שלום,
בעקבות הפוסט הזה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=29697
אני צריך המלצה למיקרופון אלחוטי איכותי לטווח של כארבעה עד שישה מטרים.
בסיס המיקרופון יחובר למחשב בסלון לצרכי שיחות ועידה, בעוד המשוחח יהיה במרחק של כחמישה מטרים מהמחשב.
אודה לעזרה.
מיקרופון אלחוטי?
-
theagc
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 374
There is a time to live
And a time to die
There is a time to meet your maker.
There is a time to live,
But isn’t strange…
As soon as you’re born, you’re dying.
And a time to die
There is a time to meet your maker.
There is a time to live,
But isn’t strange…
As soon as you’re born, you’re dying.
- BigD
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- שם מלא: דורון
אני לא מכיר מיקרופונים ייעודיים שמתאימים לשיחות ועידה, אבל במידה ואתה מנהל שיחות רבות מהמחשב מול מישהו בודד, מהנסיון שלי הפתרון האופטימלי הוא חיבור Dongle סטריאופוני בעל טווח שידור ארוך למחשב ושימוש באוזניית BlueTooth (רצוי סטריאופונית).
אני משתמש לשיחות לחו"ל באוזניית מוטורולה HT-820 (מדבר בעיקר דרך google talk) והשיחות באיכות מדהימה [מה גם שמי שמדבר איתך לא חייב להיות מקובע לנקודה ספציפית בבית].
דורון.
אני משתמש לשיחות לחו"ל באוזניית מוטורולה HT-820 (מדבר בעיקר דרך google talk) והשיחות באיכות מדהימה [מה גם שמי שמדבר איתך לא חייב להיות מקובע לנקודה ספציפית בבית].
דורון.
- InbarHovav
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
יש כזה:
http://www.amperel.co.il/products/78567
כולל מקרופון רגיל ומרופון מדונה.

לעניין הבלוטוס שהוצע - אני כבר דיי הרבה זמן מנסה לעשות את זה - האוזניה שלי היא HS-820 MOTOROLA ודונגל BT 2.0
http://www.amperel.co.il/products/78567
כולל מקרופון רגיל ומרופון מדונה.

לעניין הבלוטוס שהוצע - אני כבר דיי הרבה זמן מנסה לעשות את זה - האוזניה שלי היא HS-820 MOTOROLA ודונגל BT 2.0
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- הרקולס
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
במידה ותחליטו להשתמש באוזניית BT - הדרייברים של Widcomm יעשו את העבודה - הם בעצם מתקינים דרייבר שיהפוך את האוזנייה ל"כרטיס קול" ואת המיקרופון שלה ל...מיקרופון!!!InbarHovav כתב:לעניין הבלוטוס שהוצע - אני כבר דיי הרבה זמן מנסה לעשות את זה - האוזניה שלי היא HS-820 MOTOROLA ודונגל BT 2.0...
(ד.א, הם לחלוטין מחליפים את ה BT של מיקרוסופט)
יש לך פיקסל שרוף ממש פה ----> .
- InbarHovav
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
אבל הם לא תומכים בדונגל שלי
הדונגל שלי מגיע עם תוכנה משלו שבלעדיה הוא לא עובד
הדונגל שלי מגיע עם תוכנה משלו שבלעדיה הוא לא עובד
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
- הרקולס
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
בהתחלה זה גם לא תמך בדונגל שלי.. 
יש לך פיקסל שרוף ממש פה ----> .