזורים פיקסלים שרופים ממש בולטים לעין מדובר על טלויזיה שעלתה 20 אלף שקלים בזמנו. האם לדעתכם יש אפשרות לעשות משהו בנידון. אציין שתום תקופת האחריות הייתה בסוף פברואר. ממש מבאס מתסכל והזוי שטלויזיה בסדר גודל כזה ככה נהרסת ועוד פחות מחודש לאחר תום תקופת האחריות
מצרף תמונות ניתן לראות בצד ימין 3 נקודות אנכיות ובצד שמאל 2 אופקיות.
אשמח לדעת האם ניתן לעשות משהו בנידון
תודה
נערך לאחרונה על ידי RoeeToledano ב 10/04/2018 20:07, נערך 3 פעמים בסך הכל.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20178
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

לדים דפוקים בפאנל. אין הרבה מה לעשות עם זה.
תנסו לפנות ליבואן, למרות שכבר עברה תקופת האחריות, מדובר על חודש בסה"כ. הם לא ידועים כנותני שירות מי יודע מה (לפחות לפי הפורום), אבל שווה לנסות.

RoeeToledano פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

כאן ניתן לראות ממש בבירור את הבעיה שהולכת ומחמירה

RoeeToledano פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

פניתי בינתיים לאלקטרה ובנוסף לרטפון. בינתיים עוד לא חזרו אלי אעדכן ברגע שיהיה חדשות

good__one
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 702
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 50 פעמים

שליחה #5 

TheCoolest כתב:לדים דפוקים בפאנל. אין הרבה מה לעשות עם זה.
...
בטוח שזה לדים דפוקים?
לפי האתר הזה מדובר בטלוויזיה EDGE-LED, אז לא אמורים להיות לדים מאחורי המסך
אם כבר, זה נראה שמשהו במטריצה (או איך שקוראים לזה) של ה-LCD שדפוקה והפקסלים נשארים פתוחים
זה נראה גדול מדי בשביל 5 פיקסלים בודדים, זה יותר דומה למקבץ פקסלים ב-5 נקודות - ממש מוזר

בנינו, זה הכי נראה כמו השתקפות, אבל אני לא רוצה להעליב את @RoeeToledano בשאלה המפגרת...
כמו כן, התמונות מזוויות שונות מראות שהבעיה נשארת באותו המקום ולא זזה - כך שכנראה לא השתקפות

בקיצור, מעניין מה תהיה האבחנה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #6 

@good__one
·
אם כך, אז ככל הנראה זו בעיה בפאנל. אולי הוא לא "נסגר" עד הסוף?
פשוט מוזר האפקט הזה, נראה כאילו שמאירים מאחורי הפאנל בפנס.

RoeeToledano פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

שום שאלה לא מפגרת. מבחינתי אם זה יכול לעזור למה לא. ולעניין עצמו בהתחלה חשבתי שמדובר אולי באמבלייט שיש מסביב לטלויזיה אך הלדים שמאירים על הקיר הם חיצוניים ולכן לא נראה לי שקשור. התקשרו אלי מרטפון שהם בעצם נותני השירות של אלקטרה וכמובן שלא היו מוכנים לשמוע לגבי אחריות ברגע שעבר יום אחד מתום מועד האחריות זה לא מעניין אותם ועלות ביקור טכנאי עולה 500 שקלים שזה לדעתי בכלל הזוי. אם הטכנאי יטען שמדובר בתקלה הם יקחו למעבדה ואז בהתאם לאבחנה אצטרך לשלם על התיקון.
פניתי שוב לאלקטרה (מתאפשר רק דרך הצ'ט בפייסבוק) ושוב אמרו שיצרו איתי קשר אחראי שירות. עד עכשיו לא יצרו שום קשר. מקווה שאולי תיהיה הפתעה מהשירות של אלקטרה כי לפי שרשורי עבר נראה ששירות מבחינתם לא קיים

good__one
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 702
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 50 פעמים

שליחה #8 

חשבתי על מכה - אבל הנקודות 'מסודרות' מדי
או אולי ברגים שלוחצים על הפאנל מאחור - אבל היית זוכר אם מישהו הזיז את הטלוויזיה

RoeeToledano פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

הטלויזיה תלויה על הקיר. ואף אחד לא נגע בה פשוט ככה ביום בהיר החליטו להופיע להם העיגולים האלה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #10 

זאת לא פעם ראשונה שאני רואה תמונות כאלה, זאת כנראה בעיה בפאנל.

RoeeToledano פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

עידכון לגבי השירות של אלקטרה. אז כמו שרובכם כבר קראתם משרשורי עבר קשה עד בלתי אפשרי לתפוס את שירות אלקטרה נעשו נסיונות דרך הצ'ט בפייסבוק ודרך אתר האינטרנט שלהם וכמובן שעד עכשיו אף אחד לא חזר אלי. מיותר לציין שכבר בלתי אפשרי כמעט להמשיך לראות ככה טלויזיה

msex
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 322
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #12 

רועי אם לוחצים בעדינות על המסך / על הפאנל מאחורה - זה עוזר ?

