הזמנתי מוצר באמזון תוך כמה זמן הוא אמור להגיע ?
בד"כ זה מופיע וכתוב כשאתה מבצע את ההזמנה - אתה בוחר צורת השילוח.
אתה שולח לארץ או למקומות שילוח (USHOPS למשל)?
אם זה לארץ ישירות יכול לקחת טיפת זמן יותר.
יש גם מעקב הזמנה אם שלבים שבהם הזמנה נמצאת כעת.
חבילה יכולה אומנם גם להיתקע לזמן רב - היה לי ממש עכשיו - במקרים אלו אמזון מציע החזר ופיצוי קטן כמו שילוח תוף יום אחד להזמנה הבאה, אבל מה אם בכול אופן חבילה תגיע אליך (מה שקרה לי) - לא משנה שקיבלת החזר - אתה מחוייב להחזירתה.
בהצלחה
אתה שולח לארץ או למקומות שילוח (USHOPS למשל)?
אם זה לארץ ישירות יכול לקחת טיפת זמן יותר.
יש גם מעקב הזמנה אם שלבים שבהם הזמנה נמצאת כעת.
חבילה יכולה אומנם גם להיתקע לזמן רב - היה לי ממש עכשיו - במקרים אלו אמזון מציע החזר ופיצוי קטן כמו שילוח תוף יום אחד להזמנה הבאה, אבל מה אם בכול אופן חבילה תגיע אליך (מה שקרה לי) - לא משנה שקיבלת החזר - אתה מחוייב להחזירתה.
בהצלחה
Heavy Metal Is The Law
·קודם כל - זהו פורום לפרסום דילים מעניינים ובו כל הודעה מתארת דיל שמומלץ ע"י אחד מחברי הפורום, זה פורום לדיונים בנושא אמזון, משלוחים וכו' (יש שרשור אחד שבו "מדברים חופשי" ויש עוד מקומות כאן באתר לשאלות שכאלו) - כדאי לשמור על פורום יחודי זה.superbijo כתב:תודה לעוזרים מראש...
ספציפית לשאלה שלך - תלוי בשיטת השילוח ובזמן המשוער לקבלת המשלוח כפי שהופיע בעת הרכישה (ועדיין אתה יכול לעקוב אחריו אם תיכנס להיסטוריית ההזמנות שלך). אם מדובר ב- I-PARCEL המשלוח יכול להימשך 3 שבועות ומעלה (משלוח יחסית זול שבסופו של דבר מגיע לדואר ישראל...), אם השילוח הוא עם UPS זה מהיר יותר, יכול להגיע תוך שבוע.
אמזון שולחים לי תמיד דרך i parcel , (הם ניסו שלחו לי ראוטר דרך חברת פח אחרת והגשתי תלונה שהם לעולם לא ישלחו דואר רגיל דרך חברות פח אחרות)
(דרך standart delivery)
קניתי מוצא שנשלח ב17 למרץ, היום בבוקר קיבלתי
i parcel עובדים עם דואר שליחים בגלל זה זה יותר מהיר מדואר רגיל שאתה אוסף בסניף שלך.
(דרך standart delivery)
קניתי מוצא שנשלח ב17 למרץ, היום בבוקר קיבלתי