סלקום טיוי: יש לנו 183 אלף לקוחות
סלקום מדווחת הבוקר על נתון פנומנלי של 183 אלף לקוחות לשירות הטלוויזיה שלה, זינוק של כ-30 אלף ב-3 חודשים. HOT ו-yes ממשיכות ללקק את הפצעים עם הירידה הקבועה במספר בתי האב המנויים לשירות
https://twitter.com/icecoil1/status/978149909005242368
https://twitter.com/icecoil1/status/978149909005242368
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
סלקום TV בשבילי יותר לסדרות הישראליות ב VOD. סרטים\סדרות זה מנטפליקס או ממקורות אחרים.Rekcuf כתב:לא יאומן של 183 אלף איש לא מזיז לצפות בתכנים איכות טכנית ירודה כל כך......
ובשביל סדרות ישראליות וסרטים מדובבים לילדים אין שום בעיה עם האיכות.
אני מאוד מרוצה מהשרות שלהם.
איציק
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·Rekcuf כתב:לא יאומן של 183 אלף איש לא מזיז לצפות בתכנים איכות טכנית ירודה כל כך......
חבל שאתה מדבר שטיות, מוצר מוגמר ומושלם כזה לא היה פה הרבה זמן.
פרטנר לא מתקרבת לשלם, ממשק איטי להחריד, אין אפלקציה לאנדרויד TV, סטרימיר בקושי סוחב.
סלקום מתכוונת בדיוק לקהל מהסוג שעבורו סלקום נחשב לאיכותי, הדיוטים גמורים שאין להם מושג באיכות וידאו או אודיו. השידור של סלקום הוא 720P בלבד. אין גם 1080i למרות שניתן להגדיר זאת במוצא הממיר. כל התכנים לרבות ערוצים חיים, סדרות וסרטים בעלי קצב פריימים אחיד של 50, מה שגורם לבעיה כאשר הסרט במקור היה 24P. מסכי הטלויזיה לא משנה כמה היו מתקדמים עם יכולת החלקת התנועה, לא יכולים לעזור, ומקבלים אפקט JUDDER בסרטים וסדרות. כמובן שפס הקול, לא רק שדו ערוצי, הוא גם לא מקודד נכון עבור השמעה במצב DOLBY SURROUND (בזמן ה DOWNMIX מ 5.1 ל 2.0 שני ערוצי הסראונד מועברים כמו שהם לערוצי הסטריאו ללא הזזות מופע ומשחק בעוצמות, ולכן רסיבר לא מפענח אותם נכון).
כמובן שאין למי להתלונן, כי אין אנשי תמיכה טכנית שבכלל מבינים מה אתה רוצה מהם. אם אני לא טועה, גם לא ניתן לסלק את הכתוביות בעברית ואתה נאלץ להתקע איתם גם אם אין לך צורך בהם. בלי קשר, גם ב 720P, איכות התמונה מאד ירודה, אפילו בהשוואה לאיכות DVD.. גם הממשק מאד לא נוח. אין אפשרות לבצע חיפוש סרט או סדרה, שלא לדבר ששמות כל הסרטים והסדרות מסודרים לפי א-ב עברי... בקיצור, שירות פשוט שכונה...
כמובן שאין למי להתלונן, כי אין אנשי תמיכה טכנית שבכלל מבינים מה אתה רוצה מהם. אם אני לא טועה, גם לא ניתן לסלק את הכתוביות בעברית ואתה נאלץ להתקע איתם גם אם אין לך צורך בהם. בלי קשר, גם ב 720P, איכות התמונה מאד ירודה, אפילו בהשוואה לאיכות DVD.. גם הממשק מאד לא נוח. אין אפשרות לבצע חיפוש סרט או סדרה, שלא לדבר ששמות כל הסרטים והסדרות מסודרים לפי א-ב עברי... בקיצור, שירות פשוט שכונה...
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
…בקיצור אנשים עם LG … יהיה יותר פשוט לומר, לא ?Rekcuf כתב:סלקום מתכוונת בדיוק לקהל מהסוג שעבורו סלקום נחשב לאיכותי, הדיוטים גמורים שאין להם מושג באיכות וידאו או אודיו. השידור של סלקום הוא 720P בלבד. אין גם 1080i למרות שניתן להגדיר זאת במוצא הממיר. כל התכנים לרבות ערוצים חיים, סדרות וסרטים בעלי קצב פריימים אחיד של 50, מה שגורם לבעיה כאשר הסרט במקור היה 24P. מסכי הטלויזיה לא משנה כמה היו מתקדמים עם יכולת החלקת התנועה, לא יכולים לעזור, ומקבלים אפקט JUDDER בסרטים וסדרות. כמובן שפס הקול, לא רק שדו ערוצי, הוא גם לא מקודד נכון עבור השמעה במצב DOLBY SURROUND (בזמן ה DOWNMIX מ 5.1 ל 2.0 שני ערוצי הסראונד מועברים כמו שהם לערוצי הסטריאו ללא הזזות מופע ומשחק בעוצמות, ולכן רסיבר לא מפענח אותם נכון).
כמובן שאין למי להתלונן, כי אין אנשי תמיכה טכנית שבכלל מבינים מה אתה רוצה מהם. אם אני לא טועה, גם לא ניתן לסלק את הכתוביות בעברית ואתה נאלץ להתקע איתם גם אם אין לך צורך בהם. בלי קשר, גם ב 720P, איכות התמונה מאד ירודה, אפילו בהשוואה לאיכות DVD.. גם הממשק מאד לא נוח. אין אפשרות לבצע חיפוש סרט או סדרה, שלא לדבר ששמות כל הסרטים והסדרות מסודרים לפי א-ב עברי... בקיצור, שירות פשוט שכונה......