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #13 

אם המסך הותקן עי שירות אלקטרה, תתבע אותם, אחרת הם לא אשמים. זה בפירוש נזק סעקבות התקנה לא נכונה. ברגי התלייה מאחור לוחצים על הפאנל. אחרי מאמץ מושך זה יכול לגרום לעיוות במטריצה של פיזור האור. מי התקין את המסך?

michahell
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #14 

תנסה לפנות לפיליפס ישראל או פיליפיס העולמית ולהתלונן על אלקטרה ונותן השירות שלהם.

מורדוך
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #15 

גם אני רכשתי בזמנו מכשיר שלהם ב 17000 שח לאחר שנתיים ושבועיים נישרף כל המסך פשוט אין תמונה לא חיכיתי להם העמסתי את המסך ובאתי אליהם פשוט הובהר לי שאני לא מגובה למרות שעברו בסך הכל רק שבועיים ונעדר שתי לשלם על מסך חדש מחיר מלא השארתי להם את המכשיר במקום מרוב עצבים ואכזבה אני את המוצרים שלהם לעולם לא יקנה יותר נקודה השרות הכי גרוע בארץ

RoeeToledano פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #16 

לא ניסיתי ללחוץ על הפאנל האחורי כי הטלויזיה תלויה על הקיר. אנסה ואעדכן. לגבי מתקן התלייה. מדובר במתקן תלייה אוניברסלי שאני התקנתי. לא נתקלתי באף בעיה של לחץ מצד הברגים שכן באותו מתקן תלייה השתמשתי בעוד 2 טלוויזיות בביתי אחת מהם גם היא של פיליפס ואין איתן שום בעיה.
קיבלתי שיחה מגברת ליבנת מחברת אלקטרה שלטענתה ברגע שהסתיים האחריות אין שום דבר שניתן לעשות והיא יכולה מקסימום לבדוק מול פיליפס העולמית ובנוסף לקבל הצעת מחיר בטלפון מחברת רטפון ולחסוך את הגעת הטכנאי אלי.
בעברי נתקלתי בהרבה מאוד מקרים שהסתיימה תקופת האחריות אך בכל זאת החברה לא התנערה ודאגה בכל זאת לטפל בעניין, פעם אחת במקרה של תקלת מנוע ברכב לאחר תקופת האחריות ובמקרה שני מול חברת תדיראן שגם שם תקופת האחריות הסתיימה אך בכל זאת דאגו לטפל בתקלה. אם המקרה היה קורה חצי שנה או שנה לאחר תקופת האחריות הייתי מבין אך מדובר רק בחודש לאחר תקופת האחריות. ציפיתי מחברת אלקטרה שבכל זאת תעשה מאמצים לבדוק את העניין ולעזור ככל האפשר שכן מדובר על טלוויזית פרימיום ובלקוח שקנה בעבר רק טלויזיות פיליפס.
אני עם חברת אלקטרה סיימתי ואמליץ לכל אחד בעתיד לא להתקרב למוצרים שלהם. חבל שככה חברה גדולה פשוט מתנערת ולא מנסה לעזור

RoeeToledano פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

מישהו יודע אולי איך לפנות לפיליפס העולמית? מדינת ישראל לא מופיעה באתר שלהם

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #18 

בתכל'ס, לדעתי כל יבואן או נותן שירות ישתדל לא לתת שירות (בחינם) במקרים בהם הוא לא חייב חוקית. הם בקושי נותנים שירות סביר כאשר האחריות בתוקף אז עד כמה וכמה כאשר האחריות כבר לא בתוקף. מה שהם כן חייבים (ואף ישמחו לעשות) זה להציע לך שירות בתשלום ואת זה נראה שהם דווקא בהחלט עשו.

מצד אחד הרבה חברים פה בפורום (אני שם עצמי בינהם) שמים דגש עצום על משך וטיב האחריות על המסך כאשר מהצד השני יש כאן גם הרבה שנוטים לא לייחס לזה יותר מידיי חשיבות כשהם בוחרים מוצר כלשהו. המקרה הזה הוא דוגמא קלאסית למדוע צריכים אחריות מלאה לתקופה ארוכה מיבואן שמכבד את תעודת האחריות שלו. לא סתם רשמנו כאן לאורך השנים שהשילוב הזה של פיליפס (של TPV היום) + אלקטרה (וקבלני השירות שלהם) + שנתיים אחריות בלבד זה משהו שצריך לתת עליו את הדעת לפני שקונים.

ניסית אגב להוריד את המסך ממתקן התליה? אולי אלו הברגים שלוחצים על הפאנל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

RoeeToledano פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #19 

אנסה באמת לפתוח את הברגים ולראות אם זה יעזור

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #20 

מורדוך כתב: שירות הכי גרוע בארץ
...
·

את זה אפשר להגיד על כל חברה בישראל. אם אתה חושב שאלקטרה זה גרוע, תנסה לרכוש מוצר באחריות של אלקטרוניקס פרו...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”