זירקין — אתה לא מתעייף אף פעם מהברברת הזו ?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·geblig כתב:סלקום TV בשבילי יותר לסדרות הישראליות ב VOD. סרטים\סדרות זה מנטפליקס או ממקורות אחרים.......
ובשביל סדרות ישראליות וסרטים מדובבים לילדים אין שום בעיה עם האיכות.
אני מאוד מרוצה מהשרות שלהם....
הטלוויזיה שלהם בסדר גמור
השרות הטכני מעולה
השרות והמענה הטלפוני קטסטרופה(ירושה מנטויזן)
גם בחינם
לא חוזר
לא אני ולא כל אחד מהסובבים
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
יצא לי לעבוד בבית חדש בהוד השרון שם אין בכלל הכנות להוט או יס רק טלביזיות חכמות ו AppleTV מנויים לשרותי סלקום TV, פרטנר
ונטפליקס...העתיד של OTT שעופר לאור חזה לפני כמה שנים כאן חי ובועט!!!
https://he.wikipedia.org/wiki/Over_the_Top
ונטפליקס...העתיד של OTT שעופר לאור חזה לפני כמה שנים כאן חי ובועט!!!
https://he.wikipedia.org/wiki/Over_the_Top
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
·sigamore כתב:…בקיצור אנשים עם LG … יהיה יותר פשוט לומר, לא ?......
זירקין — אתה לא מתעייף אף פעם מהברברת הזו ?...
לגמרי אצבע למטה.
אבל שוב,
אני לא חושב שמשתמשי סלקום TV שם בגלל האיכות הטכנולוגית.
בשביל זה יש את נטפליקס, אמאזון פריים וטידאל למוסיקה.
הסלקום לרב המשתמשים הוא לסדרות ישראליות וסרטים מדובבים.
אתה באמת חושב שזה מעניין אם זה אינטרלייס או 720פ את הילדים שרואים בוב ספוג ?
[אגב, הממשק שלהם די נח ואינטואיטיבי]
איציק
·כדאי לך מאוד לעשות בדיקה חוזרת בנושא איכות התמונה.Rekcuf כתב:לא יאומן של 183 אלף איש לא מזיז לצפות בתכנים איכות טכנית ירודה כל כך......
מבדיקה שלי של הסדרה פסיפס בסלקום, מתעלה ממה שנמצא ברחבי הרשת.
האמת? הייתי די מופתע!
חבל שאתה רושם דברים באוויר.
·אתה מדבר כאילו יש לנו איזו אלטרנטיבה איכותית...Rekcuf כתב:סלקום מתכוונת בדיוק לקהל מהסוג שעבורו סלקום נחשב לאיכותי, הדיוטים גמורים שאין להם מושג באיכות וידאו או אודיו. השידור של סלקום הוא 720P בלבד. אין גם 1080i למרות שניתן להגדיר זאת במוצא הממיר. כל התכנים לרבות ערוצים חיים, סדרות וסרטים בעלי קצב פריימים אחיד של 50, מה שגורם לבעיה כאשר הסרט במקור היה 24P. מסכי הטלויזיה לא משנה כמה היו מתקדמים עם יכולת החלקת התנועה, לא יכולים לעזור, ומקבלים אפקט JUDDER בסרטים וסדרות. כמובן שפס הקול, לא רק שדו ערוצי, הוא גם לא מקודד נכון עבור השמעה במצב DOLBY SURROUND (בזמן ה DOWNMIX מ 5.1 ל 2.0 שני ערוצי הסראונד מועברים כמו שהם לערוצי הסטריאו ללא הזזות מופע ומשחק בעוצמות, ולכן רסיבר לא מפענח אותם נכון).
כמובן שאין למי להתלונן, כי אין אנשי תמיכה טכנית שבכלל מבינים מה אתה רוצה מהם. אם אני לא טועה, גם לא ניתן לסלק את הכתוביות בעברית ואתה נאלץ להתקע איתם גם אם אין לך צורך בהם. בלי קשר, גם ב 720P, איכות התמונה מאד ירודה, אפילו בהשוואה לאיכות DVD.. גם הממשק מאד לא נוח. אין אפשרות לבצע חיפוש סרט או סדרה, שלא לדבר ששמות כל הסרטים והסדרות מסודרים לפי א-ב עברי... בקיצור, שירות פשוט שכונה......
אם נכנס לנושא איכות התמונה אז שום חברה בישראל לא עומדת בזה אז אין טעם להשוות בכלל...
מאיפה אתה יודע שאיכות התמונה בסלקום היא 720P?
תגיד, מתי היית מנוי לסלקום TV? לפי התגובה שלך אני מבין שבעשור הקודם...
למה לא, אולי זו איכות 240p... או שאולי של טטריס...בלי קשר, גם ב 720P, איכות התמונה מאד ירודה, אפילו בהשוואה לאיכות DVD...
הממשק של סלקום אחד המעולים ביותר! מן הסתם שזה עניין של טעם.
אתה לא מעודכן הא- יש אפשרות לחיפוש תוכן.
אז מה אתה רוצה שהשירות יהיה מסודר בA-B באנגלית?! זה שירות בעברית.
הסרטים והסדרות מסודרים גם לפי א-ב וגם בסדר מבולגן. לדעתי זה מאוד נוח שיש גם וגם.
גאונים אלה שפיתחו את הממשק של סלקום TV וסידרו אותו.
מצטער לומר לך אבל- הדבר היחיד פה ששכונה זו התגובה שלך בלי להעליב.